Quote Originally Posted by volyros View Post
Εγω ειμαι στις 110 ωρες και εχω ολοκληρωσει μονο το 50% απο το main story! Το παιχνιδι εχει τοσα να ασχοληθεις που χανεσαι! Δεν εχω βαρεθει λεπτο ομως κι αυτο ειναι στα συν του παιχνιδιου.

Στο metacritic το παιχνιδι εχει 5.5 user score(ΕΛΕΟΣ) με πολλους να βαζουν μηδενικα γιατί λεει θελει πολυ grinding και αγορα XP boost το παιχνιδι για να προχωρησεις κτλ. Που δεν ειμαι ουτε στα μισα στην ιστορια, δεν εχω παει στην μιση Ελλαδα και ειμαι 54 λεβελ με απειρα δερματα και δραχμες και 70 στρέμματα ελαιοξυλα χωρις να εχω αγορασει τιποτα απο την ubisoft!! ! Το παιχνιδι σου δινει XP απο απλους σκοτωμους μεχρι οταν πας πρωτη φορα σε μια τοποθεσια εκτος απο αποστολες, contracts κτλ. τωρα αν καποιοι βαριουνται να παιξουν και θελουν μονο να ξεπεταξουν την ιστορία αλλο θεμα.
Μεγαλη απατη και ψεμα τελικα αυτό με το γκριντινγκ.Συμφωνω σε όλα σε αυτά που λες.Και θα επαναλάβω να μην ασχολειστε με το γιουζερ σκορ του μετακριτικ.Ειναι τελιως για γελια και για κλαματα.Παιχνιδαρα απλα το παιχνιδι.