Page 19 of 30 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 361 to 380 of 586

Thread: Assassin's Creed: Odyssey

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

τα legendary οταν βρεις και το τελευταιο κομματι γινονται scaled στο level του μεγαλυτερου, οποτε μην χαλατε τζαμπα υλικα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to dspug7 For This Useful Post:

christos-sonyboy (18-11-2018),jk_blue_tiger (19-11-2018)

^^^
    αυτο δεν το ηξερα,ωραιος!

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Λοιπον το παιχνιδι ειναι οντως τεραστιο. Εχω γραψει 9.5 ωρες κ ειμαι ακομα στα μεγαρα.
    Η αληθεια ειναι πως αν κ φαν της σειρας, στην αρχη δεν μου αρεσε. Μου φανηκε πολυ origin. Οσο ομως προχωρουσα μου κεντριζε ολο κ περισσοτερο το ενδιαφερον.

Spoiler!

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Λοιπον το παιχνιδι ειναι οντως τεραστιο. Εχω γραψει 9.5 ωρες κ ειμαι ακομα στα μεγαρα.
    Η αληθεια ειναι πως αν κ φαν της σειρας, στην αρχη δεν μου αρεσε. Μου φανηκε πολυ origin. Οσο ομως προχωρουσα μου κεντριζε ολο κ περισσοτερο το ενδιαφερον.
    Εγω ειμαι στις 110 ωρες και εχω ολοκληρωσει μονο το 50% απο το main story! Το παιχνιδι εχει τοσα να ασχοληθεις που χανεσαι! Δεν εχω βαρεθει λεπτο ομως κι αυτο ειναι στα συν του παιχνιδιου.

Στο metacritic το παιχνιδι εχει 5.5 user score(ΕΛΕΟΣ) με πολλους να βαζουν μηδενικα γιατί λεει θελει πολυ grinding και αγορα XP boost το παιχνιδι για να προχωρησεις κτλ. Που δεν ειμαι ουτε στα μισα στην ιστορια, δεν εχω παει στην μιση Ελλαδα και ειμαι 54 λεβελ με απειρα δερματα και δραχμες και 70 στρέμματα ελαιοξυλα χωρις να εχω αγορασει τιποτα απο την ubisoft!! ! Το παιχνιδι σου δινει XP απο απλους σκοτωμους μεχρι οταν πας πρωτη φορα σε μια τοποθεσια εκτος απο αποστολες, contracts κτλ. τωρα αν καποιοι βαριουνται να παιξουν και θελουν μονο να ξεπεταξουν την ιστορία αλλο θεμα.
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

6. The Following 4 Users Say Thank You to volyros For This Useful Post:

christos-sonyboy (19-11-2018),NoobShyBot (20-11-2018),Slay (28-12-2018),spartan (20-11-2018)

τι grinding μωρε με τους τραχαναδες.που σε καποια φαση νομιζα οτι χαλαω την εμπειρια με τοσο λεβελ που ειχα ανεβασει.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ είμαι στις 50 ώρες και στο 70% του main progression.
    Grinding δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής ούτε 1 δευτερόλεπτο!
    Απορώ πως κάποιος μπορεί να πει ότι θέλει grinding....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

spartan (20-11-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Εναλλακτική ερμηνεία του grinding, που χρησιμοποιούν αρκετοί καθώς δεν γνωρίζουν την σωστή-αυθεντική ερμηνεία: βαρετό και επαναλαμβανόμενο gameplay, εμπλουτισμένο με στόρυ.

11. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

panos74gr (19-11-2018)

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Αν το είχαν παίξει όλοι αυτοί ... Καλά θα ήταν. Τότε θα μπορούσαν να εκφερουν γνώμη.
    Έχω αρ ισει να πιστεύω πως πλέον ίσως πρέπει και να έχουν τερματίσει το παοχνιδι και μετά να εκφερουν γνώμη.
    Ακόμα καλύτερα να παίξουν το παιχνίδι όπως του αξίζει και μετά...

Ισχύει και για εμένα αυτό γιατί κατά καιρούς και έχω αδικήσει παιχνίδια αλλά κει έχω εκθειασει χωρίς λόγο.

Το κακό σχετικά με το Odyssey είναι ότι σε όποιον και να πεις ότι είναι πολύ διαφορετικό από ταμπροηγουμενα και πολύ βελτιομενο... . Δεν το πιστεύει και έχει και παγιωμενη γνώμη.. . Αρνητική επί τω πλείστον

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα....

Και εμένα κολλητός μου που το τέλειωσε σε PC και τον εμπιστεύομαι πιο πολύ από τον εαυτό μου - μου είπε ότι όντως δεν υπάρχει Grinding.

Εγώ προσωπικά δεν έχω βουτήξει λόγω Level Scaling (δεν το μπορώ παιδιά συγνώμη) και γιατί ....δεν έχει ασπίδες!

14. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Peteoklis (19-11-2018)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Εγώ προσωπικά δεν έχω βουτήξει λόγω Level Scaling (δεν το μπορώ παιδιά συγνώμη) και γιατί ....δεν έχει ασπίδες!
    Μα λυσσαξες κι εσυ με τις ασπίδες!!!!!! Άστο, ρε παιδί μου!!!! Παρτο απόφαση οτι δεν έχει και ξεκινά το!!!!!

16. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Sir_Teraflop (19-11-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Αν το είχαν παίξει όλοι αυτοί ... Καλά θα ήταν. Τότε θα μπορούσαν να εκφερουν γνώμη.
    Έχω αρ ισει να πιστεύω πως πλέον ίσως πρέπει και να έχουν τερματίσει το παοχνιδι και μετά να εκφερουν γνώμη.
    Ακόμα καλύτερα να παίξουν το παιχνίδι όπως του αξίζει και μετά...

Ισχύει και για εμένα αυτό γιατί κατά καιρούς και έχω αδικήσει παιχνίδια αλλά κει έχω εκθειασει χωρίς λόγο.

Το κακό σχετικά με το Odyssey είναι ότι σε όποιον και να πεις ότι είναι πολύ διαφορετικό από ταμπροηγουμενα και πολύ βελτιομενο... . Δεν το πιστεύει και έχει και παγιωμενη γνώμη.. . Αρνητική επί τω πλείστον
    Αν εμμέσως αναφέρεσαι σε αυτό που είπα, τότε να διευκρινίσω:

Δεν τοποθετήθηκα, δηλαδή εξέφρασα γνώμη για το παιχνίδι, απλώς μετέφερα την -κακώς ερμηνευμένη- έννοια του "grinding" από πολύ κοσμάκη. Αυτό που κάποιοι θεωρούν "επαναλαμβανόμενο-βαρετό" το εκφράζουν (again: κακώς) ως "grind".

Τώρα το γιατί κρίνουν επαναλαμβανόμενο-βαρετό το gameplay του Odyssey, ε, ρωτήστε αυτούς!

^^
    τοτε λαθος καταλαβα εγω το grinding. αλλα κ παλι επαναλαμβανομενο σε βαθμο βαρεμαρας δεν το βρηκα στην καμια. τετοια τεραστια παιχνιδια ομως με τοσο τεραστιο κοσμο,ε του πουστη δλδ,καποια επαναληψη θα γινει.τι να βαλουν αλλο μεσα!

Ειμαι κοντα στις 20 ωρες και μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει να κανω grinding για leveling. Ομως εχοντας παιξει ενα σωρο τετοια παιχνιδια (rpg) για εμενα πια ειναι φυσικο να παω σε μια νεα περιοχη και να εξερευνω οτι υπαρχει εκει γυρω και να κανω οτι sidequest βρω, ανεξαρτητα ποσο καλο η κακο ειναι. Δεν ξερω ομως αν αυτο μπορουν να το κανουν οι fans των προηγουμενων τιτλων, δηλαδη να πρεπει να ανεχτουν καθε fetch quest για να μπορεσουν να προχωρησουν οταν τα παλιοτερα ηταν τελειως διαφορετικα παιχνιδια. Γιατι grinding δεν ειναι μονο να μαχεσε τους ιδιους εχθρους ολη των ωρα για να ανεβασεις επιπεδο αλλα και να κανεις οτι sidequest υπαρχει κτλ, γενικα να εισαι εκτος για αρκετες ωρες απο το main path του παιχνιδιου. Σε πολλους δεν αρεσει αυτο.

Εκει ομως που εχω μια αμφιβολια και θελω να πρωχωρησω λιγο παρακατω πριν σχηματισω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ειναι το κατα ποσο χρειαζετε η οχι grinding στα resources για της αναβαθμισεις στα οπλα, πανοπλιες, στα πλοια κτλ. Για την ωρα εχω προβλημα με τα ξυλα και ακομα δεν εχω βγει στην ανοικτη θαλασσα για να πρεπει να αναβαθμησω το πλοιο ...

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Στο αιγαιο θα βρεις πολλαπλασιους πόρους από ότι στη στεριά....

Επίσης ένα λάθος που έκανα εγώ και θαμπροτεινα να μη το κάνετε είναι να ξεχωρίσετε τα main questlines
    Δηλαδή προχωρήστε στο επόμενο θεματικό μόλις έχετε την ευκαιρία και πηγαίνετε σε άλλη περιοχή από το main της οικογένειας αφοβα. Δεν χαλάει κάτι ίσα ίσα δένει πιο πολύ και πιο έντονα τα storylines μεταξυτους και τελικά την εμπειρία του παιχτη.
    Από εμπειρία... Δεν μένεις πουθενά από level ακόμα και αν πάρεις μόνο τα main ξεκοπη.
    Έχει πάρα πολύ ισοροπημενο leveling system. Δίκαιο και αρκετά rewarding.

Όλο το παιχνίδι βασικά είναι rewarding.
    Κάνε μια παπαρια και θα ανταμειφθείς ψάξε λίγο παραπάνω και θα ανταμειψθεις ακόμα περισσότερο τόσο σε loot όσο και σε lore....

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Αν εμμέσως αναφέρεσαι σε αυτό που είπα, τότε να διευκρινίσω:

Δεν τοποθετήθηκα, δηλαδή εξέφρασα γνώμη για το παιχνίδι, απλώς μετέφερα την -κακώς ερμηνευμένη- έννοια του "grinding" από πολύ κοσμάκη. Αυτό που κάποιοι θεωρούν "επαναλαμβανόμενο-βαρετό" το εκφράζουν (again: κακώς) ως "grind".

Τώρα το γιατί κρίνουν επαναλαμβανόμενο-βαρετό το gameplay του Odyssey, ε, ρωτήστε αυτούς!
    Όχι δεν είπα για αυτό που λες.
    Απλώς διαβάζοντας στο net αρκετά σχόλια κλπ. Διαπίστωσα πως ήταν μεγάλη η μερίδα εκείνων που ούτε που το έχουν ακουμπήσει και εξέφρασαν αρνητική γνώμη ενώ θεωρώ δεν θα έπρεπε γιατί πραγματικα αδικει παρα μα πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι η προϊστορία της εταιρείας (βλ. Μετά το lack flag).

Δηλαδή το κρίνουν σαν ένα ακόμα assassins creed από τα γνωστά μωρέ ... Ξέρεις....
    Ενώ πραγματικά δεν είναι κάτι τέτοιο!

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by volyros View Post
    Εγω ειμαι στις 110 ωρες και εχω ολοκληρωσει μονο το 50% απο το main story! Το παιχνιδι εχει τοσα να ασχοληθεις που χανεσαι! Δεν εχω βαρεθει λεπτο ομως κι αυτο ειναι στα συν του παιχνιδιου.

Στο metacritic το παιχνιδι εχει 5.5 user score(ΕΛΕΟΣ) με πολλους να βαζουν μηδενικα γιατί λεει θελει πολυ grinding και αγορα XP boost το παιχνιδι για να προχωρησεις κτλ. Που δεν ειμαι ουτε στα μισα στην ιστορια, δεν εχω παει στην μιση Ελλαδα και ειμαι 54 λεβελ με απειρα δερματα και δραχμες και 70 στρέμματα ελαιοξυλα χωρις να εχω αγορασει τιποτα απο την ubisoft!! ! Το παιχνιδι σου δινει XP απο απλους σκοτωμους μεχρι οταν πας πρωτη φορα σε μια τοποθεσια εκτος απο αποστολες, contracts κτλ. τωρα αν καποιοι βαριουνται να παιξουν και θελουν μονο να ξεπεταξουν την ιστορία αλλο θεμα.
    Μεγαλη απατη και ψεμα τελικα αυτό με το γκριντινγκ.Συμφωνω σε όλα σε αυτά που λες.Και θα επαναλάβω να μην ασχολειστε με το γιουζερ σκορ του μετακριτικ.Ειναι τελιως για γελια και για κλαματα.Παιχνιδαρα απλα το παιχνιδι.

Member NoobShyBot's Avatar
    PSN ID
    NoobShyBot
    Name
    Αντώνης

62 ώρες πλέον και πλησιάζω το τέλος του 7ου κεφαλαίου.
    Όσον αφορά αυτά που λέτε για grinding το φωνάζω από τη μέρα που βγήκε.Αν παίξεις το παιχνίδι σωστά,δηλαδή να εξερευνήσεις τον κόσμο του,να χαθείς στην μαγεία του και να το απολαύσεις με την ησυχία σου,μόνο κερδισμένος θα βγεις.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!
    Carpe Diem
    Sic Parvis Magna
    Live By The Creed

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Στο αιγαιο θα βρεις πολλαπλασιους πόρους από ότι στη στεριά....

Επίσης ένα λάθος που έκανα εγώ και θαμπροτεινα να μη το κάνετε είναι να ξεχωρίσετε τα main questlines
    Δηλαδή προχωρήστε στο επόμενο θεματικό μόλις έχετε την ευκαιρία και πηγαίνετε σε άλλη περιοχή από το main της οικογένειας αφοβα. Δεν χαλάει κάτι ίσα ίσα δένει πιο πολύ και πιο έντονα τα storylines μεταξυτους και τελικά την εμπειρία του παιχτη.
    Από εμπειρία... Δεν μένεις πουθενά από level ακόμα και αν πάρεις μόνο τα main ξεκοπη.
    Έχει πάρα πολύ ισοροπημενο leveling system. Δίκαιο και αρκετά rewarding.

Όλο το παιχνίδι βασικά είναι rewarding.
    Κάνε μια παπαρια και θα ανταμειφθείς ψάξε λίγο παραπάνω και θα ανταμειψθεις ακόμα περισσότερο τόσο σε loot όσο και σε lore....

- - - Updated - - -
    !
    Ετσι ακριβως φιλε μου. Εγω προσωπικά παω οπου με παει η ιστορια. Εκει κανω ολα τα side quests του region - τα χρυσα στον ρομβο εννοω- και απο τον πινακα παιρνω μονο τα contracts που τα αφηνω να βγαινουν μονα τους, οταν βγουν δεν τα κυνηγαω δηλαδη. Με τα time quests και τα bounty quests ασχοληθηκα λιγο στην αρχη αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι επαναλαμβανομενα και λιγο βαρετα. Μετα παω σε ολα τα ερωτηματικα του region και τα εμφανιζω. Μετα conquest battle-παντα με τον κατακτητη που δινει 2 epic gear εννοειται-και συνεχιζω με την ιστορια! Ετσι δεν βαριεσαι ποτε!

Παραληλα βεβαια σου τυχαινουν τοσα πραγματα να κανεις οπως questline χαρακτηρων, cultists κτλ. που πραγματικα σε κρατανε απασχολημενο σε αυτον τον υπεροχο κοσμο!!
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Υπαρχει τροπος να δω ποιες αποστολες (main κ side) εχω βγαλει? Αν θυμαμαι καλα στο origin μπορουσες να το δεις.

Spoiler!

Member NoobShyBot's Avatar
    PSN ID
    NoobShyBot
    Name
    Αντώνης

Δυστυχώς αυτό που λες δεν το έχω βρει κι εγώ πουθενά.Ίσως στο ubi club να γράφει τα main quests,αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
    Carpe Diem
    Sic Parvis Magna
    Live By The Creed

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Παιδια μια ερωτηση σε περιπτωση που θελω να ξαναπαιξω το παιχνιδι από το σημειο που το εχω αφησει .Και παω και το ξανααγορασω.Τα save θα δουλευουν κανονικα?Το ρωταω διοτι εχω παιξει γυρω στις 40 ωρες και δεν θα ηθελα να το παιξω από την αρχη.Ευχαριστω
    Εγινε βλακεια και εσπασε το δισκακι καταλαθος.Οπωτε αναγκαστηκα θα το ξαναπαρω

Bookmarks

Bookmarks