Results 1 to 20 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Kαλα αυτες oι μετακινησεις γινoνται συνεχεια. Απλα για καποιο λογο οταν πανε σε MS γινεται ειδηση.

Για παραδειγμα το ατου της obsidian ηταν η γραφη μεχρι το Vegas. Γινεται πανηγυρι που η obsidian ανηκει στην MS αλλα κανεις δεν μιλαει για το γεγονος οτι ο lead writer της ειναι στην Guerrilla εδω και χρονια. Oτι της Lionhead(πρωην MS) φτιαχνουν PSVR games. Oτι πρωην της Bungie εχουν φτιαξει psvr exclusive game κτλ κτλ.

Το θεμα ειναι ποιοι φευγουν και ποιοι ερχονται, γιατι η ND εχει πολλες αποχωρησεις τοσα χρονια και απο οκ studio που ηταν με καθε νεα αποχωρηση δυναμωνει. Με αποτελεσμα να εχει πιασει κορυφη.

ΥΓ.Της Ninja Theory δεν της λειπει Artist παντως. Εκει τα πηγαινουν 10/10. Στο πως παιζουν τα παιχνιδια της εχει θεμα.

Όχι δεν είναι καθόλου έτσι.

Τα ίδια μου λέγατε και για τον Layden κτλ.. και σήμερα βλέπουμε έναν Ryan την μια έτσι την άλλη γιουβέτσι.

Από την μια premium και for the hardcore - και την άλλη μέρα fastest transition κτλ.. E ναι πως? ή το ένα ή το άλλο.

Μια Sony που δεν πήγε πέρσι e3 και παίζεται και φέτος να μην πάει, αν το ψάξεις.

Το ξέρεις ότι είμαι πολύ μετριοπαθής και μετρημένος στα σχόλια μου γενικά και εδικά εδώ μέσα.

Αλλά όχι - οι μισοί developers (που λέει ο λόγος) από high ranked studios της Sony έχουν πάει MS.

Η τελευταία δεν διαφημίζει τυχαία - το τι καλά περνάμε εδώ στα XGS και "Α - το κλείσαμε το μαγαζί 2 εβδομάδες για διακοπές Χριστουγέννων" και άλλα πολλά, μέσω των υπαλλήλων της.

Είτε είναι θέμα χρηματικό, είτε καλύτερων συνθηκών εργασίας, ότι αναφέρω είναι υπαρκτό.

Θεωρώ ότι εμπιστεύεσαι το αισθητήριο μου και το πόσο τα ψάχνω τα πράγματα.

Δεν είναι θέμα, κάποιου bias που έχω γιατί το έχουμε συζητήσει και ξέρεις ότι δεν έχω κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν διαρροές.

Facts.

Και το γεγονός είναι ότι τα XGS διαφημίζουν και φημίζονται πλέον ότι είναι η τραλαλα land." H Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων" φάση Land για κάθε developer.

Πες το και Λούνα Πάρκ αν θες. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση.
    Last edited by Sir_Teraflop; 11-01-2020 at 03:59.

Bookmarks

Bookmarks