Page 10 of 13 FirstFirst ... 678910111213 LastLast
Results 181 to 200 of 254

Thread: Fallout 76

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Κάνω κέφι ψηλές γυναίκες, άνω του 1.78-1.80, με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών - εκτός από διάφορα περίεργα όπως κόκκινα και άλλα (πράσινα, μπλε κλπ).

Γουστάρω η ψηλή γυναίκα να έχει μεγάλο στήθος, διότι στην στάση ανάσκελα αν έχει μικρό φαίνεται σαν άντρας (ιδιαίτερα αν είναι λεπτή = μετράς τα πλευρά της ένα-ένα).

Γουστάρω επίσης να έχει στητό ass. Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Όπως πρέπει, στητό και για σφαλιαρίτσες.

Γουστάρω να την κεράσω ένα-δυο-τρία ποτά αξίας 70 ευρώ. Γιατί με εξιτάρει ρε φίλε, πως να το κάνουμε;

Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ψηλές/αλόγες, όμως εμένα καθότι 1.96 περίπου μου αρέσουν κάργα. Κι ας έχουν πατούσες Νο44 και παλάμες σαν οικοδόμου. Γούστα είναι αυτά!

ΥΓ: Ωχ, στα διάλα, σε λάθος τόπικ είμαι;

Quote Originally Posted by ScaryTerry View Post
    Δεν σου άρεσει εσενα get over it . Παίξτε πρώτα κ τα ξαναλέμε.
    Ακομα δεν εχεις γραψει αν σαρεσει το παιχνιδι και τι σαρεσει σε αυτο,οπως σου ειχε γραψει ο συμφορουμιτης 5 σελιδες πιο πισω.

Εγω τουλαχιστον οταν παιζω ενα παιχνιδι μπαινω στον κοπο να γραψω 2 λογια για αυτο(γιαυτο ουτως ή αλλως συμμετεχω σε forum).

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post

Τόσα posts, τι το ωραίο έχει αυτό το παιχνίδι δεν μας λες.
    Απο χτες εχει μεινει το σχολιο αυτο αναπαντητο

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Ακομα δεν εχεις γραψει αν σαρεσει το παιχνιδι και τι σαρεσει σε αυτο,οπως σου ειχε γραψει ο συμφορουμιτης 5 σελιδες πιο πισω.

Εγω τουλαχιστον οταν παιζω ενα παιχνιδι μπαινω στον κοπο να γραψω 2 λογια για αυτο(γιαυτο ουτως ή αλλως συμμετεχω σε forum).

- - - Updated - - -

Απο χτες εχει μεινει το σχολιο αυτο αναπαντητο
    Δεν ξερεις κ να διαβάζεις αποτι βλέπω.. σε προηγούμενο ποστ έχει απαντηθεί τι μαρεσει αλλά είναι περασμένη η ώρα κ δεν βλέπεις μάλλον! Η κάνεις ότι δεν βλέπεις δεν ξέρω.Α τώρα συμμετέχεις γι'αυτό στο φόρουμ ? Νόμιζα συμμετείχες γτ πήρες ps4 κ είπες κ να γραφτείς σε ένα φορούμ να βρίσκεται βρε αδερφέ.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Κάνω κέφι ψηλές γυναίκες, άνω του 1.78-1.80, με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών - εκτός από διάφορα περίεργα όπως κόκκινα και άλλα (πράσινα, μπλε κλπ).

Γουστάρω η ψηλή γυναίκα να έχει μεγάλο στήθος, διότι στην στάση ανάσκελα αν έχει μικρό φαίνεται σαν άντρας (ιδιαίτερα αν είναι λεπτή = μετράς τα πλευρά της ένα-ένα).

Γουστάρω επίσης να έχει στητό ass. Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Όπως πρέπει, στητό και για σφαλιαρίτσες.

Γουστάρω να την κεράσω ένα-δυο-τρία ποτά αξίας 70 ευρώ. Γιατί με εξιτάρει ρε φίλε, πως να το κάνουμε;

Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ψηλές/αλόγες, όμως εμένα καθότι 1.96 περίπου μου αρέσουν κάργα. Κι ας έχουν πατούσες Νο44 και παλάμες σαν οικοδόμου. Γούστα είναι αυτά!

ΥΓ: Ωχ, στα διάλα, σε λάθος τόπικ είμαι;
    Εμένα μαρεσουν κ με τα μπλε !2 μέτρα γυναίκα κ θα κολλήσουμε στο μαλλί??

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Δεν ξερεις κ να διαβάζεις αποτι βλέπω.. σε προηγούμενο ποστ έχει απαντηθεί τι μαρεσει αλλά είναι περασμένη η ώρα κ δεν βλέπεις μάλλον! Η κάνεις ότι δεν βλέπεις δεν ξέρω.Α τώρα συμμετέχεις γι'αυτό στο φόρουμ ? Νόμιζα συμμετείχες γτ πήρες ps4 κ είπες κ να γραφτείς σε ένα φορούμ να βρίσκεται βρε αδερφέ.

- - - Updated - - -

Εμένα μαρεσουν κ με τα μπλε !2 μέτρα γυναίκα κ θα κολλήσουμε στο μαλλί??

Μπες λίγο στο νόημα: ο καθένας με τα γούστα του!

Με εννοείς πιστεύω, yes; (είτε λέγεται γυναίκες, είτε games. Στο "2 μέτρα" συμφωνώ και επαυξάνω. 2 μέτρα άντρας σχεδόν και 1.65 γυναίκα = τσίρκο/τραγέλαφος)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τι στο καλο εγινε εδω χαμω; Εντυπωσιακο. Το τραβηξατε απο τα μαλλια...

Προσωπικα δεν θεωρω οτι χρειαζεται καποιος να παει να αγορασει ενα παιχνιδι, να το παιξει, να το τερματησει, για να εχει μια Α αποψη. Σαφως η αποψη του δεν εχει την ιδια αξια με καποιον που το εχει αγορασει, παρολαυτα δεν ειναι ουτε απαραιτητο ουτε καν λογικο να πιστευει κανεις οτι δεν ευσταθει η αποψη του πρωτου.

Χρειαζεται να δοκιμασω το Big Rigs (ενα απο τα χειροτερα βαθμολογουμενα παιχνιδια ολων των εποχων) διοτι μπορει να βρω εγω κατι που μπορει να μην βρηκαν οι αλλοι, και αρα δικαιουμαι να εκφραζω αποψη γι αυτο το προιον μονο αμα το πληρωσω και το παιξω;

Και πες να το δεχθω αυτο αν ζουσαμε σε μια εποχη που δεν ειχαμε τοσες πλατφορμες ενημερωσης, πρακτικης παρακολουθησης και καταθεσης εμεπιριων απο χρηστες. Αλλα στην εποχη που ζουμε οπου και να κοιταξεις διαβαζεις βλεπεις και αποκτας μια Α εικονα.

Επισης δεν ειναι δα οτι δεν εχουμε και μια Α εμπειρια απο το τι ποιοτητα περιμενουμε ως καταναλωτες. Δεν χρειαζεται να αγορασω ενα παιχνιδι για να εχω δικαιωμα αποψης για τα κακιστα γραφικα του. Δεν χρειαζεται να το αγορασω για να διαπιστωσω την ποιοτητα του animation.

Ζω σε μια εποχη οπου κυκλοφορουν παιχνιδια σαν το God of War, το Horizon, το Witcher 3 και τοσα αλλα. Δεν μπορω να βλεπω αυτη την ποιοτητα και μετα να αποδεχθω την ποιοτητα που βλεπω στο Fallout 76...

Γενικα φαινεται ο δημιουργος που κανει κατι με μερακι. Η αγαπη στο προιον ειναι κατι που μεταφερεται και γινεται αντιληπτη απο τον χρηστη.

Ε στο Fallout το βλεπεις οτι απλα δεν χολοσκανε. Μιλαμε για μια εταιρεια με τεραστιο κεφαλαιο και πορους. Εμενα προσωπικα μου ειναι αδιανοητο να βλεπω ενα τετοιο προιον απο μια τετοια εταιρεια.

Πληρως αδιανοητο. Δεν χρειαζεται να δω το ποσο συχνο ειναι το ενα φαινομενο ή το αλλο. Για εμενα το παιχνιδι εφαγε ακυρο διοτι τα στανταρ μου ειναι πολυ, μα παρα πολυ ψηλοτερα απο αυτα που δινει. Το animation ειναι κυριολεκτικα ανεκδοτο για παιχνιδι του 2018. Τα textures επισης, τα μοντελα χαρακτηρων ολα. Συνηθως οι υποστηρικτες της εταιρειας θα βγουν και θα πουν «τα γραφικα δεν λενε τιποτα αν το παιχνιδι δεν ειναι καλο»... ε εκτος του οτι προσωπικα βρισκω ειρωνικο και φτωχο αυτο το επιχειρημα, περα απο αυτο δεν ειναι καν μονο τα γραφικα το προβλημα εδω.

Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι καποιος δεν θα πρεπει να το βρισκει ενδιαφερον και αξιο αγορας. Ο καθενΣ κανει οτι θελει με τα λεφτα του. Εγω προσωπικα εχοντας παιξει τα περισσοτερα παιχ ιδια της Bethesda μπορω μετα βεβαιοτητος να πω οτι δεν προτιθεμαι να δωσω ουτε 1 ευρω και αυτο γιατι θεωρω οτι δεν υπαρχει μερακι σε αυτο το προιον. Μου βγαζει μια μεγαλη τσαπατσουλια, μια τεραστια αρπακολλα (bugs του Fallout 4 εχουν περασει αυτουσια στο 76...) κατι που εμενα προσωπικα βαση των δικων μου στανταρντς (παντα) κινειται στα ορια του προσβλητικου. Γιατι ειναι μια τεραστια εταιρεια και θα μπορουσε να κανει παπαδες, αλλα αντι αυτου φαινεται να εχει το μυαλο της μονο στο να βγαλει οτι μπορει με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος.
    Ο καθένας προφανώς έχει άλλα στάνταρ. Προσωπικά από αυτά που είπες μόνο το Witcher κανει το άλμα για μένα. Το horizon δεν μαρεσει το σετ το gow απλά καλό για τα γούστα μου ποτέ δεν ήμουν φαν της σειράς το έπαιξα ένα playthrough καλό μέχρι εκεί. Rdr 2 μια από τα ίδια. Φοβερό στο ματι αλλά με αφήνουν παγερά αδιαφορο τα κυνηγια κ τα ψαρέματα . Παρόλα αυτά αποδίδω credits διότι μπορεί να μην κάνει για μένα δεν παραβλέπω το γεγονός ότι κάνει κάποια πράγματα καλά . Στο fο αυτα που ήθελα να έχει τα έχει .end of story δεν αρέσει εσένα( κάθε εσένα χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω) γτ έχεις σαν στάνταρ τα γραφικά το δέχομαι αλλά δεν ακυρώνεται επειδή δεν έχει ωραία γραφικά. Με αυτό το σκεπτικό τα Indies δεν θα βλέπανε ποτέ το φως του ήλιου.( Προσωπικά τα σιχαίνομαι) αν σου άρεσαν αυτά που πρεσβεύει αυτο το fo craft grind μουλτι εξερεύνηση ίσως να του έδινες μια ευκαιρία . Γτ το παιχνίδι αυτά τα στοιχεία έχει που είναι να σε κρατήσουν. Κ εγώ δεν το παίζω για τα γραφικά του. Το παίζω γτ στο 4 έλεγα τι ωραία θα ήταν να παίζαμε κ με τους φίλους μας .

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Μπες λίγο στο νόημα: ο καθένας με τα γούστα του!

Με εννοείς πιστεύω, yes; (είτε λέγεται γυναίκες, είτε games. Στο "2 μέτρα" συμφωνώ και επαυξάνω. 2 μέτρα άντρας σχεδόν και 1.65 γυναίκα = τσίρκο/τραγέλαφος)
    Εσύ κατάλαβες ότι δεν πιστεύω ο καθένας με τα γούστα του??
    Άμα είχες την Σακίρα/Κούλα της γειτονιάς που μοιάζει με την Σακιρα θα έλεγες όχι γτ είναι τάπα??

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Φιλε ScarryTerry χωρις πλακα τα 50 ποστς σε 2 μερες σε ενα μονο τοπικ πρεπει να σποτελουν ρεκορ στο φορουμ! Δεν κανω πλακα καποιος να το τσεκαρει! Και δεν το λεω ειρωνικα στα αληθεια μου κανει εντυπωση!

Edit: καλα κανεις και σου αρεσει. Αλλα επειδη σταθηκες στα γραφικα εκανα σαφες οτι δεν ειναι μονο θεμα γραφικων. Και μονο τετοιο θεμα να ηταν και παλι θα ειχα σοβαρο παραπονο αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Τα bugs ειναι τετοια που αρμοζουν σε ΒΕΤΑ, το παιχνιδι δεν εχει NPCs τα quest στα δινουν κατι ρομποτ, δεν υπαρχουν χαρακτηρες στο παιχνιδι, δεν θυμιζει καν την ατμοσφαιρα των παλιων fallout, βασικα δεν εχει σχεδον τιποτα απο τα παλαια fallout. Εγω ετσι το ειδα και ετσι το βλεπω. Οχι δεν το εχω παιξει αλλα απο αυτα και μονο που ειδα με εχασε το παιχνιδι απο πολυ νωρις. Προσπαθω να φανταστω τη στιγμη που εδωσα 40-50-60€ για να παρω αυτο το παιχνιδι, το εβαλα να κανει install, μου ζητησε να κατεβασω patch 40ποσα gb και μπαινω μεσα και βλεπω τους εχθρους να παγωνουν τα textures να κολανε το framerate να ειναι οτι ναναι ε και απλα βγαζω σπυρια. Βασικα ξεροντας εμενα ειναι παρα πολυ πιθανο να εβγαζα το δισκακι, να το εκανα χιλια κομματια και του εβαζα φωτια.

Εγω ετσι;

Ο καθενας οτι γουσταρει, καθαρα για εμενα μιλαω.

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018)

Φιλε ScarryTerry χωρις πλακα τα 50 ποστς σε 2 μερες σε ενα μονο τοπικ πρεπει να σποτελουν ρεκορ στο φορουμ! Δεν κανω πλακα καποιος να το τσεκαρει! Και δεν το λεω ειρωνικα στα αληθεια μου κανει εντυπωση!
    We've got to pump up our numbers!!

Edit: καλα κανεις και σου αρεσει. Αλλα επειδη σταθηκες στα γραφικα εκανα σαφες οτι δεν ειναι μονο θεμα γραφικων. Και μονο τετοιο θεμα να ηταν και παλι θα ειχα σοβαρο παραπονο αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Τα bugs ειναι τετοια που αρμοζουν σε ΒΕΤΑ, το παιχνιδι δεν εχει NPCs τα quest στα δινουν κατι ρομποτ, δεν υπαρχουν χαρακτηρες στο παιχνιδι, δεν θυμιζει καν την ατμοσφαιρα των παλιων fallout, βασικα δεν εχει σχεδον τιποτα απο τα παλαια fallout. Εγω ετσι το ειδα και ετσι το βλεπω. Οχι δεν το εχω παιξει αλλα απο αυτα και μονο που ειδα με εχασε το παιχνιδι απο πολυ νωρις. Προσπαθω να φανταστω τη στιγμη που εδωσα 40-50-60€ για να παρω αυτο το παιχνιδι, το εβαλα να κανει install, μου ζητησε να κατεβασω patch 40ποσα gb και μπαινω μεσα και βλεπω τους εχθρους να παγωνουν τα textures να κολανε το framerate να ειναι οτι ναναι ε και απλα βγαζω σπυρια. Βασικα ξεροντας εμενα ειναι παρα πολυ πιθανο να εβγαζα το δισκακι, να το εκανα χιλια κομματια και του εβαζα φωτια.

Εγω ετσι;

Ο καθενας οτι γουσταρει, καθαρα για εμενα μιλαω.
    Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ακραιο bug προς το παρών .Αν ψάχνεις την σούπερ ιστορία στο fo76 δεν σου φταίω εγώ που πήρες αυτό το παιχνίδι. Εγώ πως ήξερα τι πήρα κ εσύ δεν ήξερες? (Εσύ επαναλαμβάνω ως παράδειγμα)Αν ήθελα σούπερ στορυ θα έπαιρνα ένα άλλο παιχνίδι τόσα έχουν βγει εκεί έξω .Αυτό προσφέρει άλλα πράγματα παρόλο που έχει κ ιστορία αν έχεις όρεξη να διαβάζεις. Τα ρομπότακια την κάνουν μια χαρά την δουλειά τους ούτως η άλλως για το mmo like του πράγματος.Σου δινουν τα quest κ τέλος .Το destiny 1 με το ρομπότ αγκαλιά ήσουν κ αν ήθελες να ψάξεις για lore έπρεπε να τσεκαρεις τις κάρτες
    με αυτό συγκρίνεται το παιχνίδι όχι με το fallout 5 ούτε το rdr2.Υποτίθεται ότι είσαι μόνος σε αυτό τον κόσμο.bugs έχω ρίξει άπειρα μπινελικια για το rdr με το άλογο που σφηνώνει σε βαρέλια κ δεν έρχεται ποτέ μπορώ να θυμηθώ κ 10 άλλα παιχνίδια που είχαν bugs. Θα συμφωνήσουμε φαντάζομαι ότι όλα έχουν bugs λιογ πολύ. Έχει stability προβλήματα αλλά κ αυτά φαντάζομαι θα διορθωθούν. Τα ονλαιν παιχνίδια το έχουν αυτό πολλές φορές . Εδώ ολόκληρο cod κ δεν σε βάζει σε γκειμ κ σου βγάζει migrating hosts ανά 2 γκειμ. Το γύρισα πίσω γτ ένα πράγμα είναι να κάνει κ δεν το κάνει σωστά. Εδώ αυτά που είναι να κάνει τα κάνει σε γενικές γραμμές. Δεν το παρουσιάζω σαν την παιχνίδαρα του αιώνα όπως έχουν καταλάβει κάποιοι. Αλλά όχι ότι είναι κ η πατάτα του αιώνα.
    Last edited by ScaryTerry; 03-12-2018 at 03:19.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	60 
Size:	15.8 KB 
ID:	11447Eγω προσωπικα δεν κατεκρινα το παινχιδι ως ημιτελες, buggy or whatever. Εννοειται πως δεν μου αρεσει να βγαινουν παιχνιδια στην αγορα τα οποια εξαπατουν τον καταναλωτη αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Επισης προφανως ο καθενας ειναι αρκετα υπευθυνος και εχει το δικαιωμα να αγορασει οτι παιχνιδι θελει, ριχνοντας οπου γουσταρει τα λεφτα του. Μα ενα λεπτο ομως. Ειλικρινα ρε παιδια ομως καποια ατομα οπως και εγω μεγαλωσαμε με τα Fallout. Και ναι υπαρχουν και fallout 1,2 πριν το 3... Ακομη και το tactics ηταν αξιοπρεπεστατο, spin off αλλα αξιοπρεπεστατο. Αυτα που ειδαμε ομως απο τα dlc του 3 και μετα, με εξαιρεση το επικο Vegas, δεν ειναι fallout. Ειναι κατι αλλο. Ειναι post apocalyptic minecraft με λιγο cod. Δεν υπαρχει το R στο RPG. Δεν υπαρχει σεναριο, δεν υπαρχουν διαολογοι, δεν υπαρχουν επιλογες. Και τωρα στο 76? Να δινεις 5ε για να αλλαξεις κουρεμα? Αυτη τη βιομηχανια θελουμε? ειλικρινα τωρα.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018),pinakas (04-12-2018)

Name
    Δημήτρης

Nαι το monetization στο 76 ειναι απλα απο τα πιο προκλητικα εβερ. Προφανως δεν σε αναγκαζει κανενας να πας να δωσεις λεφτα σε τετοια πραγματα αλλα ρε φιλε ειναι οσο ναναι θρασος να ζητας αυτα τα ποσα για κατι τετοια. Δηλαδη ειναι too much ακομα και προσβλητικο. Δεν νομιζω πολλες εταιρειες να κοστολογουν με τετοιο τροπο τετοια αστεια πραγματα. Ειναι σαν να παω εγω μια μερα στον περιπτερα και να μου πει οι τσιχλες εχουν 10 ευρω. Μα ολοι οι αλλοι... δεν με νοιαζει. Εγω δεκα ευρω...

Ε τον γειωνεις for ever (οχι μονο για τις τσιχλες) ή δεν τον γειωνεις?

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018)

Quote Originally Posted by Nikoladim View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	60 
Size:	15.8 KB 
ID:	11447Eγω προσωπικα δεν κατεκρινα το παινχιδι ως ημιτελες, buggy or whatever. Εννοειται πως δεν μου αρεσει να βγαινουν παιχνιδια στην αγορα τα οποια εξαπατουν τον καταναλωτη αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Επισης προφανως ο καθενας ειναι αρκετα υπευθυνος και εχει το δικαιωμα να αγορασει οτι παιχνιδι θελει, ριχνοντας οπου γουσταρει τα λεφτα του. Μα ενα λεπτο ομως. Ειλικρινα ρε παιδια ομως καποια ατομα οπως και εγω μεγαλωσαμε με τα Fallout. Και ναι υπαρχουν και fallout 1,2 πριν το 3... Ακομη και το tactics ηταν αξιοπρεπεστατο, spin off αλλα αξιοπρεπεστατο. Αυτα που ειδαμε ομως απο τα dlc του 3 και μετα, με εξαιρεση το επικο Vegas, δεν ειναι fallout. Ειναι κατι αλλο. Ειναι post apocalyptic minecraft με λιγο cod. Δεν υπαρχει το R στο RPG. Δεν υπαρχει σεναριο, δεν υπαρχουν διαολογοι, δεν υπαρχουν επιλογες. Και τωρα στο 76? Να δινεις 5ε για να αλλαξεις κουρεμα? Αυτη τη βιομηχανια θελουμε? ειλικρινα τωρα.
    Μα αυτό ακριβώς λέω ότι δεν
    πήρα για να έχει διάλογο. Κ αν εσύ το πήρες για να έχει διάλογο έκανες λάθος αλλά φταις εσύ γτ δεν διαφημιστικε ετσι. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι νοσταλγικός με μια σειρά αλλά άμα μένανε έτσι τα παιχνίδια θα τα παιζαμε ακόμα στα υπόγεια. Η βιομηχανία αλλάζει όπως αλλάζουν όλα γύρω μας. Η τα ακολουθείς η το σταματάς. Για το κούρεμα στο παιχνίδι δεν ισχύει . Έχω δει παιχνίδια να θέλουν λεφτά για αυτό ναι αλλά όχι σε αυτό.

- - - Updated - - -

Nαι το monetization στο 76 ειναι απλα απο τα πιο προκλητικα εβερ. Προφανως δεν σε αναγκαζει κανενας να πας να δωσεις λεφτα σε τετοια πραγματα αλλα ρε φιλε ειναι οσο ναναι θρασος να ζητας αυτα τα ποσα για κατι τετοια. Δηλαδη ειναι too much ακομα και προσβλητικο. Δεν νομιζω πολλες εταιρειες να κοστολογουν με τετοιο τροπο τετοια αστεια πραγματα. Ειναι σαν να παω εγω μια μερα στον περιπτερα και να μου πει οι τσιχλες εχουν 10 ευρω. Μα ολοι οι αλλοι... δεν με νοιαζει. Εγω δεκα ευρω...

Ε τον γειωνεις for ever (οχι μονο για τις τσιχλες) ή δεν τον γειωνεις?
    Για χρησιμοποιείσαι ένα κανονικό παράδειγμα αντί για τσίχλες. Γτ εγώ δεν τα είδα αυτά που λες. Έχω δει πολλά παιχνίδια να το χρησιμοποιούν αυτό που λες αλλά σε αυτό όχι. Θα ήθελα ένα αληθινό παράδειγμα αν σου είναι εύκολο .

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Μα αυτό ακριβώς λέω ότι δεν
    πήρα για να έχει διάλογο. Κ αν εσύ το πήρες για να έχει διάλογο έκανες λάθος αλλά φταις εσύ γτ δεν διαφημιστικε ετσι. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι νοσταλγικός με μια σειρά αλλά άμα μένανε έτσι τα παιχνίδια θα τα παιζαμε ακόμα στα υπόγεια. Η βιομηχανία αλλάζει όπως αλλάζουν όλα γύρω μας. Η τα ακολουθείς η το σταματάς. Για το κούρεμα στο παιχνίδι δεν ισχύει . Έχω δει παιχνίδια να θέλουν λεφτά για αυτό ναι αλλά όχι σε αυτό.

- - - Updated - - -

Για χρησιμοποιείσαι ένα κανονικό παράδειγμα αντί για τσίχλες. Γτ εγώ δεν τα είδα αυτά που λες. Έχω δει πολλά παιχνίδια να το χρησιμοποιούν αυτό που λες αλλά σε αυτό όχι. Θα ήθελα ένα αληθινό παράδειγμα αν σου είναι εύκολο .
    Οχι δεν το αγορασα το παιχνιδι και δεν εχω σκοπο. Συγγνωμη δεν υπαρχουν microtransactions να αγορασεις νεο hair style? Δεν διαφωνω σε αυτο που λες για την νοσταλγια και για αυτο το λογο δεν ειχα κανενα θεμα με τα 3D Fallout. Αλλα οχι φιλε μου οταν αλλαζεις το ιδιο το core του παιχνιδιου...

16. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018)

Οχι δεν το αγορασα το παιχνιδι και δεν εχω σκοπο. Συγγνωμη δεν υπαρχουν microtransactions να αγορασεις νεο hair style? Δεν διαφωνω σε αυτο που λες για την νοσταλγια και για αυτο το λογο δεν ειχα κανενα θεμα με τα 3D Fallout. Αλλα οχι φιλε μου οταν αλλαζεις το ιδιο το core του παιχνιδιου...
    Όχι δεν υπάρχουν. Αυτά που υπάρχουν προς το παρών αγοράζονται είναι για ρούχα κ διάφορα τέτοια τα οποία ΌΜΩΣ κάνοντας challenges παίρνεις atoms . Αν εσύ ήθελες να έχεις στολή πιτζάμα στο παιχνίδι πρέπει να την αγοράσεις. Εμένα ούτε με επηρεάζει κάπου αυτό ούτε τπτ. Από την στιγμή που μου δίνει κ την δυνατότητα να την αγοράζω με in game currency μαγκιά τους. Θα μπορούσαν να μην στην έδιναν την επιλογή. Κ πάλι δεν θα με ένοιαζε. Αν θες να τρέχεις με τις πιτζάμες στο παιχνίδι ε ναι θα πρέπει να το αγοράσεις. Αλλά μέσα έχει αρκετες στολές που τις βρίσκεις διάσπαρτες στον χάρτη. Το core του συγκεκριμένου παιχνιδιού αυτό είναι φίλε μου. Δεν είναι το fallout 5

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Όχι δεν υπάρχουν. Αυτά που υπάρχουν προς το παρών αγοράζονται είναι για ρούχα κ διάφορα τέτοια τα οποία ΌΜΩΣ κάνοντας challenges παίρνεις atoms . Αν εσύ ήθελες να έχεις στολή πιτζάμα στο παιχνίδι πρέπει να την αγοράσεις. Εμένα ούτε με επηρεάζει κάπου αυτό ούτε τπτ. Από την στιγμή που μου δίνει κ την δυνατότητα να την αγοράζω με in game currency μαγκιά τους. Θα μπορούσαν να μην στην έδιναν την επιλογή. Κ πάλι δεν θα με ένοιαζε. Αν θες να τρέχεις με τις πιτζάμες στο παιχνίδι ε ναι θα πρέπει να το αγοράσεις. Αλλά μέσα έχει αρκετες στολές που τις βρίσκεις διάσπαρτες στον χάρτη. Το core του συγκεκριμένου παιχνιδιού αυτό είναι φίλε μου. Δεν είναι το fallout 5
    Ενταξει αν το core της σειρας για εσενα ειναι ιπταμενοι δρακοι παω πασο.

Ενταξει αν το core της σειρας για εσενα ειναι ιπταμενοι δρακοι παω πασο.
    Όχι αλλά μάλλον εσύ δεν ξέρεις ποιο είναι το core από ένα mmo like παιχνίδι. Δεν σχολιάζεις όμως τις ανακρίβειες που λές για το παιχνίδι.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Χρησιμοποιείς Atoms για την αγορά cosmetics στα γνωστά πρότυπα των λοιπών ΜΜΟ. Atoms κερδίζεις in game από διάφορες πηγές σαν rewards αλλά υπάρχει και η επιλογή για απευθείας αγορά τους μέσω κανονικού χρήματος. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι η απόκτηση των Atoms και η αγορά όλων των cosmetics αποκλειστικά και μόνο παίζοντας. Τα microtransactions πλέον μετά τα DLC είναι η τελευταία μάστιγα που έχει παγιωθεί σταδιακά και αθόρυβα στα παιχνίδια, εντάξει μεν για Free2Play παιχνίδια είναι η βασική πηγή εσόδων μιας και ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλη, αλλά για τα παιχνίδια full priced retail θεωρώ ότι είναι βγάζω από την μύγα ξύγκι (και κάτι παραπάνω). Από ό,τι λένε στο Fallout 76 η χρήση αληθινού χρήματος αφορά αποκλειστικά την προμήθεια cosmetics και δεν επηρεάζει την αγορά perks, σε άλλα παιχνίδια είναι πιο σκοτεινά τα πράγματα με boosts/unlocks/extra equipment/κλπ όμορφα που βγάζουν από τα lootboxes τους. Το θέμα είναι αν επηρεάζουν το economy του παιχνιδιού όπως έχει γίνει σε Destiny αν δεν κάνω λάθος ή διαβάζω και για το Online του RDR2 που είναι πολύ aggressive.

https://www.gamespot.com/articles/ho.../1100-6462372/

https://www.gamespot.com/articles/fa.../1100-6461107/

21. The Following 3 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018),Nikoladim (03-12-2018),ScaryTerry (03-12-2018)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Συγγνωμη αλλα στο review του Angry Joe ειδα πως οντως μπορεις να αγορασεις new hairstyle, κανω λαθος?

Συγγνωμη αλλα στο review του Angry Joe ειδα πως οντως μπορεις να αγορασεις new hairstyle, κανω λαθος?
    Χαχαχαχα. Σορυ ρε φίλε αλλά είναι τελείως αστεία αυτά που γράφεις. Κ αυτό είναι το πρόβλημα με την βιομηχανία.Δεν κράζω αυτόν αυτος το κομμάτι του κάνει απλά οι από κάτω τον παίρνουν σαν ευαγγέλιο. Ο καθένας βλέπει ότι θέλει αλλά άμα δεν το ψάχνει από μόνος του κ είναι απλά ημιμαθής . Αυτός κ για την μάνα του άμα ήταν να κονομησει θα την πούλαγε. No offense
    Το appearance μπορεί να αλλάζετε anytime
    Last edited by ScaryTerry; 03-12-2018 at 12:55.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Ναι κάνοντας χρήση Atoms... Τα οποία τα δίνει και μέσα στο παιχνίδι, αλλά αν δεν έχεις αρκετά μπορείς να αγοράσεις με κανονικά χρήματα και ναι οι τιμές αν είδα καλά είναι (ως συνήθως) εξωφρενικές. Φαντάσου κάτι σαν τα διαμαντάκια/νομίσματα σε παιχνίδια κινητών τηλεφώνων, τα κερδίζεις μέσα στο παιχνίδι με διαφόρους τρόπους αλλά συνήθως είναι με αργούς ρυθμούς και οι περισσότεροι προτιμούν να ξοδεύουν λεφτά για να αποκτήσουν/κάνουν κάτι πιο γρήγορα. Σύγκριση και με Forza & Gran Turismo 6 (?) που μπορούσες να αγοράσεις κάποιο όχημα με in game χρήματα ή κανονικά. Δεν ξέρω με τι ρυθμό κερδίζεις Atoms στο Fallout 76 αλλά το θετικό τουλάχιστον είναι ότι αφορά μόνο Cosmetics, κάτι όχι τόσο ουσιαστικό όσον αφορά τον κεντρικό πυρήνα του παιχνιδιού. Στο RDR2 είδα ότι τα gold στο online που αφορά ουσιαστικά αγορά πλεονεκτήματος έναντι άλλων, είναι με απελπιστικά αργούς ρυθμούς η απόκτησης τους in game οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολύ πιο άσχημα τα πράγματα για τους παίκτες που δεν θέλουν να πληρώσουν επιπλέον από όσο χρειάζεται (γενικά σε PVP παιχνίδια που εφαρμόζουν pay2win τακτικές).

25. The Following 3 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

mihalis13 (03-12-2018),Nikoladim (03-12-2018),spartan (03-12-2018)

Name
    Δημήτρης

To σιγουρο ειναι ενα. Οτι για καποιο λογο η συντριπτικη πλειοψηφια χαλαστηκε ασχημα. Κατι λεει αυτο. Δεν πεταχτηκαν ολοι να γραψουν μπουρδες απλα για να τις γραψουν. Ισα ισα που εγω θεωρω οτι για χροοοονια τωρα η συντριπτικη πλειοψηφια της βιομηχανιας ηταν υπερβολικα ελαστικη με την Bethesda. Υπερβολικοτατα.

Απο εκει και περα, με το καζο που επαθαν, το μονο σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι θα σουλουπωθει αρκετα. Ειμαι βεβαιος οτι θα προσπαθησουν πολυ να ανακτησουν μεγαλο μερος αυτου που εχασαν. Και καθοτι ειναι ΜΜΟ τιτλος, τους παιρνει να τον βελτιωσουν σε μεγαλο βαθμο.

Ο Νικολας ομως εχει δικιο. Ειναι ΜΜΟ δεν ειναι ΜΜΟ, ο δρακος απο το Skyrim ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου. Το οτι ειναι ΜΜΟ δεν τους δινει το πατημα να πεταξουν μεσα οτι ναναι.

Και ο Joe δεν λεει κατι λαθος. Αυτο που σχολιαζει ειναι οτι μεσα στο παιχνιδι υπαρχει κουρεμα σε τιμη 5 ευρω. Ναι μπορεις να παρεις In game currency (αυτο ελειπε) και στο λεει αυτο, αλλα σχολιαζει το γεγονος οτι καποιος εκει στην Bethesda ειχε την ιδεα και το θρασος να κοστολογησει 5 ευρω αυτο το πραγμα. Ειναι προκλητικο και δεν συμμαζευεται.

Το οτι εσυ δεν δινεις δεκαρα (ουτε κι εγω δινω) δεν σημαινει ταυτοχρονα οτι αυτο το θεμα δεν σε αφορα ή δεν σε αγγιζει ή δεν ειναι αξιο σχολιασμου και κριτικης. Ουτε εμενα με επηρεαζει που τα πεζοδρομια στην Ελλαδα δεν εχουν προδιαγραφες για τους ανθρωπους με ειδικες αναγκες, αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι απλα δεν δινω δεκαρα? Το ξερω οτι το παραδειγμα μου ειναι υπερβολικο, συνηθιζω να χρησιμοποιω εντονα και υπερβολικα παραδειγμα γιατι βαριεμαι (οσο κουλο και αν ακουγεται) να μπαινω στην διαδικασια να εξηγω ξανα τα ιδια πραγματα.

Οπως και να εχει το παρα-αναλυσαμε το θεμα. Νομιζω δεν εχει περαιτερω νοημα. Ο καθεις κινειται και κανει κουμαντο οπως του αρμοζει. Εγω ναι, ειμαι πλεον "hater" της Bethesda και δεν ντρεπομαι καθολου να το πω, γιατι απο παλια ο τροπος που αντιμετωπιζουν τον πελατη ειναι ξεκαθαρα υπεροπτικος και με μια ταση του σε εχω χεσμενο.

Δεν θα ξεχασω ποτε που επαιζα Skyrim στο PS3 και μετα απο εναν συγκεκριμενο αιρθμο ωρων το παιχνιδι αρχιζε να κολαει και να γινεται unplayable επειδη υπηρχε καποιο τρελο bug με το memory. Και δεν θα ξεχασω την απαντηση του Howard που ηταν σε φαση "deal with it"... Δεν θα ξεχασω ποτε επισης ποσα glitch και bugs συναντουσα στα παιχνιδια τους και ποσες φορες απηυδησα. Εδω και καιρο νιωθω οτι δεν με υπολογιζουν ιδιαιτερως. Δεν μπορω να βλεπω οτι υπαρχουν ακομα και indie devs με ομαδα αναπτυξης κατω των 20 ατομων και επιπεδο production AAA (Hellblade) και η Bethesda των εκατονταδων ατομων βγαζει αυτο.

Ειναι δυσκολο να το χωνεψω πλεον. Δεν μπορω να τους συγκρινω με τους indie devs (παιζω πολλα indie games) ειναι αδικο για τους indie devs!

ΥΓ: Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν, στο μελλον να με κερδισουν ξανα. Σε ενα κοσμο που περιμενω παιχνιδια οπως το Cyberpunk, η ποιοτητα της Bethesda ειναι παρα μα παρα πολυ φτωχη για τα στανταρντς μου. Παρα πολυ.

27. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Citizen3rased (03-12-2018),mihalis13 (03-12-2018),Nek_Food (03-12-2018)

Page 10 of 13 FirstFirst ... 678910111213 LastLast

Bookmarks

Bookmarks