Context γιατί από περιέργεια, επειδή μου παραφάνηκε βλαμμένος αυτός στο twitter account, κάθισα και είδα όλη τη συνέντευξη.
(9:18)
Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται όταν λέει ότι πήγε να δει την Rare και την Ninja Theory όπου και τα δυο studios δουλεύουν στο πως να φτιάχνουν μεγάλους κόσμους χωρίς να χρειάζεται να έχεις χιλιάδες άτομα στο project.
Τον ρωτάει αν το πως τα πήγε το Hellblade ήταν σημαντικό για την εξαγορά την Ninja Theory.
Η απάντηση ήταν ότι το Hellblade ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα του είδους παιχνιδιού που περιμένουν από τις πρόσφατες εξαγορές τους εκείνης της περιόδου. Δεν περιμένουν "ΑΑΑ παιχνίδια 90 ωρών", αλλά καλοφτιαγμένα παιχνίδια "όσο πιο κοντά σε ΑΑΑ γίνεται", που αν το σκεφτείς, αυτό ακριβώς ήταν το Hellblade.
Επίσης οι ομάδες που "είχαν αγοράσει πρόσφατα" ήταν στην πλειοψηφία τους ΑΑ studios, οπότε το να μου πεις ότι η Double Fine πχ δεν θα αρχίσει να κάνει ΑΑΑ cinematic games δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.
Τώρα πως αυτό κατέληξε στο "τα 16 στούντιο της Microsoft δεν κάνουν ΑΑΑ, μόνο ΑΑ και indies", μόνο ο τύπος το ξέρει.
Bookmarks