μεγαλε..βλεπω οτι & οι 2 μας ειμαστε αρκετα πορωμενοι απο το campaign του cod4 & μ'αρεσει αυτο!! xaxaxa
λοιπον..μαλλον καταλαβες λα8ος..οχι στην αποστολη blackout! εγω λεω τεεεεελος! εκει που οταν εχεις σκοτωσει τον Imran, σου δινει μια bonus αποστολη! την Mile High Club οπου πρεπει να διασωσεις εναν ομηρο σε ενα αεροπλανο!(τελειως κινηματογραφικη!!!:bgrin2
πραγματι η εκτελεση του al-asad(al-papara) ηταν κερασκι στη τουρτα! ημασταν τυχεροι που ισα-ισα βρηκαμε ενα ονομα..Imran Zackeav απ'το τηλεφωνο του al-asad οταν ειχε τελειωσει η κληση
στο Chernobyl πραγματι ηταν δυσκολα τα πραγματα! στην One-shot One-kill που λες..την ωρα που επρεπε να περιμενεις το ελικοπτερο σας να φτασει και να φυγετε..
ΥΓ: δοκιμασε αυτη την αποστολη στο veteran να δεις τι επα8α να την περασω! xaxa
tip: μην τρεχεις γυρω-γυρω & εκτος απο τις C4 γεμισε τον τοπο με ναρκες! υπαρχουν 2 σημεια για να κανεις καλο scoping με το sniper, αλλα εγω 8α σου προτεινα να χρησιμοποιησεις ενα assault rifle για περισσοτερη ανεση
lol τη ξεχασα αυτη στις τηλεοπτικες εγκαταστασεις..αν και σε εκεινη την αποστολη 8υμαμαι εφαγα 2-3 με το μαχαιρακι! ετσι για να γουσταρω! xaxaxa
στο πηρ. εργοστασιο δε δυσκολευτηκα σχετικα κα8ολου! μονο πριν φτασω στο control room για να σταματησω τους πυραυλους!
να φανταστεις μου ειχαν μεινει μονο 3-4 δευτερολεπτα για να βαλω τους κωδικους στο laptop! xaxa τσιμα-τσιμα
και εγω δε χορταινω να φυτεβω σφαιρες στον Zackeav! xexe αιμοδιψεις δολοφονος!

Bookmarks