Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 38 of 38

Thread: AO Tennis

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Έφτασε κ η βδομάδα που θα κύκλοφορησει κ αυτό..

2. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

DJTaurus (05-05-2018)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Δείχνει αρκετά βελτιωμένο...

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Δείχνει αρκετά βελτιωμένο...
    Όντως, ποτε βγαίνει ?

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Αυτή τη βδομάδα, στις 8 του μήνα.

6. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Dinos (06-05-2018)

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Το δοκίμασε κανείς ? Παίζει να βγάλουν κανένα demo ?

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    Το δοκίμασε κανείς ? Παίζει να βγάλουν κανένα demo ?
    Κάποια live streaming παρακολούθησα και μου φάνηκε περιέργως πιο ενδιαφέρον από το tennis world tour στη τελική. Βλέπω πως κανένα κατάστημα δε το έχει φέρει προς πώληση. Για demo δεν έχω ακούσει κάτι και βέβαια digital δε το αγοράζω για κανέναν λόγο.

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Κάποια live streaming παρακολούθησα και μου φάνηκε περιέργως πιο ενδιαφέρον από το tennis world tour στη τελική. Βλέπω πως κανένα κατάστημα δε το έχει φέρει προς πώληση. Για demo δεν έχω ακούσει κάτι και βέβαια digital δε το αγοράζω για κανέναν λόγο.
    Όντως στην αρχή που βγήκε ούτε να το βλέπω δεν ήθελα, σαν παιχνίδι Android ήταν αλλά πρέπει να πήρε πολλά updates γιατί δείχνει πολύ βελτιωμένο, έχω ήδη προπαραγγειλει το tennis world tour και περιμένω να δω τι ψάρια θα πιάσει

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι πως το παιχνίδι έχει μια επιλογή που την ονομάζει Rafa Nadal Academy και από κει μπορεί κάποιος να κατεβάσει παίχτες που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες. Έτσι στο βίντεο που βάζω παρακάτω θα δείτε Roger Federer κλπ.

Επισης ο συγκεκριμένος reviewer λέει πως έχει ξεκινήσει και παίζει το παιχνίδι από την αρχική του έκδοση που συνέπεσε με το Αυστραλιανό τουρνουά και από τότε μέχρι σήμερα το παιχνίδι έχει βελτιωθεί παρά πολύ με τις αναβαθμίσεις που έχουν βγει.

Last edited by Error Flynn; 09-05-2018 at 00:30.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού στα ελληνικά καταστήματα είναι για τις 18 Μαΐου.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Το πήρα το παιχνίδι από χτες...
    Ασχοληθηκα μαζί του αρκετά ως προς τη δημιουργία του παίχτη σου.
    Εχει αρκετά εκτεταμένα εργαλεία ως προς την εμφάνιση, εξοπλισμό κλπ.
    Αποψη για τον χειρισμό δεν έχω ακόμη καθώς έπαιξα μόνο τουτόριαλ και λίγο από ένα ματσάκι όπου έφαγα πολύ ξύλο.
    Περισσοτερες εντυπώσεις μέσα στην μέρα.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

DJTaurus (17-05-2018),Nikoladim (17-05-2018),Snk (19-05-2018)

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Το πήρα το παιχνίδι από χτες...
    Ασχοληθηκα μαζί του αρκετά ως προς τη δημιουργία του παίχτη σου.
    Εχει αρκετά εκτεταμένα εργαλεία ως προς την εμφάνιση, εξοπλισμό κλπ.
    Αποψη για τον χειρισμό δεν έχω ακόμη καθώς έπαιξα μόνο τουτόριαλ και λίγο από ένα ματσάκι όπου έφαγα πολύ ξύλο.
    Περισσοτερες εντυπώσεις μέσα στην μέρα.
    Εντυπώσεις από gameplay ???

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Sorry παιδιά για την καθυστέρηση στο να γράψω δυο λόγια.

Κατ΄αρχάς να πως είμαι sucker για οτιδήποτε έχει να κάνει με το τέννις.
    Παίζω σχεδόν καθημερινά στη ζωή μου και βέβαια ανυπομονούσα επί χρόνια για ένα παιχνίδι στις κονσόλες.

Λοιπόν το παιχνίδι δεν είναι κακό, δεν είναι και κάτι πραγματικά αξιόλογο όμως.
    Ας ξεκινήσω με τα καλά το πράγματος. Έχει έναν λεπτομερέστατο editor σε σχέση με το πως θες να φτιάξεις τον παίχτη σου.
    Από σωματικές διαστάσεις, μαλιά, μύτες, σαγόνια κλπ, περνάει στα ρούχα και τέλος στον εξοπλισμό του παίχτη όπως τις τσάντες που καβαλάει, τις ρακέτες κλπ.
    Επίσης διαθέτει editor για να σχεδιάζει λογότυπα, ρούχα και ότι βάλει το μυαλό του καθενός. Επιπρόσθετα υπάρχει και ένας editor όπου φτιάχνεις γήπεδα, στάδια κλπ.

Click image for larger version. 

Name:	maxresdefault-2.jpg 
Views:	94 
Size:	205.0 KB 
ID:	10831

Όχι και άσχημα όλα αυτά ειδικά λέγοντας κάπου εδώ πως το παιχνίδι είναι δομημένο έτσι σε αυτόν τον τομέα ώστε το community που το απαρτίζει να μπορεί να μοιράζει οποιεσδήποτε δημιουργίες κάνει.
    Τι και αν το παιχνίδι δεν έχει πχ το Nole ή τον Murrey κλπ? Δημιουργίες χρηστών που έχουν κάτσει και τους έχουν φτιάξει τους μοιράζουν ελεύθερα και μπορεί ο καθένας να έχει ένα "πλήρες" ρόστερ.

Name:	DcwUtYwW4AAjm0a.jpg 
Views:	92 
Size:	66.0 KB 
ID:	10832

Θέλει κάποιος να παίξει με πιο ρετρό προσωπικότητες...; Κανένα πρόβλημα, ήδη η αγάπη των χρηστών έχουν δημιουργήσει παίχτες παλαιότερων ετών... Agassi κανείς;

Name:	maxresdefault.jpg 
Views:	93 
Size:	103.0 KB 
ID:	10833

Με λίγα λόγια υπάρχει βάθος από πίσω αν κάποιος θέλει να κάτσει να ασχοληθεί με τον τίτλο ειδικά σε αυτό το κομμάτι που προανέφερα.
    Εκτός από το quick game που υπάρχει σε μονά / διπλά / ανδρών / γυναικών και μικτά θα βρούμε επιλογές που μας δίνουν την δυνατότητα
    είτε να παίξουμε στο Αυστραλιανό τουρνουά είτε να ξεκινήσουμε καριέρα στην οποία θα επιλέξουμε ή κάποιον ήδη γνωστό παίχτη ή τη δική μας δημιουργία
    που ξεκινά με αρκετά χαμηλά stats και ανεβαίνοντας σιγά σιγά χτίζουμε το όνομά μας με επακόλουθα μεγαλύτερους χορηγούς, χρήματα κλπ κλπ.
    Έχει ένα ενδιαφέρον δε μπορώ να πω. Η αφεντιά μου παρακάτω...

Name:	32848493_366484010509061_6583452813362200576_n.jpg 
Views:	90 
Size:	72.5 KB 
ID:	10834

Όλα αυτά βέβαια θα φάνταζαν καταπληκτικά αν και το ίδιο το παιχνίδι έπαιζε εξίσου καλά.
    Για να μη δώσω την λάθος ιδέα. Δεν είναι κακό σαν παιχνίδι. Είναι ένα μέτριο παιχνίδι όμως.
    Τα animation είναι συμπαθητικά, η κίνηση επίσης. Υπάρχουν όμως φορές που τα πράγματα είναι λίγο αστεία στα μάτια μας.
    Περίεργα χτυπήματα, αντιδράσεις κάπως απότομες και εκτός ρυθμού χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα που πολλές φορές έχει τις καλές στιγμές του και ξεκινάνε κάτι ωραιότατα ράλι.

Name:	AO_International_Tennis_Announce_Big_Ant__Screenshot_2-2060x1159.jpg 
Views:	92 
Size:	270.1 KB 
ID:	10835

Ο τρόπος που παίζει το παιχνίδι είναι ο εξής... με τα κουμπιά έχουμε αντίστοιχα χτυπήματα (φλατ, τοπ σπιν, λόμπες κλπ), με τον αριστερό μοχλό την κίνηση του παίχτη και με τον δεξί την κατεύθυνση που δίνουμε στη μπάλλα.
    Από default ρυθμίσεις η κατεύθυνση που θα δώσουμε στην μπάλλα είναι εμφανής και τι εννοώ. Όταν κουνάμε τον δεξί μοχλό υπάρχει μια βούλα που κινείτε αντίστοιχα και που δηλώνει που θα σκάσει η μπάλλα.
    Αυτό για μένα ήταν πολύ περίεργο και ευτυχώς που υπάρχει η δυνατότηα να μη το βλέπουμε και να υπολογίζουμε την κατεύθυνση εμπειρικά. Τουλάχιστον για μένα αυτό λειτουργεί πολύ καλύτερα και ας μη βλέπω το ακριβές ίχνος του που θα σκάσει η μπάλλα.
    Μια ακόμη ένδειξη που υπάρχει και παίζει μεγάλο ρόλο είναι το πότε θα αφήσουμε το κουμπί του ανάλογου χτυπήματος. Υπάρχει μια μπάρα δίπλα στον παίχτη κατά τη φάση που είναι έτοιμος να χτυπήσει που ανεβαίνει σιγά σιγά και αλλάζει χρώμα.
    Όταν αυτό γίνει πράσινο σημαίνει πως είναι η καταλληλότερη ώρα να αφήσουμε το κουμπί. Αν το κρατήσουμε λίγο παραπάνω το πράσινο θα γίνει κόκκινο πράγμα που σημαίνει πως τις περισσότερες φορές το χτύπημα θα γίνει λάθος, θα καταληξει η μπάλα στο φιλέ, θα είναι πολύ δυνατό, άουτ κλπ.
    Επίσης και αυτό αν κάποιος δε το θέλει και έχει εξοικειωθεί αρκετά με το timing του παιχνιδιού μπορεί να το σβήσει και να μη το έχει σαν πληροφορία. Μέχρι τώρα το χρειάζομαι και δε νομίζω πως θα μπορέσω να λειτουργήσω χωρίς αυτό.
    Αν κάποιος όμως μπορεί να παίξει ΚΑΙ χωρίς αυτό έχω την εντύπωση πως θα έχει μια πολύ πιο fluid εμπειρία

Μια τελική παρατήρηση έχει να κάνει με το feeling που στέλνει το παιχνίδι. Θα το ήθελα λίγο πιο ζωντανό.
    Ένα απλό παράδειγμα. Θα ήθελα τα ball boys καθώς παρακολουθούν πχ ένα ράλι να γυρνούν δεξιά αριστερά το κεφάλι τους.
    Στο gameplay δε θα προσθέσει τίποτα, θα προσθέσει όμως στην αληθοφάνεια. Τέτοια θεματάκια έχει το παιχνίδι γενικά. Είναι σχετικά αποστειρωμένο... Δε μπορώ να το πω διαφορετικά.

Χοντρικά και συνοπτικά αυτά είχα να πω για το παιχνίδι. Το online κομμάτι του δε το έχω δει καθόλου.
    Έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερο (ήδη έχει βελτιωθεί δραματικά από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του) αλλά ποτέ δε θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι τέννις.
    Έχω την εντύπωση επίσης πως το Tennis World Tour που θα κυκλοφορήσει τέλος του μήνα θα είναι καλύτερο. Δε ξέρω τι θα παρέχει από πλευρά editor, παραμετροποιήσεις κλπ αλλά δείχνει ένας πιο δουλεμένος τίτλος
    χωρίς να λέω πως δε θα έχει κουσούρια. Η εντύπωση που δίνουν όμως τα gameplay βίντο είναι πιο "ρεαλιστικά" αν μπορώ να το πω έτσι.

Θα το αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη όπως έκανα και με το AO International Tennis και δε το μετάνιωσα. Δεν είμαι μέτρο σύγκρισης όμως εγώ. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τέννις.
    Νομίζω όμως πως είμαι αρκετά αντικειμενικός στις σκέψεις μου που σας παρέθεσα.

Αν έχετε κάποιες ερωτήσεις που μπορώ να σας απαντήσω, πυροβολήστε ελεύθερα. (πάω να δω τελικό Ρώμη σε λίγο Nadal vs Zverev).

16. The Following 7 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

BillyFlo81 (20-05-2018),Dimitris_ (21-05-2018),Dinos (21-05-2018),DJTaurus (21-05-2018),menel34 (20-05-2018),pgp69 (21-05-2018),Snk (20-05-2018)

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Σήμερα βγήκε update για το παιχνίδι στα 11 γίγα και κάτι.
    Ουσιαστικά βελτιώνει σημαντικά τα physics του παιχνιδιού και ιδιαίτερα της μπάλας σε όλα τα είδη των γηπέδων.

Στα μάτια μου η βελτίωση είναι εμφανής! Μπράβο τους γιατί το παλεύουν συνέχεια και το βελτιώνουν βδομάδα με τη βδομάδα.

Μέσα σττις επόμενες μέρες θα έχω στα χέρια μου και το Tennis World Tour και θα έχω μια πιο καθαρή εικόνα για το πιο παιχνίδι
    είναι καλύτερο να ασχοληθεί κάποιος...

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Στις 26 / 05 βγήκε update το οποίο έκανε τα εξής:

Added Ball speed options to settings.
    Added Game Speed options to settings.
    Addressed issues with Aces in online.
    Improved Slice animations.
    Fixed issue with New York Open being played on Grass.
    Improved general stability.

Το μέγεθος του patch ήταν 11 giga και κάτι ψιλά.
    Αντίστοιχα μεγάλο patch βγήκε σήμερα 08 / 06 το οποίο βελτιώνει-διορθώνει-προσθέτει τα εξής:

Added Ball and Game speed per surface type.
    Added Venue Creator, play on and create multiple courts.
    Improve physics, ball swerve.
    Added random court to online Quick Match.
    Improved general stability.

Δε μπορώ να μην πω μπράβο για την υποστήριξη που δείχνουν στο παιχνίδι.

Στην άλλη γειτονιά (TWT) κάνουν update για να βάλουν εναλλακτική εμφάνιση στον Roger.
    (μετά το μπαμ ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε ούτε καν ημιτελές κάνουν αυτό)
    Τι να πει κανείς...;

Δώστε μια ευκαιρία και στο ΑΟ όσοι έχουν τη μούρλα / άνεση.
    Δεν είναι άψογο (ούτε καν) αλλά σίγουρα είναι πιο ολοκληρωμένο και σίγουρα εντιμότερο.

19. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

DJTaurus (08-06-2018)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Οταν εχεις παιξει tennis elbow και top spin 4 δεν μπορεις να παιξεις αυτα τα νεα παιχνιδια. Δυστυχως...

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Οταν εχεις παιξει tennis elbow και top spin 4 δεν μπορεις να παιξεις αυτα τα νεα παιχνιδια. Δυστυχως...
    ακριβως , περιμεναμε πως και πως ενα τιτλο τεννις , ανακοινωθηκαν προς ευχαριστηση μας για το 2018 2 τιτλοι και τελικα μειναμε με την ευχαριστηση απλα. Περιμενω νεα σας για να δω τι να παρω

¶λλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    ΜΆ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γιΆ ανυπόταχτες ματιές.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Για το Τop Spin 4 δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Το Tennis Elbow από την άλλη είναι αστείο σαν παιχνίδι.
    Γνωρίζω πως δεν είναι κανονική παραγωγή και είναι αν δεν κάνω λάθος είναι προσπάθεια κάποιων χρηστών αλλά αυτό δεν αλλάζει
    πως σαν τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον παιδαριώδες. Το TS4 ήταν κορυφή όντως...

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Για το Τop Spin 4 δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Το Tennis Elbow από την άλλη είναι αστείο σαν παιχνίδι.
    Γνωρίζω πως δεν είναι κανονική παραγωγή και είναι αν δεν κάνω λάθος είναι προσπάθεια κάποιων χρηστών αλλά αυτό δεν αλλάζει
    πως σαν τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον παιδαριώδες. Το TS4 ήταν κορυφή όντως...
    Μαλλον λαθος κανεις. Αν ρωτησεις οποιον φανατικο τεννις παικτη θα σου πει οτι το tennis elbow ειναι το καλυτερο τεννις παιχνιδι που εχει βγει ποτε! Τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδι και ειδικα ενα τεννις. Ασε που ειναι πληρως patchable και φτιαχνεις οτι θες. Αν δεν το εχεις παιξει ή δεν το εχεις μαθει (γιατι ειναι πολυ δυσκολο), δωστου μια ευκαιρια και θα το απολαυσεις, ειδικα με τα patch. Και σου το λεω εγω που ημουν νο1 του κοσμου online στο top spin 4 στο xbox360 και το ειχα λιωσει για χρονια!!! Και ετοιμαζει και tennis elbow 4 για του χρονου!
    Last edited by polakis; 09-06-2018 at 21:36.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks