Quote Originally Posted by alan sirer View Post
το κανεις για να κρατησεις το αδυναμο κοινο,την ιδια τακτικη εχει και το realm royale,εκει απο τους 100 παικτες μονο οι 30-40 το πολυ ειναι ανθρωποι,τα υπολοιπα μποτακια και εχεις την χαρα να μπορεις να κερδιζεις αγωνες και να σε "κραταει" κοντα του το παιχνιδι,ασχετα που ειναι ενα παιχνιδι μετριο,γενικα εγω ειμαι μετριοτατος παικτης,επαιζα το fortnite οταν ειχε βγει το παιχνιδι για 2-3 σεζον,κερδισα 1 φορα σε σολο στα 100-120 ματς που ειχα παιξει και καμια 10αρια νικες σε ομαδικο στα μισα παιχνιδια του σολο,το παρατησα γιατι απο παιχνιδι επιβιωσης εγινε παιχνιδι στο ποιος θα χτισει γρηγοροτερα,το ξανακατεβασα εχθες μονο και μονο για να ασχοληθω με το team rumble 20vs20 που ειναι τυπου death match,πεθαινεις και ξαναβγαινεις αλλα και γιατι λενε οτι το save the world θα γινει free το επομενο διαστημα και θελω να το δοκιμασω.
Έχω το παιχνίδι το είχα αγοράσει καμία σχέση με το pvp, πολύ κάψιμο βέβαια κ αυτό να ανεβάσεις να φτιάξεις παγίδες κ πολλά άλλα μέσα καλό είναι χρόνο δεν είχα να ασχοληθώ, δίνει με το login daily κάθε μέρα κ κάτι αν μπαίνεις συχνά καθε 7 μέρες σου δίνει κ v-bucks κ με το καιρό μαζεύεις αρκετά.
Τώρα το pvp τα ίδια με εσένα κ εγώ solo αλλά στο τέλος το χτίσιμο είναι όλα τα λεφτά σε καθαρίζουν στο λεπτό κ όντως πολύ δύσκολο για win solo κ εγώ έχω κανει ελάχιστα,βέβαια δεν έχω "λιώσει" κιόλας μπαίνω όταν θέλω να παίξω κάτι γρήγορο,ειχα να παιξω αρκετές season κ τώρα με το καινούργιο είπα να δοκιμάσω.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk