Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
Παιδιά αράξτε λίγο με τις μηχανές γραφικών - γιατί αν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε. Επειδή και εγώ δεν ξέρω το μόνο που θα πω ότι είναι και ότι και η Unreal Engine είναι 20ετίας όπως και η μηχανή του Fallout κλπ. Αμφότερες γραμμένες σε C++ αλλά προφανώς εξελίχθηκαν όπως βλέπουμε και από την Unreal Engine. Ήμουν εκεί - και έπαιξα το πρώτο Unreal και το πρώτο Elder Scrolls.

Εντάξει κάποιες μηχανές γραφικών είναι πιο κατάλληλες από κάποιες άλλες σε κάποια είδη παιχνιδιών αλλά αν δεν ξέρουμε κάνουμε τουμπεκί. Για αυτό καλύτερα να σχολιάζουμε για το αποτέλεσμα - που είναι το bugfest και παρόλα αυτά βλέπω/διαβάζω πολύ κόσμο να το ευχαριστιέται. Αυτό μετράει. Έτσι δεν είναι? Ε τα bugs από ότι βλέπω διορθώνονται. Ελπίζω να διορθωθούν και τα review bombs αντίστοιχα όσο εξελίσσεται το παιχνίδι.

Όσον αφορά το FO76 μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ποιος δεν θα ήθελε ένα MMO-like fallout. Εντάξει όντως βγήκε ελαττωματικό. Κανείς δεν το αρνείται αυτό. Είχε δημιουργήσει και πολύ Hype η Bethesda και συνάμα ως "πλούσιος" στόχος για clicks έγινε ότι έγινε. Θεωρώ ότι το Game θα διορθωθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει. Τα ίδια έγιναν και με το Sea of Thieves, το State of Decay και πόσα άλλα games. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τα games polished όσο τα AAA+ των Sony/MS γιατί αλλιώς δεν θα βρίσκαμε να παίξουμε άλλα games.

Εκεί λοιπόν είναι το λάθος της. Ότι δεν το διαχειρίστηκε καθόλου καλά. Ας το άφηνε σε Beta φάση παραπάνω, ή ας το κυκλοφορούσε ως early access ή Game Preview ή ότι είναι το αντίστοιχο στο Playstation στην μισή τιμή.

Πλέον και μείωση τιμής έφαγε αλλά και "μείωση" στην "τιμή" της. Μαλακία κίνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κυκλοφόρησε έτσι. Οι ίδιοι οι devs θα τα είχαν δει τα "θέματα" πριν καν το παιχνίδι στο QA.

Εν τέλει θεωρώ ότι το Game θα διορθωθεί εν καιρό όπως και τόσα όλα. Ειδικά στα PC όπως πάντα πρώτα με mods.

To Concept πάντως είναι πολύ solid. Έχει ψωμί πως το λένε.
Καλα και ότι της unreal engines είναι μια 20ετιας και βαλε αλλα δεν λεει και κατι.Δες την εξελιξη της μηχανης που μας βαζεις παράδειγμα με την μηχανή της μπαγκεστας

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by ScaryTerry View Post
Από σένα βλέπω την ειρωνια όχι από μενα . Αν έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω στο θέμα καλώς, συμβουλές για ύφος δώσε σε κανέναν άλλον
Όταν θα μπαινεις για πρωτη φορα σε ένα φορουμ θα λες την γνωμη σου χωρις ειρωνιες και μπηχτες.Αλλαξε γραφικο στυλακι (και ειδικα όταν θα απαντας σε εμενα)Οκ?