Originally Posted by
toninio
Το κατέβασα κι εγώ πριν λίγες μέρες (στις εκπτώσεις του store) και το ξεκίνησα προχθές. Eίχα αγοράσει retail και το προηγούμενο Hitman (τώρα δεν το έχω εγκατεστημένο) και στο Hitman 2 έχει κανονικά και το 1.
Η άποψή μου δεν ξέρω αν είναι αντικειμενική, γιατί είμαι φαν του stealth, αλλά και του Hitman, αλλά θεωρώ το 2, όπως και το 1, εξαιρετικά. Έχω παίξει το πρώτο level του 2, ολοκληρώνοντάς το με διάφορες παραλλαγές (stories) και τρόπους εκτέλεσης. Στο 2, όπως φαίνεται από όσο έχω παίξει, έχουν κάνει τα levels μεγαλύτερα και έχουν προσθέσει και κάποια στοιχεία (πχ όποιος πάει να κάνει το κόλπο με τα σφηνάκια στο Μiami, θα καταλάβει τί λέω).
Bασικά, συγκεκριμένα για τα Hitman πιστεύω είναι να σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος gameplay. Με την υπομονή στις κινήσεις, την παρατηρητικότητα κλπ. Με μειωμένες βοήθειες το παιχνίδι πιστεύω απογειώνεται. Με δυσκολία master, όπου έχεις μόνο ένα save, τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Αξίζει και τον κόπο να δει κανείς και τις διαφορετικές πορείες που μπορέις να πάρεις σε ένα level, παίζοντάς το πάνω από μία ή δύο φορές.
Bookmarks