Quote Originally Posted by hakoo View Post
Ε ναι ρε συ, κι εγω για εξοπλισμο μιλαω, δεν ειχε την τεραστια ποικιλια αλλα ειχε 2 οπλα,melee + την ασπιδα το καθενα με το δικο του skill tree. Ειχε πολλα διαφορετικα ειδη απο armour με διαφορετικα attributes (θα διαφωνησω με το μονο αισθητικα που ειπες δλδ) το καθενα και φυσικα ειχε και crafting system. Ακομα και ο Atreus με τις διαφορετικες στολες , τα διαφορετικα βελη και τα summons στην ουσια εξοπλισμος ειναι. Ειχε ενα Α customization.
Στο Sekiro εχει το ιδιο βασικο οπλο απο την αρχη μεχρι το τελος, δεν εχει διαφορετικες στολες, στην ουσια το μονο upgradable πραγμα ειναι το mechanical arm. Ξαναλεω, οχι οτι με χαλαει η με ανησυχει ιδιαιτερα, στα χαρτια παντως ειναι πολυ φτωχο ειδικα αν σκεφτεις οτι στα souls παιχνιδια τα οπλα και οι στολες ειναι απειρες και το customization πολυ βαθυ και περιπλοκο.
Αυτό θέλω να πω, αν πχ στο σπαθί το εξοπλίζεις με διαφορά potions (fire,poison κλπ) τότε έχει ποικιλία ο εξοπλισμός;
Αν στον χειρισμό του σπαθιού ξεκλειδώνεις νέες δυνατότητες ή έχει κάτι σαν το familiarity του Nioh τότε δεν υπάρχει ποικιλία στο gameplay;
Αν στην στολή σου βάζεις διαφορά upgrades (fire resistance πχ) δεν είναι όπως η αναβάθμιση της πανοπλίας του Kratos;
Αν αλλάζεις το μηχανικό χέρι και βάσει την μια γάντζο, την άλλη πιστόλι, ασπίδα και γενικά διαφορά εξαρτήματα αυτό δεν εμπλουτίζει το gameplay;
Ή όλα αυτά τα έχουν αποκλείσει οι developers;
Ξαναλέω δεν έχω δει κάτι από το Sekiro από την Ε3 μιας και τα έχω αφήσει να τα ανακαλύψω μόνος μου όπως κάνω σε όλα τα games που αγοράζω.
Αν για παράδειγμα έχει όλα αυτά που λέω που διαφέρει με το GOW;
Απλώς φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα από αυτά που αναφέρω θα τα έχει το παιχνιδι.
Αν τα έχουν αποκλείσει οι developers πάω πάσο, τότε και εγώ θα είμαι περίεργος πως θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk