Results 1 to 20 of 133

Thread: Destiny 2

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Έχω 1000 ώρες στο D1 και όταν έπαιξα τη beta το καλοκαίρι αποφάσισα να μην το αγοράσω, τουλάχιστον στην αρχή, παρότι είχα παρέα να παίξω. Φάνηκε κάτι να βρωμάει. Κάποιοι φίλοι που το πήραν το έχουν σχεδόν κόψει μιας και σε ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο στο loot έχει τόσο λίγο από αυτό. Το gunplay του δεν μου άρεσε όσο στο πρώτο όπως επίσης το απαράδεκτο skill tree με τα δύο σετ επιλογών.
    Μιχάλη strikes μπορείς να κάνεις και με άσχετους χωρίς επικοινωνία. Σίγουρα θα υπάρχει επιλογή. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μπορείς να τις συγκρίνεις με αποστολή του campaign, μόνο που θα έχεις παρέα. Raid δεν μπορείς.
    Χρίστο γιατί να κάνεις raid έξι μήνες μετά την κυκλοφορία; Δεν έχεις ήδη ότι δίνει το raid; Εκτός και αν είναι τόσο καλή η εμπειρία του οπότε πάω πάσο (το έχω δει μόνο οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη). Επίσης νόμιζα ότι δεν κλειδώνεται πια το περιεχόμενο μετά το τρελό κράξιμο που είχε φάει η Bungie για αυτή της την κίνηση.
    Βασικά raid δεν το έχω παίξει πολλές φορές οπότε δεν το βαριέμαι, πρέπει να κανονίσεις να είναι 6 άτομα, έχει χαβαλέ σαν πάρεα αλλά κ εμπειρία.
    Το παλιό raid το έχω βγάλει μόνο με έναν χαρακτήρα κ το άλλο το καινούργιο το μικρό (2ωρο) το έχω παίξει αλλά δεν το ολοκληρώσαμε φτάσαμε μέχρι το τέλος.
    Τώρα για τα άλλα εντάξει δεν είναι εντελώς χάλια έχει και καλά το παιχνίδι απλά κούρασε δεν ξέρω τώρα με της άλλαγες να αλλάξει κάτι γιατί έκανες prestige κ δεν είχε διαφορά με το απλό το ίδιο loot, τώρα νομίζω άλλαξε αυτό.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by Christos33; 22-02-2018 at 13:02.

xbox:Christoforo7s

Bookmarks

Bookmarks