πολυ καλο, σε ευχαριστουμε!
Καλησπερα σε ολους τους συμπολεμιστες!!!! Αντιμετωπιζω ενα περιεργο και εκνευριστηκο προβλημα. Αυτη τη στιγμη ειμαι lv 37 και εχω περασει κατα 1830 μοναδες το xp που χρειαζοταν για να φτασω στο 38, με αποτελεσμα να μη μου ξεκλειδωνει τιποτα στα perks. please help your comrade!!!!
Προσωπικα, εχω να παιξω 2 μερες CoD4 (εχω ηδη συνδρομο ελλειψης) λογω partying και τρελου hangover, και δεν ξερω αν το ανοιξω μην εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Αλλα πιστευω οτι θα ερθει στα ισα του απο μονο του. Οποτε να μην ανησυχεις. Νομιζω καποιος ειχε το ιδιο προβλημα στο ps3forums.com και τελικα ολα διορθωθηκαν απο μονα τους
Το παιχνίδι μου έχει βγάλει την παναγία και με έχει εκνευρίσει απίστευτα στο online του. Μπορώ να παίξω ένα μόνο παιχνίδι και μετά πρέπει να κάνω αποσύνδεση και σύνδεση ξανά στο psn για να παίξω δεύτερο. Και αυτό αν είμαι τυχερός. υπάρχουν φορές που κάνω ακόμα και 45' για να μπω σε κάποια μάχη. και μαζί με όλα τα άλλα από προχθές έχω κολλήσει στο level 13. Μαζεύω τους πόντους, πάω στο 15 και με το που βγαίνω και ξαναμπαίνω πάω πάλι στο 13. ακόμα και να το πουλήσω σκέφτομαι. παίζει με τα νεύρα μου.
Spoiler!
εγώ με pro και cod νοιώθω ήδη ότι πέταξα 130 ευρώ στα σκουπίδια. δε ξέρω τι συμβαίνει αλλά αγοράζω ένα παιχνίδι για να περνάω καλά και όχι να μου σπάει τα νεύρα. αχ resistance, που ήθελα και cod τρομάρα μου, με τους ξεφτιλισμένους.
υ.γ. όλα αυτά που περιέγραψα παραπάνω παιδιά ισχύουν και σε άλλους;
Spoiler!
προσωπικα συνδεομαι σχεδον αμεσως. δεν εχω κανενα προβλημα δηλαδη εκτος απο τον ''τροπο'' που ειναι φτιαγμενο το online του παιχνιδιου . κατα τα αλλα ουτε αποσυνδεομαι ουτε κανω 45 λεπτα να βρω παιχνιδι.
Και σε μενα καποια σημεια στο online του, μου σπανε τα νευρα. Μακαρι με το patch που θα βγαλουν να φτιαχτουν ολα αυτα. Αλλα κατα τα αλλα παραμενει πολυ καλη multiplayer εμπειρια. (αν καταφερεις να βρεις παιχνιδι, τους φιλους σου και δεν τελειωσει το παιχνιδι κανας host πριν την ωρα του)
To eida sto plasio stin stournari kai to epiaxa ekei , ta grafika tou itane psiloathlia kamia sxesi me tou pciou den xero mporei na ftaiei kai i tileorasi pou to eixane pantos mou thise game tou 2003 apo apospis grafikon
ούτε εγώ έχω πρόβλημα,το παιχνίδι είναι super!
παιδες το παιχνιδι ειναι κορυφαιο και ξεπερναει ανετα την εκδοση για pc το εχω δει με τα ματια μου σε υπολογιστη που δεν μασαει πουθενα και επεζαι στα τερματα. ps3 ομως δεν ειναι
Why Call of Duty 5 Might Not Be Coming to PC
Πηγη: cod4boards.comAccording to rumors from Gameplayer, kotaku, and many other gaming sites Infinity Ward will NOT be developing the next installment of Call of Duty 4. If so, the game will most likely go to Treyarch, who developed Call of Duty 3 and is typically a console only developer.
OXIIIIIIIII!!!!
To 3 ηταν το πιο αισχος COD που υπαρχη... καλα ειδικα στο multi δε το συζηταω... μαπα τελειος...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
αν είναι δυνατόν! δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!
αίσχος!
πω πω πω μακρια απο εμας!
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Σημερα που επαιξα παιδια τους ειχα σκησηεκανα σε ενα ματς 30 kill... μου ειχε βγει ο !@#$ LOL
Ακουσα κατι καλα καντιλια απο τους αλλους παντος που πηγαν σηννεφο μετα την ολοκληρωση μεσα στο loby![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
παιδια το παιχνιδι ειναι απιστευτο με σουπερ σεναριο και υπεροχα γραφικα με ενα σοβαρο μειονεκτημα στο δικτιακο παιχνιδι η αλλιωσ Online,υσχει το συστυμα στοχευσησ που κλειδωνει τον αντιπαλο.π.χ στην αρχη του παιχνιδιου στο Training σου αναφερει πωσ πρεπει να πατησεισ το L1 για να στοχευει κατευθειαν στο στοχο αυτο εννοω.στο αποτελεσμα ειναι ομωσ ενα πολυ καλο και διασκεδιαστικο παιχνιδι με το οποιο θα περασετε ευχαριστα τισ ωρεσ σασ και θα ανταμειφθει η βαθμολογια του Call Of Duty To 9,4. To αρθρο απο τον Tzakal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks