Τρομερό comparison πάντως το συγκεκριμένο.
Γενικα δεν ειναι κακο παιχνιδι το τελευταιο Far Cry.Το μονο προσωπικα θεμα που εχει για μενα ειναι οτι δυστηχως ειναι μια απο τα ιδια οπως και τα υπολοιπα παιχνιδια της Ubisoft(απο πλευρας σχεδιασμου παιχνιδιου).
Αν δηλαδη καποιος δεν εχει παιξει πολλα αλλα παιχνιδια της εν λογω εταιρειας θα το ευχαριστηθει αρκετα.
αδιαφορη κυκλοφορια δε νομιζω να ειναι αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα.το monster hunter κ το sea of thieves πραγματικα πιο αδιαφορα παιχνιδια δε νομιζω να εχουν ξαναβγει για τα δικα μου γουστα παντα,οποτε καταλαβαινω τι εννοεις.
εχω τελειωσει το παιχνιδι κατι μερες τωρα κ εχω να πω οτι απο ενα σημειο κ μετα γινεται βαρετο.στην τριτη περιοχη που πηγα δεν εκανα κ παρα πολλα,πιο πολυ main κ καποια side εκανα ετσι για να παρω τα resistance points κ να μου βγει το boss γρηγορα να τελειωνω.στη μια περιοχη τελειωσα ολες τις αποστολες,στη δευτερη αφησα 3-4 κ στην τριτη αφησα πολυ πραμα
Το εχω πει αρκετες φορες για ολα τα μεγαλα open world games. Μην προσπαθειτε να καθαρισετε μια ολοκληρη περιοχη πριν μετακινηθειτε στην επομενη (εκτος και αν αυτο σας φτιαχνει και δεν σας κουραζει). Χαλατε το pacing του παιχνιδιου. Μαλιστα το ιδιο το FC5 σε καποια στιγμη σε ενθαρυννει να προχωρησεις στις επομενες περιοχες και οχι να κατσικωθεις σε μια μεχρι να τα σκουπισεις ολα. Ασε που σου δινει την ελευθερια απο την πρωτη στιγμη στο που θα πας πρωτα και πως.
Ειναι δεδομενο οτι αν ακολουθειτε διαδικασια σκουπισματος ευκολα θα κουραστειτε στην πορεια. Το ιδιο παθαινει ο κοσμος σχεδον με καθε ανοιχτο παιχνιδι, ακομα και τα καλυτερα, οπως το Witcher 3 για πχ. Αν θελετε να κανετε καθε activity καθε ερωτηματικο, πριν προχωρησετε σε αλλη περιοχη και στο στορυ, ειναι λογικο να βαρεθειτε.
Γνωμη μου ειναι να προχωρατε οσο χρειαζεται για να προχωρησει το στορυ. Απο εκει και μετα μολις το τελειωσετε, βλεπετε κατα ποσο και εαν θελετε να ασχοληθειτε παραπανω με τον τιτλο. Στο FC5 αν κανεις τις κυριες αποστολες της ιστοριας και αυτες των βασικων χαρακτηρων παιρνεις πολλα resistance points που ξεκλειδωνει γρηγορα το επομενο "κομματι" χωρις να χρειαζεται να ασχοληθεις πολυ με τα γυρω γυρω.
Απλη συμβουλη το παραπανω και οχι υποδειξη.![]()
AriStos13 (11-04-2018),christos-sonyboy (11-04-2018),mihalis13 (11-04-2018)
Δεν μπορω παρα να δωσω συγχαρητηρια στην Ubisoft η οποια επι μονιμου βασεως σιγα σιγα προσφερει δωρεαν updates στα παλια παιχνιδια της για τις νεες κονσολες. Μπραβο τους πραγματικα. Να τα λεμε και αυτα..
panos74gr (29-03-2023)
Δεν ακουσα παντως το DF να αναφερει οτι μετα το patch το game στο ps5 θα τρεχει στην ιδια αναλυση με αυτην του ps4pro (1620p),
ενω στο series x θα ανεβει στα 2160p (4K).
Προσωπικα οταν μια εταιρεια δινει boost σε υποδεεστερο μηχανημα, δεν μου αρεσει..
ΥΓ.
Εαν δεν ανοιγει το link, εχω κρατησει screenshot απο το site της ubi.
![]()
Last edited by jk_blue_tiger; 29-03-2023 at 02:05.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Εγω νομιζα οτι δεν πειραξανε την αναλυση. Οτι στην ουσια τρεχει οπως ετρεχε στα ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ και ps4 pro και απλα ξεκλειδωσανε 60 fps. Εμενα δεν με χαλαει το deal ακομα κο ετσι να ειναι. Εξακολουθω και το βρισκω πολυ θετικο. Οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται καν να δωσουν κατι παρομοιο.
Bookmarks