Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό με την προφορά.
Το κάνουν σε όλα τους τα παιχνίδια, όποτε δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που γίνεται και στο odyssey.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peteoklis (14-09-2018)
Εχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη.
Σε όλα όμως όλα τα παιχνίδια της σειράς AC έχουν προφορά Από το πρώτο μέχρι και το Origins.
Απλά εδώ συμβαίνει ένα από τα εξής:
Α) ή κάποιοι θέλουν να βρουν κάτι για να γκρινιάζουν και να πουν κάτι αρνητικό ώστε να φανούν και απαιτητικοί
ή
Β) Απλά φαίνεται σε εμάς επειδή είναι Ελληνική η προφορά και μας είναι πιο οικεία και κατ επέκταση πιο "χτυπητή" σε σχέση με τη Γαλλική προφορά Αγγλικών του Arno πχ.
Αν το προσέξετε (βάλτε βιντεάκι με cutscene) ... θα δείτε ότι έχω δίκιο
jk_blue_tiger (14-09-2018)
Στην αρχή έτσι όπως το έγραψαν περίμενα ότι το πρώτο expansion θα είχε να κάνει με το Blade of Leonidas.
Μιλάει όμως για το πρώτο Hidden Blade. Άρα ο τύπος που είδαμε στο trailer λογικά είναι24 χρόνια πριν από το Odyssey. It all makes sense.Spoiler!
Ναι, μα είναι 100% θεμιτό από μέρους τους. Δεν είναι "κακό", αλίμονο, απλά εμένα μου χτυπάει άσχημα η ελληνική προφορά. Άραγε να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο οι Ιταλοί και οι Γάλλοι;![]()
Μα δεν ειπε κανενας οτι στα προηγουμενα παιχνιδια δεν εκαναν το ιδιο ή οτι εκαναν κατι κακο. Αλλα δεν ειμαι Ιταλος ουτε Γαλλος ουτε Αιγυπτιος οποτε ειναι λογικο η προφορα η δικη μου να μου χτυπαει κατι τοις χειροτερα. Ουτε προσπαθουμε να φανουμε ουτε το παιζουμε δηθεν απαιτητικοι ουτε τιποτα. Τι παιδικα πραγματα ειναι αυτα?
Μια απλη προσωπικη παρατηρηση καναμε, ετσι κουβεντα να γινεται...
Valkyre (14-09-2018)
Η προφορα της αγγλικης γλωσαας στο παιχνιδι δεν με ενοχλει, ισα ισα που για μενα ειναι η σωστη αντιμετωπιση απο την ubi.
Αυτο που με ενοχλει ειναι Ελληνες να προσπαθουν να μιλησουν αγγλικα με προφορα, να μην ξερουν καλα τη γλωσσα
και να χρησιμοποιουν λαθος λεξεις, να μην ξερουν ιδωματισμους και το συντακτικο να βιαζεται ανελεητα.
Πανω κατω (upstairs downstairs) σαν τον Τσιπρα ενα πραγμα λολλλ.
Τα ρασα δεν κανουν τον παπα που λενε.
Λεωνιδα για το spoiler δεν σε πιανω.
Spoiler!
Last edited by jk_blue_tiger; 14-09-2018 at 13:13.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Ας κάνουν ότι θέλουν με την προφορά, αρκεί να μην ξανακούσω το "ιντιοτη" και " μωριας παρασκευάσματα τούτα εστιν" που πρέπει να άκουσα μερικές χιλιάδες φορές στο Origins.![]()
euromaster (14-09-2018)
mihalis13 (14-09-2018)
Κρίμα πάντως που τα άφησες, νομίζω είναι με διαφορά ο καλύτερος χαρακτήρας τους ο Ezio και τότε έδιναν και έμφαση στην ιστορία. Αν είσαι διατεθειμένος να παίξεις το 3 και το Liberation πάντως, θα σου έλεγα να το πας ακόμα πιο πίσω και να πάρεις και την συλλογή του Ezio. Είναι ωραία παιχνίδια και ακόμα και αν έχουν παλιώσει, δεν είναι "παλιά".
Leon_DiZ (14-09-2018)
Κοιτα συνηθως δεν αγοραζω συλλεκτικες παρα μονο εαν βρω καποια που με ενδιαφερει σε καλη τιμη και ποτε σε προπαραγγελια εκτος των AC.
Εαν εξαιρεσεις το Black Flag (που το μετανιωσα αργοτερα και πηρα φιγουρα & skull edition ξεχωριστα), σε ολα τα αλλα απο το ΙΙΙ και μετα εχω παρει την συλλεκτικη,
απλα δεν παιρνω την πιο ακριβη, παιρνω αυτη η οποια πωλειται μονο μεσω ubi store, εχει διαφορετικη φιγουρα απο αυτες που πωλουνται στα γνωστα μαγαζακια
και το σημαντικοτερο εχει μεσα το season pass που θυμαμαι για το ΙΙΙ πρεπει να περασε κανας χρονος μεχρι να πεσει σε καλη τιμη.
Εννοειται εξαργυρωνοντας παντα ποντους για την εκπτωση 20%, και ολο και τσιμπαω καμια εξτρα φιγουρα που εχει βγει σε προσφορα.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Bookmarks