Quote Originally Posted by kapellakis View Post
μεγαλε..βλεπω οτι & οι 2 μας ειμαστε αρκετα πορωμενοι απο το campaign του cod4 & μ'αρεσει αυτο!! xaxaxa

λοιπον..μαλλον καταλαβες λα8ος..οχι στην αποστολη blackout! εγω λεω τεεεεελος! εκει που οταν εχεις σκοτωσει τον Imran, σου δινει μια bonus αποστολη! την Mile High Club οπου πρεπει να διασωσεις εναν ομηρο σε ενα αεροπλανο!(τελειως κινηματογραφικη!!!:bgrin2

πραγματι η εκτελεση του al-asad(al-papara) ηταν κερασκι στη τουρτα! ημασταν τυχεροι που ισα-ισα βρηκαμε ενα ονομα..Imran Zackeav απ'το τηλεφωνο του al-asad οταν ειχε τελειωσει η κληση

στο Chernobyl πραγματι ηταν δυσκολα τα πραγματα! στην One-shot One-kill που λες..την ωρα που επρεπε να περιμενεις το ελικοπτερο σας να φτασει και να φυγετε..
ΥΓ: δοκιμασε αυτη την αποστολη στο veteran να δεις τι επα8α να την περασω! xaxa
tip: μην τρεχεις γυρω-γυρω & εκτος απο τις C4 γεμισε τον τοπο με ναρκες! υπαρχουν 2 σημεια για να κανεις καλο scoping με το sniper, αλλα εγω 8α σου προτεινα να χρησιμοποιησεις ενα assault rifle για περισσοτερη ανεση

lol τη ξεχασα αυτη στις τηλεοπτικες εγκαταστασεις..αν και σε εκεινη την αποστολη 8υμαμαι εφαγα 2-3 με το μαχαιρακι! ετσι για να γουσταρω! xaxaxa

στο πηρ. εργοστασιο δε δυσκολευτηκα σχετικα κα8ολου! μονο πριν φτασω στο control room για να σταματησω τους πυραυλους!
να φανταστεις μου ειχαν μεινει μονο 3-4 δευτερολεπτα για να βαλω τους κωδικους στο laptop! xaxa τσιμα-τσιμα

και εγω δε χορταινω να φυτεβω σφαιρες στον Zackeav! xexe αιμοδιψεις δολοφονος!

Τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. ..........
να προλάβω το αεροπλάνοοοοοοοοοοο!

---------------------------------------

¶σε... εκεί στο Chernobyl, όπως σου το έγραψα, τα έκανα σαλάτα με τα C4.
Πήγα και τα φύτεψα στου κουτρούλι το γάμο και πήγαν τσάμπα...
Το πώς τελείωσα την αποστολή ούτε που το πήρα χαμπάρι...
Για να καταλάβεις, προηγουμένως, από την μούρλα μου είχα χάσει το ελικόπτερο!!!
Απίστευτο;;; Και όμως! Ξαφνικά βλέπω ένα μήνυμα να γράφει πως καθυστέρησα να πάω στο ελικόπτερο και... time's up!
Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο... ο λακαμάς.

--------------------------------------

Το μαχαίρι το χρησιμοιποίησα μονάχα στους σκύλους.
Τί χαριτωμάνε κουτάβια...

Χρειάζεται πάντως μια επιλογή να μπορείς να τους το πετάς...
Σκέψου να έχεις μείνει από πυρομαχικά, να σκάει μύτη ο από τέτοιος και να του το καρφώνεις σα να παίζεις βελάκια σε στόχο... Η χαρά του ψυχάκια.

-------------------------------------

Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ στην αποστολή που πρέπει να απενεργοποιήσεις τους πυραύλους.
Το χρονόμετρο σταμάτησε στα 5''...
Δεν ξέρω αν το προγραμμάτισαν επίτηδες έτσι το παιχνίδι ώστε να προλαβαίνεις στο τσακ να τερματίζεις την αποστολή.
Μα κι έτσι να είναι, μαγκιά τους -καθότι σου δίνει φοβερή αίσθηση.

--------------------------------------

Καλά αυτός ο Zachaev μόνο και μόνο από τη φάτσα που έχει....
σου ξυπνάει όλα τα πρωτόγονα ένστικτα. Πολύ καλό παιδί. Κύριος.

Και την σκηνή που αυτοκτονεί ο κανακάρης του... Πού την πάς;

Γενικά το παιχνίδι είναι κινηματογραφικά στημμένο.
Όπως και το Uncharted, κατά την γνώμη μου.
Είναι από τα παιχνίδια που μάς φέρνουν το αύριο στα videogames.

---------------------------------------

Ο αιμμοδειψής δολοφόνος με το sisaxis! :bgrin2:

Στέλλα! Πίσω! Βαστάω... sisaxis!

Τα καπνισμένα sisaxis!...

Όταν μιλούν τα sisaxis!...

Το sisaxis θα σφυρίξει τρεις φορές...