Τι στο καλο εγινε εδω χαμω; Εντυπωσιακο. Το τραβηξατε απο τα μαλλια...
Προσωπικα δεν θεωρω οτι χρειαζεται καποιος να παει να αγορασει ενα παιχνιδι, να το παιξει, να το τερματησει, για να εχει μια Α αποψη. Σαφως η αποψη του δεν εχει την ιδια αξια με καποιον που το εχει αγορασει, παρολαυτα δεν ειναι ουτε απαραιτητο ουτε καν λογικο να πιστευει κανεις οτι δεν ευσταθει η αποψη του πρωτου.
Χρειαζεται να δοκιμασω το Big Rigs (ενα απο τα χειροτερα βαθμολογουμενα παιχνιδια ολων των εποχων) διοτι μπορει να βρω εγω κατι που μπορει να μην βρηκαν οι αλλοι, και αρα δικαιουμαι να εκφραζω αποψη γι αυτο το προιον μονο αμα το πληρωσω και το παιξω;
Και πες να το δεχθω αυτο αν ζουσαμε σε μια εποχη που δεν ειχαμε τοσες πλατφορμες ενημερωσης, πρακτικης παρακολουθησης και καταθεσης εμεπιριων απο χρηστες. Αλλα στην εποχη που ζουμε οπου και να κοιταξεις διαβαζεις βλεπεις και αποκτας μια Α εικονα.
Επισης δεν ειναι δα οτι δεν εχουμε και μια Α εμπειρια απο το τι ποιοτητα περιμενουμε ως καταναλωτες. Δεν χρειαζεται να αγορασω ενα παιχνιδι για να εχω δικαιωμα αποψης για τα κακιστα γραφικα του. Δεν χρειαζεται να το αγορασω για να διαπιστωσω την ποιοτητα του animation.
Ζω σε μια εποχη οπου κυκλοφορουν παιχνιδια σαν το God of War, το Horizon, το Witcher 3 και τοσα αλλα. Δεν μπορω να βλεπω αυτη την ποιοτητα και μετα να αποδεχθω την ποιοτητα που βλεπω στο Fallout 76...
Γενικα φαινεται ο δημιουργος που κανει κατι με μερακι. Η αγαπη στο προιον ειναι κατι που μεταφερεται και γινεται αντιληπτη απο τον χρηστη.
Ε στο Fallout το βλεπεις οτι απλα δεν χολοσκανε. Μιλαμε για μια εταιρεια με τεραστιο κεφαλαιο και πορους. Εμενα προσωπικα μου ειναι αδιανοητο να βλεπω ενα τετοιο προιον απο μια τετοια εταιρεια.
Πληρως αδιανοητο. Δεν χρειαζεται να δω το ποσο συχνο ειναι το ενα φαινομενο ή το αλλο. Για εμενα το παιχνιδι εφαγε ακυρο διοτι τα στανταρ μου ειναι πολυ, μα παρα πολυ ψηλοτερα απο αυτα που δινει. Το animation ειναι κυριολεκτικα ανεκδοτο για παιχνιδι του 2018. Τα textures επισης, τα μοντελα χαρακτηρων ολα. Συνηθως οι υποστηρικτες της εταιρειας θα βγουν και θα πουν «τα γραφικα δεν λενε τιποτα αν το παιχνιδι δεν ειναι καλο»... ε εκτος του οτι προσωπικα βρισκω ειρωνικο και φτωχο αυτο το επιχειρημα, περα απο αυτο δεν ειναι καν μονο τα γραφικα το προβλημα εδω.
Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι καποιος δεν θα πρεπει να το βρισκει ενδιαφερον και αξιο αγορας. Ο καθενΣ κανει οτι θελει με τα λεφτα του. Εγω προσωπικα εχοντας παιξει τα περισσοτερα παιχ ιδια της Bethesda μπορω μετα βεβαιοτητος να πω οτι δεν προτιθεμαι να δωσω ουτε 1 ευρω και αυτο γιατι θεωρω οτι δεν υπαρχει μερακι σε αυτο το προιον. Μου βγαζει μια μεγαλη τσαπατσουλια, μια τεραστια αρπακολλα (bugs του Fallout 4 εχουν περασει αυτουσια στο 76...) κατι που εμενα προσωπικα βαση των δικων μου στανταρντς (παντα) κινειται στα ορια του προσβλητικου. Γιατι ειναι μια τεραστια εταιρεια και θα μπορουσε να κανει παπαδες, αλλα αντι αυτου φαινεται να εχει το μυαλο της μονο στο να βγαλει οτι μπορει με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος.
Bookmarks