Page 19 of 28 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast
Results 361 to 380 of 559

Thread: Call of Duty 4: Modern Warfare

PS3forums Addict Katana's Avatar
    PSN ID
    Alexander_GR

Χμ, είναι fix οι θέσεις των respawn, όπως γινόταν με το CoD 1-2?Γιατί εκεί, στηνόντουσαν οι εχθροί και μας έλιωναν!

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Quote Originally Posted by kapellakis View Post
    εγω προσωπικα να σου πω το arcade mode το ψιλοβαριεμαι γιατι βαριεμαι να ξανακανω απ'την αρχη τις αποστολες..αν & πιστευω σε 1 μερα το πολυ τερματιζεται στα χαλαρα το παιχνιδι! τεσπα...εγω οnline παιζω τωρα, για αυτο..
    παντως το cod στο campaign ηταν αψογο! η αγαπημενες μου αποστολες ειναι η All Ghilled Up & Game Over! εκει με τον Cpt.MacMillan που συνεργαζομασταν & επρεπε να βρουμε εκεινο το σημειο στο hotel για σκοπια την ωρα που 8α γινοταν η συναλλαγη με τον Imran Zackaev..(Chernobyl)
    η αλλη εκει που επρεπε να φυγουμε απ'το εργοστασιο πυρηνικης ενεργειας της Ρωσσιας & μας εστησαν ενεδρα ο Imran και τα στρατευματα του! ξαφνικα μας χτυπαει το εχ8ρικο ελικοπτερο & πεφτουμε χτυπημενοι κατω! τοτε διακρινω τον Imran με αλλους 2 σωμματοφυλακες του να ερχονται προς το μερος μας! καθαριζουν εν ψυχρο τον Gaz & τον Griggs και εκεινη την ωρα ερχεται το ρωσσικο ελικοπτερο με τον Kamarov και συντριβει το εχ8ρικο...ο Imran και οι allies του ξαφνιαζονται απ'ην εκρηξη που εγινε ακριβως απο πισω τους & γυριζουν να δουν τι συνεβει!εκεινη την ωρα γυριζω στο πλαι και βλεπω τον Price, με οποιες δυναμεις του εχουν απομεινει, να μου πεταει το πιστολι & χωρις 2η σκεψη να σκοτωσω & τους 3 μπροστα μου:bgrin2:τοσο κινηματογραφικο που δε δισταζω να την ξανακανω αυτη την αποστολη & 100 φορες! αλλωστε εχω & απο8ημενα με τον Imran και ετσι & 1000 σφαιρες να του φυτεψω στο κεφαλι, δε 8α ησυχασω
    επειτα η Mile High Club(καπως ετσι λεγεται..) τα σπαει, που πρεπει να διασψσουμε τον ομηρο σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα! 1 λεπτο στο veteran! lol
    τελος της ταινιας...απλα epic!

Εννοείς τον Nikolai; Τον Ρώσο συνεργάτη που τον κρατούν όμηρο. Μόνο 1 λεπτό είναι στο Veteran...; Και μου φάνηκε εύκολη αποστολή στο δεύτερο επίπεδο... Αν έχει όμως μονάχα ένα λεπτό... τρεχάτε ποδαράκια μου.

Μα είναι δυνατόν όμως; Ένα λεπτό από την αρχή της αποστολής; Πριν συναντήσεις την ρώσικη ομάδα;

Ή μήπως εννοείς την διάσωση του αμερικάνου που τον έχουν δεμένο στην καρέκλα με δυναμίτες;

------------------------

Πράγματι το finale είναι πολύ κινηματογραφικό. Έχει όμως μικρή διάρκεια: από την στιγμή που ξεκινάει η διαφυγή, μετά το πυρηνικό εργοστάσιο όπως λες, μέχρι που ο Price πετάει το πιστόλι...

Επίσης η ανάκριση, και εν συνεχεία η εκτέλεση, του Al Papara από τον Price είναι αρκετά ρεαλιστική.

------------------------

Η αποστολή με τον Mc Millan ήταν πραγματικό μανίκι... Εκεί κόλλησα... Στην διαφυγή. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του, που πρέπει να τον κουβαλάς κλπ, και στο τέλος, περιμένοντας το ελικόπτερο, με τον χαμό που γίνεται. Πήγα και φύτεψα τα C4 στου διαόλου το κέρατο... κι έτρεχα γύρω γύρω πυροβολώντας ό,τι κινούνταν.

-----------------------

Δύσκολη ήταν και η μάχη στις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις... Κι εκεί όλο έρχονταν έρχονταν και δεν τελείωναν...

-----------------------

Αλλά και στο πυρηνικό εργοστάσιο με τον χρόνο να μετράει επικίνδυνα αντίστροφα...

-----------------------

Το παιχνίδι είναι μακράν το κορυφαίο στην κατηγορία του. Απίστευτο gaming. Γι αυτό κι έχω κολλήσει με το arcade, δεν το χορταίνω... Ελπίζω σύντομα να έχουμε και συνέχεια.

ΥΣ. Πίεσα τον εαυτό μου να νιώσω το ίδιο, ή έστω κάτι παραπλήσιο, με το Rainbow Six... μα δεν έκατσε. Καμία σύγκριση δεν χωράει ανάμεσά τους, αν και γούστα είναι αυτά... περί ορέξεως...

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Παίζοντας on line βλέπετε στον χάρτη τις θέσεις των αντιπάλων;
    Ή μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να μην βλέπει η μία ομάδα την άλλη;
    Γιατί αν είναι να ξέρεις που βρίσκεται ο στόχος, και ανάποδα, μου φαίνεται ψιλοξενέρωμα.

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by TdR View Post
    Γιατί αν είναι να ξέρεις που βρίσκεται ο στόχος, και ανάποδα, μου φαίνεται ψιλοξενέρωμα.

Οχι ρε φιλε!Δεν θα ηταν παιχνιδι αν εβλεπες την θεση του αλλου fix!Απλα καθε φορα που αδειαζεις εναν γεμιστηρα εμφανιζεσαι για λιγα δευτερολεπτα στον χαρτη σαν κοκκινη βουλιτσα.Αν θες βαζεις σιγαστηρα και δεν εμφανιζεσαι καθολου.
    Last edited by geodlord7; 20-03-2008 at 16:46.
    Spoiler!

PSN ID
    Alexander_GR

Nαι οκ φίλε μου, αυτό δεν γίνεται πουθενά.Άλλο λέω εγώ, εννοώ την περίπτωση που μετά από κάθε death, κάνεις spown σε προδιαγεγραμμένο σημείο.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπάρχει και η επιλογή "HARDCORE" , οπού δεν υπάρχει radar

PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Katana View Post
    Nαι οκ φίλε μου, αυτό δεν γίνεται πουθενά.Άλλο λέω εγώ, εννοώ την περίπτωση που μετά από κάθε death, κάνεις spown σε προδιαγεγραμμένο σημείο.
    Bρε Κατανα!!Δεν απαντουσα σε σενα!Στο παιδι απο πανω μου απαντουσα που ρωτουσε αν βλεπουμε τις θεσεις των αντιπαλων!!:tiphat:
    Spoiler!

PSN ID
    Alexander_GR

Xαχα οκ, είπα να απαντήσω μήπως νόμιζες ότι αγνόησα το ποστ σου!

Advanced Member kapellakis's Avatar
    PSN ID
    kapellakis

Εννοείς τον Nikolai; Τον Ρώσο συνεργάτη που τον κρατούν όμηρο. Μόνο 1 λεπτό είναι στο Veteran...; Και μου φάνηκε εύκολη αποστολή στο δεύτερο επίπεδο... Αν έχει όμως μονάχα ένα λεπτό... τρεχάτε ποδαράκια μου.

Μα είναι δυνατόν όμως; Ένα λεπτό από την αρχή της αποστολής; Πριν συναντήσεις την ρώσικη ομάδα;

Ή μήπως εννοείς την διάσωση του αμερικάνου που τον έχουν δεμένο στην καρέκλα με δυναμίτες;

------------------------

Πράγματι το finale είναι πολύ κινηματογραφικό. Έχει όμως μικρή διάρκεια: από την στιγμή που ξεκινάει η διαφυγή, μετά το πυρηνικό εργοστάσιο όπως λες, μέχρι που ο Price πετάει το πιστόλι...

Επίσης η ανάκριση, και εν συνεχεία η εκτέλεση, του Al Papara από τον Price είναι αρκετά ρεαλιστική.

------------------------

Η αποστολή με τον Mc Millan ήταν πραγματικό μανίκι... Εκεί κόλλησα... Στην διαφυγή. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του, που πρέπει να τον κουβαλάς κλπ, και στο τέλος, περιμένοντας το ελικόπτερο, με τον χαμό που γίνεται. Πήγα και φύτεψα τα C4 στου διαόλου το κέρατο... κι έτρεχα γύρω γύρω πυροβολώντας ό,τι κινούνταν.

-----------------------

Δύσκολη ήταν και η μάχη στις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις... Κι εκεί όλο έρχονταν έρχονταν και δεν τελείωναν...

-----------------------

Αλλά και στο πυρηνικό εργοστάσιο με τον χρόνο να μετράει επικίνδυνα αντίστροφα...

-----------------------

Το παιχνίδι είναι μακράν το κορυφαίο στην κατηγορία του. Απίστευτο gaming. Γι αυτό κι έχω κολλήσει με το arcade, δεν το χορταίνω... Ελπίζω σύντομα να έχουμε και συνέχεια.

ΥΣ. Πίεσα τον εαυτό μου να νιώσω το ίδιο, ή έστω κάτι παραπλήσιο, με το Rainbow Six... μα δεν έκατσε. Καμία σύγκριση δεν χωράει ανάμεσά τους, αν και γούστα είναι αυτά... περί ορέξεως...
    μεγαλε..βλεπω οτι & οι 2 μας ειμαστε αρκετα πορωμενοι απο το campaign του cod4 & μ'αρεσει αυτο!! xaxaxa

λοιπον..μαλλον καταλαβες λα8ος..οχι στην αποστολη blackout! εγω λεω τεεεεελος! εκει που οταν εχεις σκοτωσει τον Imran, σου δινει μια bonus αποστολη! την Mile High Club οπου πρεπει να διασωσεις εναν ομηρο σε ενα αεροπλανο!(τελειως κινηματογραφικη!!!:bgrin2

πραγματι η εκτελεση του al-asad(al-papara) ηταν κερασκι στη τουρτα! ημασταν τυχεροι που ισα-ισα βρηκαμε ενα ονομα..Imran Zackeav απ'το τηλεφωνο του al-asad οταν ειχε τελειωσει η κληση

στο Chernobyl πραγματι ηταν δυσκολα τα πραγματα! στην One-shot One-kill που λες..την ωρα που επρεπε να περιμενεις το ελικοπτερο σας να φτασει και να φυγετε..
    ΥΓ: δοκιμασε αυτη την αποστολη στο veteran να δεις τι επα8α να την περασω! xaxa
    tip: μην τρεχεις γυρω-γυρω & εκτος απο τις C4 γεμισε τον τοπο με ναρκες! υπαρχουν 2 σημεια για να κανεις καλο scoping με το sniper, αλλα εγω 8α σου προτεινα να χρησιμοποιησεις ενα assault rifle για περισσοτερη ανεση

lol τη ξεχασα αυτη στις τηλεοπτικες εγκαταστασεις..αν και σε εκεινη την αποστολη 8υμαμαι εφαγα 2-3 με το μαχαιρακι! ετσι για να γουσταρω! xaxaxa

στο πηρ. εργοστασιο δε δυσκολευτηκα σχετικα κα8ολου! μονο πριν φτασω στο control room για να σταματησω τους πυραυλους!
    να φανταστεις μου ειχαν μεινει μονο 3-4 δευτερολεπτα για να βαλω τους κωδικους στο laptop! xaxa τσιμα-τσιμα

και εγω δε χορταινω να φυτεβω σφαιρες στον Zackeav! xexe αιμοδιψεις δολοφονος!
    1 shot - 3 kills > m40a3 bolt sniper rifle in Overgrown
    1 shot - 3 kills > Dragunov SVD rifle in Overgrown
    1 shot - 3 kills > Dragunov SVD rifle in Overgrown (same game)
    1 long range no-scope kill with the m40a3 bolt action sniper rifle
    lot of double kills with m40a3,m21,Dragunov(SVD),r700 & .50cal

Akolov!!!!!!!! pote 8a se paikso ena snaiperaki arxige mou?

PSN ID
    Alexander_GR

Call of Duty 4 Map Pack Dated and Priced; Details on COD4: GOY Edition

Just got a holla back from our good buddies at Activision that the Call of Duty 4 map pack will cost 800 points and be ready for download on April 3. You will get all 4 new maps which look to really add some more diverse gameplay to an already stellar game.
    If you have not bought COD4 yet, just wait a few more weeks. They will be releasing COD4: Game of the Year Edition on April 1. This will include the full game and a FREE token code to download the map pack. The game will be the $59.99 MSRP with the map pack at no cost. Not bad. For full details, click here.
    You know what would be cool? If Loot Ninja were to giveaway a Xbox360 AND a PS3 copy of Call of Duty 4? Is that something you would be interested in? Stay tuned.
    [EIC Update] Just heard from Activision. The Variety Map Pack will be EXCLUSIVE to the Xbox 360 for the first 21 days of release. Sorry, PS3 owners

Πηγή.

Ευχαριστούμε και πάλι την Activision για τις υπηρεσίες της.Άμα ξαναπάρω εγώ CoD στο PS3 να μου γράψετε.Μόνο αντιγραμμένο απο torrents και cracked servers της αξίζει!

PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Nα πανε να γ@@@@.Αει στο διαλο!Εγω φταιω που το υποστηριζα.Για να καταλαβω θα παρουμε τους χαρτες 21 μερες αργοτερα?(παλι καλα που εχω και xbox
    Spoiler!

PSN ID
    Alexander_GR

'Ασε φίλε, τα έχω πάρει τώρα...Πρώτη φορά, τόσα χρόνια gamer, νιώθω μ@λ@κας...

Και δώσαμε 70 ευρώ για την αγορά, και δεν παίζει σωστά, και από support τα χάλια του!Και σιγά το story του SP, κουτσοκομμένο ήταν.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Όταν μίλαγα εγώ με χώνατε κανονικά όμως... Η δικαίωση έρχεται αν και λίγο αργά...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PSN ID
    Alexander_GR

Τα λεφτά του φίλε Κώστα ΔΕΝ τα έχει βγάλει και το ζήτημα είναι ότι δεν θα τα βγάλει...Απλά είναι που με εθίζει το online, οταν και αν παίξει!

Τεσπά, δίκιο είχες.

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Katana View Post
    Τα λεφτά του φίλε Κώστα ΔΕΝ τα έχει βγάλει και το ζήτημα είναι ότι δεν θα τα βγάλει...Απλά είναι που με εθίζει το online, οταν και αν παίξει!

Τεσπά, δίκιο είχες.
    Sig Updated...!!

PSN ID
    Alexander_GR

Yeah baby!!!

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

[οfftopic]

:rofl::rofl::rofl::rofl: Άλεξ σε εκτιμάω σ' αγαπάω μου χεις σταθεί τις δύσκολες στιγμές αλλά δυστυχώς έχω δώσει λόγο ήδη... Δε με πρόλαβες
    Βέβαια αν το θες τόσο πολύ μπορείς να είσαι ο τρίτος άνθρωπος στη ζωή μου ... :rofl::rofl::rofl:

Edit: Kαι για να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να μην παραξηγηθώ... Τρίτος άνθρωπος εννοώ σαν καλός φίλος δίπλα μου

[/offtopic]
    Last edited by NonBorn; 20-03-2008 at 21:43.

PSN ID
    Alexander_GR

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    [οfftopic]

:rofl::rofl::rofl::rofl: Άλεξ σε εκτιμάω σ' αγαπάω μου χεις σταθεί τις δύσκολες στιγμές αλλά δυστυχώς έχω δώσει λόγο ήδη... Δε με πρόλαβες
    Βέβαια αν το θες τόσο πολύ μπορείς να είσαι ο τρίτος άνθρωπος στη ζωή μου ... :rofl::rofl::rofl:

[/offtopic]
    [offtopic] Άνετα, το νέο νομοσχέδιο θα κάνει κάτι και για εμάς, τα στερνοπαίδια μιας σχέσης!

Edit: εννοείται ρε, παίζουμε τώρα!:giggle: [/offtopic]
    Last edited by Katana; 20-03-2008 at 21:56.

PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Ontopic: nonborn δεν θυμαμαι τι ελεγες αλλα σιγουρα και αποδεδειγμενα το cod εχει το καλυτερο online απο οποιοδηποτε game και πολυ εθιστικο ενω το single ειναι εξαιρετικο!Ασχετο αν η microsoft τα σκαει για να εχει αποκλειστικοτητες.
    Spoiler!

PSN ID
    Alexander_GR

Έβγαλα τα ματάκια μου σε τόσες σελίδες, αλλά στο βρήκα.

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Εμένα δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι... Το νοίκιασα και το παίζω τώρα... Πραγματικά δε μου άρεσε τίποτα εκτός από τον ήχο που κάνουν τα όπλα και το φωτισμό! Όλα τα άλλα μου θυμίζουν CS... Ακόμα και το rainbow σαν στυλ μ' αρέσει περισσότερο από αυτό και εννοείται πως το resistance μ'αρέσει πολύ περισσότερο απ' αυτό! Ευτυχώς για μένα που δε το αγόρασα...

...

Αφού δε μου άρεσε ρε παιδιά τι να κάνουμε Τα γραφικά είναι ΠΟΛΥ χειρότερα απ' ότι περίμενα και καμία σχέση με αυτά τα videos που είχα δει... Ο φωτισμός είναι πάρα πολύ καλός αλλά μέχρι εκεί! Ο χειρισμός δε μου άρεσε καθόλου... Γενικά η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα αυτή τη χρονιά είναι αυτό το παιχνίδι... Περίμενα πάρα πολλά και τελικά έμεινα ανικανοποίητος... Για μένα λέω και πάλι... Μην παρεξηγηθώ! Απλά δε μου έκανε καμία αίσθηση!