Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
Μπορώ να σου πω άνετα τι θα έκανα.

Θα έκανα αυτά που είπες πιο πάνω, σίγουρα. (θα αγόραζα ή θα έφτιαχνα εξ αρχής νέα στούντιο, θα τους έριχνα χρήμα με το τσουβάλι και θα ξεκινούσαν την παραγωγή ΑΑΑ τίτλων).

Πότε όμως θα το έκανα αυτό ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;

Το 2018, 2019;

Ε, αυτοκτόνησα. Έχασα ΚΑΙ την επόμενη γενιά.

Οπότε;

Θα το έκανα από το 2016 αυτό.

Όταν θα μου πρότειναν να αναλάβω το τμήμα Xbox θα τους έλεγα "το αναλαμβάνω ΜΟΝΟ υπό την προϋπόθεση ότι: α) θα μου δώσετε τόσα χρήματα (συγκεκριμένος αριθμός), γιατί θα αγοράσω β) τα τάδε στούντιο". Αυτό προϋποθέτει όμως ότι ΠΡΙΝ κάνω την κουβέντα για να αναλάβω το τμήμα, θα πρέπει να έχει ΗΔΗ μιλήσει με τα στούντιο από μόνος μου. (βλέπε Φιλ Χαρισσον που του έφυγε ο κώλος από το 1992 να μιλάει με στούντιο και ΑΥΤΟΣ ήταν που έκλεισε την συμφωνία-εξαγορά του τεχνικού κολοσσού στο gaming που λέγεται Psygnosis)

Επίσης θα έκανα την εξής μαγκιά ΜΑΖΙ με όλα τα παραπάνω:

θα πήγαινα σε μεγάλα στούντιο / publishers (επιπέδου ΑΑΑ) και θα τους έλεγα "πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια θέλετε για να βγάλετε τον τάδε/δείνα τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο XsX; "

Και that's it.

Θα είχα πάρει τα σώβρακα της Sony.

Απλό ε;
Απλό για εμάς να το λέμε αλλά άντε τώρα να το κάνεις στη Microsoft που είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για το gaming και το Xbox brand. Συμφωνώ ότι έπρεπε να γίνει πιο νωρίς και το έχω ξαναπεί ότι έπρεπε να ξεκινήσει από την εποχή του 360, ούτε καν το 2016. Τότε που έσκιζε το Xbox τμήμα και μπορούσε να παζαρεψει ότι "είμαι market leader κτλ", τότε έπρεπε να ειχαν κάνει καλές εξαγορές. Αλλά τότε δεν τους ένοιαζε το τμήμα gaming.

Τεσπά για εμένα ο Spencer πληρώνει τις αμαρτίες άλλων και θα κριθεί στα μέσα και προς το τέλος της τωρινής γενιάς.

(sorry παιδιά είμαι από κινητο, τα διαβάζω και τα υπόλοιπα αλλά δεν βολεύει το Tapatalk)