Χμ, είναι fix οι θέσεις των respawn, όπως γινόταν με το CoD 1-2?Γιατί εκεί, στηνόντουσαν οι εχθροί και μας έλιωναν!
Εννοείς τον Nikolai; Τον Ρώσο συνεργάτη που τον κρατούν όμηρο. Μόνο 1 λεπτό είναι στο Veteran...; Και μου φάνηκε εύκολη αποστολή στο δεύτερο επίπεδο... Αν έχει όμως μονάχα ένα λεπτό... τρεχάτε ποδαράκια μου.
Μα είναι δυνατόν όμως; Ένα λεπτό από την αρχή της αποστολής; Πριν συναντήσεις την ρώσικη ομάδα;
Ή μήπως εννοείς την διάσωση του αμερικάνου που τον έχουν δεμένο στην καρέκλα με δυναμίτες;
------------------------
Πράγματι το finale είναι πολύ κινηματογραφικό. Έχει όμως μικρή διάρκεια: από την στιγμή που ξεκινάει η διαφυγή, μετά το πυρηνικό εργοστάσιο όπως λες, μέχρι που ο Price πετάει το πιστόλι...
Επίσης η ανάκριση, και εν συνεχεία η εκτέλεση, του Al Papara από τον Price είναι αρκετά ρεαλιστική.
------------------------
Η αποστολή με τον Mc Millan ήταν πραγματικό μανίκι... Εκεί κόλλησα... Στην διαφυγή. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του, που πρέπει να τον κουβαλάς κλπ, και στο τέλος, περιμένοντας το ελικόπτερο, με τον χαμό που γίνεται. Πήγα και φύτεψα τα C4 στου διαόλου το κέρατο... κι έτρεχα γύρω γύρω πυροβολώντας ό,τι κινούνταν.
-----------------------
Δύσκολη ήταν και η μάχη στις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις... Κι εκεί όλο έρχονταν έρχονταν και δεν τελείωναν...
-----------------------
Αλλά και στο πυρηνικό εργοστάσιο με τον χρόνο να μετράει επικίνδυνα αντίστροφα...
-----------------------
Το παιχνίδι είναι μακράν το κορυφαίο στην κατηγορία του. Απίστευτο gaming. Γι αυτό κι έχω κολλήσει με το arcade, δεν το χορταίνω... Ελπίζω σύντομα να έχουμε και συνέχεια.
ΥΣ. Πίεσα τον εαυτό μου να νιώσω το ίδιο, ή έστω κάτι παραπλήσιο, με το Rainbow Six... μα δεν έκατσε. Καμία σύγκριση δεν χωράει ανάμεσά τους, αν και γούστα είναι αυτά... περί ορέξεως...
Παίζοντας on line βλέπετε στον χάρτη τις θέσεις των αντιπάλων;
Ή μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να μην βλέπει η μία ομάδα την άλλη;
Γιατί αν είναι να ξέρεις που βρίσκεται ο στόχος, και ανάποδα, μου φαίνεται ψιλοξενέρωμα.
Last edited by geodlord7; 20-03-2008 at 16:46.
Spoiler!
μεγαλε..βλεπω οτι & οι 2 μας ειμαστε αρκετα πορωμενοι απο το campaign του cod4 & μ'αρεσει αυτο!! xaxaxa
λοιπον..μαλλον καταλαβες λα8ος..οχι στην αποστολη blackout! εγω λεω τεεεεελος! εκει που οταν εχεις σκοτωσει τον Imran, σου δινει μια bonus αποστολη! την Mile High Club οπου πρεπει να διασωσεις εναν ομηρο σε ενα αεροπλανο!(τελειως κινηματογραφικη!!!:bgrin2
πραγματι η εκτελεση του al-asad(al-papara) ηταν κερασκι στη τουρτα! ημασταν τυχεροι που ισα-ισα βρηκαμε ενα ονομα..Imran Zackeav απ'το τηλεφωνο του al-asad οταν ειχε τελειωσει η κληση
στο Chernobyl πραγματι ηταν δυσκολα τα πραγματα! στην One-shot One-kill που λες..την ωρα που επρεπε να περιμενεις το ελικοπτερο σας να φτασει και να φυγετε..
ΥΓ: δοκιμασε αυτη την αποστολη στο veteran να δεις τι επα8α να την περασω! xaxa
tip: μην τρεχεις γυρω-γυρω & εκτος απο τις C4 γεμισε τον τοπο με ναρκες! υπαρχουν 2 σημεια για να κανεις καλο scoping με το sniper, αλλα εγω 8α σου προτεινα να χρησιμοποιησεις ενα assault rifle για περισσοτερη ανεση
lol τη ξεχασα αυτη στις τηλεοπτικες εγκαταστασεις..αν και σε εκεινη την αποστολη 8υμαμαι εφαγα 2-3 με το μαχαιρακι! ετσι για να γουσταρω! xaxaxa
στο πηρ. εργοστασιο δε δυσκολευτηκα σχετικα κα8ολου! μονο πριν φτασω στο control room για να σταματησω τους πυραυλους!
να φανταστεις μου ειχαν μεινει μονο 3-4 δευτερολεπτα για να βαλω τους κωδικους στο laptop! xaxa τσιμα-τσιμα
και εγω δε χορταινω να φυτεβω σφαιρες στον Zackeav! xexe αιμοδιψεις δολοφονος!![]()
1 shot - 3 kills > m40a3 bolt sniper rifle in Overgrown
1 shot - 3 kills > Dragunov SVD rifle in Overgrown
1 shot - 3 kills > Dragunov SVD rifle in Overgrown (same game)
1 long range no-scope kill with the m40a3 bolt action sniper rifle
lot of double kills with m40a3,m21,Dragunov(SVD),r700 & .50cal
Akolov!!!!!!!! pote 8a se paikso ena snaiperaki arxige mou?
Call of Duty 4 Map Pack Dated and Priced; Details on COD4: GOY Edition
Just got a holla back from our good buddies at Activision that the Call of Duty 4 map pack will cost 800 points and be ready for download on April 3. You will get all 4 new maps which look to really add some more diverse gameplay to an already stellar game.
If you have not bought COD4 yet, just wait a few more weeks. They will be releasing COD4: Game of the Year Edition on April 1. This will include the full game and a FREE token code to download the map pack. The game will be the $59.99 MSRP with the map pack at no cost. Not bad. For full details, click here.
You know what would be cool? If Loot Ninja were to giveaway a Xbox360 AND a PS3 copy of Call of Duty 4? Is that something you would be interested in? Stay tuned.
[EIC Update] Just heard from Activision. The Variety Map Pack will be EXCLUSIVE to the Xbox 360 for the first 21 days of release. Sorry, PS3 owners
Πηγή.
Ευχαριστούμε και πάλι την Activision για τις υπηρεσίες της.Άμα ξαναπάρω εγώ CoD στο PS3 να μου γράψετε.Μόνο αντιγραμμένο απο torrents και cracked servers της αξίζει!
Nα πανε να γ@@@@.Αει στο διαλο!Εγω φταιω που το υποστηριζα.Για να καταλαβω θα παρουμε τους χαρτες 21 μερες αργοτερα?(παλι καλα που εχω και xbox![]()
Spoiler!
Όταν μίλαγα εγώ με χώνατε κανονικά όμως... Η δικαίωση έρχεται αν και λίγο αργά...
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
[οfftopic]
:rofl::rofl::rofl::rofl: Άλεξ σε εκτιμάω σ' αγαπάω μου χεις σταθεί τις δύσκολες στιγμές αλλά δυστυχώς έχω δώσει λόγο ήδη... Δε με πρόλαβες![]()
![]()
Βέβαια αν το θες τόσο πολύ μπορείς να είσαι ο τρίτος άνθρωπος στη ζωή μου ... :rofl::rofl::rofl:
Edit: Kαι για να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να μην παραξηγηθώ...Τρίτος άνθρωπος εννοώ σαν καλός φίλος δίπλα μου
![]()
![]()
[/offtopic]
Last edited by NonBorn; 20-03-2008 at 21:43.
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
Ontopic: nonborn δεν θυμαμαι τι ελεγεςαλλα σιγουρα και αποδεδειγμενα το cod εχει το καλυτερο online απο οποιοδηποτε game και πολυ εθιστικο ενω το single ειναι εξαιρετικο!Ασχετο αν η microsoft τα σκαει για να εχει αποκλειστικοτητες.
Spoiler!
Bookmarks