Kαλο ΠΑΣΧΑ σε όλους,
Εχω μια απορία γιτί δεν έχει το GR PSN STOR το Variety Map Pack
ενώ το αγγλικό το έχει στις 6,99 λίρες αν δεν κάνω λάθος
γνωρίζεται κάτι ?
Και εγω που χαρηκα οτι μιας και ξαναλειτουργει το forum 8α βρω απαντηση για το "γιατι στον φουτσο δεν εχει το store τους χαρτες" αλλα αν βλεπω προτελευταιο ποστ απο τις 19 Απριλιου και τελευταιο ενα σημερινο με την δικια μου ερωτηση, μαλλον απαντηση δεν θα βρω
Kαλή μέρα σε όλους,
Kαι σιδερένιο το site !!!!!
Eχει ακουστεί τίποτα για τα New Map ?
πήρα την Sony Hellas αλλα το PSN GR δεν το ενημερώνει αυτή.
Tο μονο που έχω δει εγώ είναι ότι το αγγλικό PSN έχει τα Maps
αλλα γραφή ότι είναι μονο για δισκάκι με ID BLES-00148
Aυτό έχω και εγώ και το έχω πάρει από Πλαίσιο λέτε να είναι
αγγλικό και στο ελληνικό PSN όταν βγούνε να μην μπορώ να τους
κατεβάσω????
Το map pack βρίσκεται ήδη στο psn store. Κατεβάστε το και λιώστε το....
Καιρό που βρηκε η συνδεση να μ'αφησει τωρα που βγηκαν οι χαρτες και παιχνιδια εχω γεμίσει. (τωρα ειμαι δουλεια για οσους αναρωτιουνται)
ti lene oi pistes re magkes?
na tis paro?
i den leei?
exo akousei pos den exei search and destroy alitheuei?
Audi Ur Quattro
Spoiler!
Βεβαίως και έχει search and destroy,απλά τα έχει στο variety pack objectives όλα μαζί(headquarters.s&d,sabotage και άλλα καλούδια).Κάπου γράφει ότι από βδομάδα θα ενσωματωθούν οι νέες πίστες στις παλιές...
Call Of Duty 4 reaches 3 million sales on PS3
It's not that we doubted it would happen, but we feel it's our duty and obligation to inform you that Call of Duty 4 has breached the 3 million sales mark for the PS3 version. The only other title to reach this benchmark was Motorstorm, so you can sort of tell what kind of accomplishment this really is. Instead of dwelling on the past, though, what game do you think will break the 3 million barrier next? Our vote is trapped between Grand Theft Auto IV and Metal Gear Solid 4.
.
Η γνώμη μου είναι πως αν το έχεις ψιλοβαρεθεί το παιχνίδι, οι καινούργιες πίστες δεν θα σε κρατήσουν για πολύ. Πάντως είναι αρκετά καλοφτιαγμένες αλλά δεν πολυταιριάζουν με το στυλ του search and destroy. Αν από την άλλη είσαι καινούργιος στο παιχνίδι ή εθισμένος τότε τις κατεβάζεις και γουστάρεις![]()
Εγω τί να πω που δεν εχω ιντερνετ εδω και μια βδομαδα? Και πηρα το ps3 σε ενος φιλου μου και κατεβασα τους χαρτες και ενω υπαρχουν εδω και 4 μερες οι χαρτες μες το συστημα μου, δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Εχω το bluetooth hedset της jabra bt125 και δοκιμασα ψες να παιξω cod και δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω.Δεν φαινοταν διπλα στο ονομα μου οπως φαινεται σε αλλους.Απο το playstation ολα ειναι ενταξει το εχω δοκιμασει. ξερω οτι εχω nat3 αλλα διαβασα οτι πολλοι που εχουν Nat3 εχουν πολλα προβληματα με τα online features του playstation κατι που ευτυχως δεν εχω.Ανοιξα ολα τα ports που χρειαζονται. Για να το χρησιμοποιησω πρεπει οπωσδηποτε να μην ειμαι nat3?
Σημ. Ερχομαι απο το ποστ για τα προβληματα του nat3.
Σημ2.Αυτο παρουσιαστηκε μετα απο την αναβαθμιση του τελευταιου firmware(2.30)
Καταρχάς πρέπει να κανείς register, στα settings του PS3.
Κατόπιν αν το χρησιμοποιείς και για το κινητό σου κάθε φορά που θες να παίξεις πρέπει να το κάνεις connect πάλι από τα settings του Ps3.
Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά, πρέπει να είσαι οκ.
Καμιά φορά πρέπει, όταν είσαι ήδη on-line και δεν βλέπει το σήμα του ακουστικού δίπλα από το nick σου, να πατήσεις μια φορά το κουμπάκι του BT.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εισαι ΝΑΤ2 και οχι 3. Αν εισαι 3 εχεις προβληματα στανταρ. Στο 2 δουλευουν ολα ρολοι.
Για να δουλεψει κανονικα το ακουστικο πρεπει αφου το σεταρεις απο το μενου (xmb) του πσ3, την ωρα που εισαι στο λομπυ (cod) να πατησεις το κουμπακι μια φορα μεσα. Θα ακουσεις εναν ηχο και θα το δει μια χαρα και θα μιλας.
Παιδια ηθελα να σας κανω μια ερωτηση
Εχω το COD την ευρωπαικη εκδοση και παιζω online με το αμερικανικο μου account.Τους νεους χαρτες να τους κατεβασω απο το ελληνικο store ή απο το αμερικανικο????
Ευχαριστω!
Spoiler!
apo eyropaiko tha tus katevasis .apopu einai to diskaki diladi
Bookmarks