Δικαιωμα σου να εχεις την συγκεκριμενη αποψη. Οπως και δικο μου οταν βλεπω να απαξιωνονται αποψεις να το λεω.
Οταν λες οτι δεν λαμβανω την αποψη καποιου στα σοβαρα επειδη εκανε preorder στα δικα μου ματια αυτο ακριβως ειναι, για τα remasters και τα remakes και το epic store κτλ δεν εχω αποψη γιατι μιλας πολυ γενικα και δεν μπορω τωρα να φερω στο μυαλο μου συγκεκριμενα παραδειγματα.
Για τα preorders το εκανες πολυ συγκεκριμενο και εχω πολυ καλη εικονα ποιους εννοεις, οποτε αυτο σχολιαζω κυριως.
Εχεις καθε δικαιωμα ξαναλεω (μην παρεξηγηθω), προσωπικα θεωρω οτι μπορει καποιος να ψηφισει με το πορτοφολι του ακομα και αν εχει αγορασει ps5. Η κονσολα δεν της δινει κατι, τα παρελκομενα θα της δωσουν τα λεφτα.
Θεωρω δε οτι οι εταιρειες παιρνουν πολυ πιο σοβαρα τις κριτικες των πελατων τους που ακολουθουν χρονια και εχουν/θα παρουν την κονσολα/υπηρεσια απο αυτες των χρηστων που δεν εχουν καν τα προιοντα τους και κανουν κριτικη χωρις προθεση να αγορασουν.
Μιλαω για σοβαρες και επι της ουσιας κριτικες (οχι κραυγες και φανμποιλικια), και τετοιες κριτικες ειχαμε πολλες μεσα στο φορουμ τις τελευταιες μερες.

Reply With Quote
Bookmarks