Long story short, απο την εποχη του 1ου ac με τον Altair ηθελα τρελα να το παιξω, ειχα πορωθει απιστευτα με το trailer του παιχνιδιου
τοτε μαλλιστα ειχα αναβαθμισει στο pc την καρτα γραφικων γι αυτο, καθως δεν ειχα παρει ακομα ps3.
Λογω φορτου εργασιας τοτε αλλα και για την ιταλικη τριλογια δεν καταφερα να τα παιξω,
παροτι ειχα αγορασει ps3 και ειχα παρει ολες τις ps3 goty editions (complete, da vinci, ottoman).
Οταν ανακοινωνηθεκε το ΙΙΙ και εμαθα οτι θα ηταν στην εποχη της αμερικανικης επαναστασης (αγαπημενη εποχη λογω αγαπημενης ταινιας last of the mohicans)
και ανακοινωθηκε η συλλεκτικη με την φιγουρα του connor οπου ειχε τοξο και τσεκουρι στα οπλα του δεν κρατηθηκα
και για πρωτη φορα στη ζωη μου ΠΡΟπαρηγγειλα συλλεκτικη.
Οταν την παρελαβα δεν την επαιξα αμεσως αλλα καποια στιγμη λεω αμαρτια να την εχω και να μην εχω παιξει το παιχνιδι.
Τα υπολοιπα ειναι ιστορια, σχεδον παντα προπαραγγελνω την εκαστοτε ac συλλεκτικη, απλα κολλησα τοσο με την σειρα (παιζοντας παντα stealth)
σε σημειο να πηγαινω για πλατινες οπου μπορω, οι οποιες με ενδιαφερουν μονο σε λιγα συγκεκριμμενα παιχνιδια να εχω.
Και οταν γραφω κολλησα, ριχνω απιστευτες (εκατονταδες) ωρες παιζοντας ολα τα side missions και προσπαθωνατς για το 100% σε ολες τις αποστολες.
Σε λιγες ημερες παροτι δεν το συνηθιζω θα ποσταρω φωτογραφιες απο το νεο μου αποκτημα σε φιγουρα απο το ac universe η οποια θα ειναι το κοσμημα της ac συλλογης μου.
ΥΓ1 Εχω παρει την remastered ιταλικη τριλογια, αλλά οταν εβαλα το II ο χειρεισμος δεν με ενθουσιασε,
σιγουρα ομως θα τα παιξω καποια στιγμη, σιγουρα οχι τωρα

.
ΥΓ2 Ενα αλλο stealth μη γνωστο διαμαντακι ειναι το styx που προσφατα κυκλοφορησε και η συνεχεια του.
Τσεκαρετε τα, το 1ο τουλαχιστον που προχωρησα αρκετα ηταν πολυ καλο.
Bookmarks