Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 80 of 133

Thread: Destiny 2

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Λοιπον ξεκινησα να το παιζω μιας και το ειχε δωρεαν το plus, και μεχρι στιγμης μοιαζει πολυ με το πρωτο. Δηλαδη 1ος πλανητης εχουμε τους Fallen (απο που επεσαν αραγε?) δευτερος το hive, τριτος οι vex κ.ο.κ. Η ιστορια ειναι στο ιδιο κακο επιπεδο με το προηγουμενο, τα γραφικα ειναι σαφως πολυ καλυτερα απο το πρωτο, αλλα πολλες φορες τα κοιταω και λεω, κοιτα τι κριμα, τοσο ομορφα γραφικα που θα μπορουσες να πεις τοσες πολλες ιστοριες, ειναι απλα ενα background για πιου πιου. Αυτο που εχει βλετιωθει αισθητα ειναι οτι οι εχθροι και τα Bosses δεν ειναι bullet sponges οπως στο 1ο. Τουλαχιστον για εμενα που το παιζω μονος μου, φανταζομαι με μεγαλυτερη ομαδα θα δυσκολευουν, αλλα και παλι οπως ειπα η εμπειρια σαν single player ειναι κατα πολυ βελτιωμενη.

Εχω τελειωσει τον τριτο πλανητη που ειναι στο ακρο του ηλιακου συστηματος, αλλα ειναι τροπικος παραδεισος (WTF!!!) και θα παω στην Ιω αφου τελειωσω κατι secondary missions πρωτα. Με public events και pvp δεν ασχολουμαι καθολου.

Υ.Γ. οπλα δεν αγοραζουμε πλεον?

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Όπλα, πανοπλίες, κλπ έχει και πουλάνε διάφοροι στο social place (aka μέχρι τώρα που παίζεις στο The Farm). Έχει merchants/vendors, ο Arcite 99-40 είναι ο gunsmith (υποστεγο κάτω από την σκάλα δίπλα στον τυπά του crucible) και από την Suraya Hawthorne επάνω στην σκάλα αυτή και έξω στο μπαλκονάκι. Επίσης στις διάφορες τοποθεσίες που πας, οι τύποι με τους οποίους μιλάς πουλάνε όπλα και πανοπλίες (όπως ο Devrim Kay @ EDZ).

Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις περί ποιότητας και ουσίας, όπως επίσης να προσθέσω ότι:
    α) αν θέλεις να χτίσεις τους 3 χαρακτήρες/classes πρέπει μέχρι ένα βαθμό να παίξεις 3 φορές το main story (εκτός αν κάνεις farming puplic events στην EDZ).
    β) έχει soft-level cap σε όσους έχουν το "βασικό" πακέτο - παιχνίδι το Rank 20 με 265-270 level POW σε class και στα όπλα/πανοπλίες. Μόνο όποιος τα σκάσει για όλα τα DLC θα πάει Rank 50 και άνω του 510 POW level. Ήτοι σε μεγάλο βαθμό σε εξαναγκάζει να αγοράσεις τα DLC για να έχεις πρόσβαση σε end game περιεχόμενο (Raids/Events/Strikes) και φυσικά να είσαι ανταγωνιστικός στο PVP.
    γ) Το PVP που έπαιξα είναι ενδιαφέρον αν και πολύ random στην επιλογή των τοποθεσιών και αποστολών. Βαρετό από ένα σημείο και μετά ειδικά αν έχεις το καπέλο του soft-cap έναντι όλων των άλλων.

Ποικιλία μικρή γενικά από ότι είδα σε όπλα και υλικό, ειδικά από χαρακτήρες. Οι αποστολές μονότονες και επαναλαμβανόμενες. Το χειρότερο από όλα είναι το loot που είναι εντελώς random από την προσωπική μου εμπειρία και φυσικά cap-locked από πλευράς pow level. Τον τελευταίο καιρό που έπαιζα και έπαιρνα gifts μου έδινε όλο τα ίδια και τα ίδια με +3 pow καμιά φορά επίπεδο μέχρι το 263-267. Οι ονομασίες έχουν τον χαβαλέ τους, ειδικά των όπλων και ο σχεδιασμός εμφάνιση/λειτουργία επίσης.

Το βαρέθηκα και το έσβησα...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Έχω πεθάνει στα γέλια. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, χωρίς κιόλας να παίζω ιδιαίτερα σοβαρά, τερμάτισα όλο το story (παντελώς αδιάφορο / συνέχεια skip έκανα).

Σόρρυ, αλλά δεν πρόκειται ούτε να αγοράσω ΚΑΝΕΝΑ expansion......και εννοείται ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην καθημερινότητά μου από ανεγκέφαλο explore με σκοπό το looting και το "χτίσιμο" χαρακτήρα.

Πλήρης αδιαφορία. Και με αυτό το έκτρωμα ασχολείται κόσμος;

Μάλλον ποτέ μου δεν θα καταλάβω το κοινό που ασχολείται με τέτοια παιχνίδια. (και δεν το λέω μειωτικά προς αυτά τα άτομα, απεναντίας κυριολεκτώ ότι όντως δεν καταλαβαίνω το νόημα ενασχόλησης με τέτοια παιχνίδια)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ προσωπικά έπαιξα αρκετά το Destiny 2.
    Συμφωνώ σε όλα με τους προλαλήσαντες.
    Βέβαια σαν single player εμπειρία είναι ανώτερο του πρώτου.
    Βέβαια ποτέ δεν «κάηκα» με το παιχνίδι απλά έκατσε σε εποχή που δεν ήμουν σε mood για story driven games και ήθελα κάτι χαλαρό για μισή με μια ώρα την ημέρα.
    Έχει πολύ καλό gunplay όποτε αν θέλεις ένα ωραίο shooting απλά για να σκοτώνεις την ώρα σου είναι ότι πρέπει.
    Αν μπεις στην λογική loot και να κυνηγάς συγκεκριμένα όπλα, καληνύχτα... προσωπικά δεν μπορώ να «δουλέψω» για ένα game.
    Πάντα θέλω να τα ευχαριστιέμαι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Lefteris_X (18-09-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ακριβώς αυτό: είναι σαν "δουλειά-εργασία".

Όχι, not for me.

Παίζω για να διασκεδάσω ή έστω χαλαρώσω, όχι για να κοπιάσω.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Όπλα, πανοπλίες, κλπ έχει και πουλάνε διάφοροι στο social place (aka μέχρι τώρα που παίζεις στο The Farm). Έχει merchants/vendors, ο Arcite 99-40 είναι ο gunsmith (υποστεγο κάτω από την σκάλα δίπλα στον τυπά του crucible) και από την Suraya Hawthorne επάνω στην σκάλα αυτή και έξω στο μπαλκονάκι. Επίσης στις διάφορες τοποθεσίες που πας, οι τύποι με τους οποίους μιλάς πουλάνε όπλα και πανοπλίες (όπως ο Devrim Kay @ EDZ).
    Εχεις δικιο τα ειχα δει οταν ημουν εκει, αλλα το 1ο παιχνιδι νομιζω σε πηγαινε συνεχεια σε εκεινο τον πυργο των guardians που ηταν το ιδιο πραγμα, και ετσι τα εβλεπα συνεχεια. Τωρα μολις τελειωσα την Γη, δεν ξαναγυρισα πισω. Θα παω να ριξω μια ματια μηπως τυχον και εχει κατι να αγορασω. Επισης οτι περισευει απο εξοπλισμο το κανετε dismantle για glimmer? ή εχει και καποια αλλη χρηση?

PSN ID
    Nek_Food

Το Tower από το πρώτο Destiny λες... τελείωσε το story από το παιχνίδι και τα ξαναλέμε.

Από όπλα... εξοπλίζεις on the fly το καλύτερο που έχεις για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και τα υπόλοιπα εάν είναι λευκά/πράσινα ουσιαστικά σου είναι άχρηστα αφού θα παίρνεις συνεχώς καλύτερα. Από τα μπλε νομίζω πάλι τα καις ως επί το πλείστον, εκτός αν βρεις κάποιο που να σου αρέσει πολύ οπότε το βάζεις στην άκρη για μετέπειτα end-game νοίζω αναβάθμιση κλπ. Τα μωβ μία από τα ίδια, τα κίτρινα τα συλλέγεις θα έλεγα.

Προσωπικά έβαζα τα πάντα στο vault πλην κάνα δυο "αγαπημένων" όπλων που κουβαλούσα μαζί μου και όποτε είχα δεύτερο ίδιο (χρώμα και ονομασίες) με τα ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά έσβηνα τα υπόλοιπα σε όλες τις κατηγορίες όπλων από μπλε και άνω (αν και κρατούσα και τα πράσινα μιας και δεν έφτασα να έχω ποτέ πρόβλημα χώρου). Έτσι έκαιγα τα διπλά ό,τι χρώματος και να ήταν φτάνει να είχαν το ίδιο damage type και χρώμα/ονομασία. Τα κίτρινα (εξωτικά) δεν πρόλαβα να έχω διπλό κανένα (αν παίζει τέτοιο θέμα). Επίσης, αν είδα καλά, ό,τι loot τυχόν "έχασες" στην διαδρομή, το μεταφέρει στο The Farm στον Postmaster Darbl 55-30 (όπως εμφανίζεσαι αριστερά).

Από ένα σημείο και μετά μπορείς να "κάψεις" (infuse) όπλα ανώτερου rank επάνω σε ένα χαμηλότερου για να ανεβάσεις το δικό του, αλλά στο όπλα/πανοπλίες που ήθελα να ασχοληθώ, ζητούσε υλικά που δεν είχα και δεν είχα χρόνο/όρεξη να ασχοληθώ. Το πιο εκνευριστικό είναι αυτό το εντελώς RNG του όλου πράγματος, αφού δεν μπορούσα να ξέρω τι θα λάβω και πότε (ίδιο strike, ίδιο loot, ο άλλος έπαιρνε exotic ή legendary και εγώ έπαιρνα μπλε, τα ίδια και χειρότερα στα events/κλπ). Έχω μάθει διαφορετικά ακόμη και κάτω από RNG καταστάσεις να προγραμματίζω τι loot επιθυμώ και που ακριβώς να το κυνηγήσω.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Slay (18-09-2018)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Έχω πεθάνει στα γέλια. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, χωρίς κιόλας να παίζω ιδιαίτερα σοβαρά, τερμάτισα όλο το story (παντελώς αδιάφορο / συνέχεια skip έκανα).

Σόρρυ, αλλά δεν πρόκειται ούτε να αγοράσω ΚΑΝΕΝΑ expansion......και εννοείται ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στην καθημερινότητά μου από ανεγκέφαλο explore με σκοπό το looting και το "χτίσιμο" χαρακτήρα.

Πλήρης αδιαφορία. Και με αυτό το έκτρωμα ασχολείται κόσμος;

Μάλλον ποτέ μου δεν θα καταλάβω το κοινό που ασχολείται με τέτοια παιχνίδια. (και δεν το λέω μειωτικά προς αυτά τα άτομα, απεναντίας κυριολεκτώ ότι όντως δεν καταλαβαίνω το νόημα ενασχόλησης με τέτοια παιχνίδια)
    Χάχα το μόνο που δεν έχει είναι αυτό που πήγες να παίξεις για μένα καλύτερα(που δεν έχει), γιατί εγώ θέλω να φτιάξω τον παίχτη όχι να παίξω story ειδικά αν χρειάζεται να παίξω 3 φορές το story για να έχω όλους τους χαρακτήρες (Titan, worlock, hunter).
    Τέλος πάντων το παιχνίδι είναι ώραιο αλλά είναι που το χαλάνε τα απέξω, το ότι ανήκει σε μια εταιρεία που μόνο αρμέγη τους χρήστες κ δεν δίνει τίποτα τσάμπα, το ότι ένα χρόνο τώρα ήταν ίδιο με το πρώτο, τώρα το άλλαξαν, το έφτιαξαν αλλά πολύς κόσμος βαρέθηκε.
    Εγώ επειδή αυτό τον καιρό δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο έχω πάρει κ το τελευταίο expansion, χωρίς βέβαια τα έξτρα (έχει κ έξτρα pass που θα βγάλει αργότερα)
    Πάντως δεν υπάρχουν σκατα κ καλά παιχνίδια όλα είναι θέμα γούστου κ εμένα αν με πεις τώρα να παίξω lol η wow θα σου πω δεν πας καλά είναι για καμένους κ εγώ κάθομαι κ καίγομαι αλλού που αυτή θεωρούν ανούσιο.
    Το παιχνίδι στο τελευταίο expansion λέει πράγματικα αλλά άργησε έχασε τσάμπα μια ολόκληρη χρόνια κ οποίος έχει δώσει 100 στην αρχή για να παίξει ένα ίδιο παιχνίδι όπως το πρώτο, δύσκολα συνεχίζει να ρίχνει λεφτά γιατί τώρα θέλει αλλά 40 για να συνεχίσει κ άλλα 35 για το season pass για αυτά που έρχονται.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

11. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Conjure7 (19-09-2018)

Ότι ακριβώς γράφει ο Χρήστος στη τελευταία παράγραφο. Με μόνη διαφορά ότι δώσαμε προκαταβολικά τα 100€ για το ίδιο παιχνίδι, μόνο που δεν ήταν καν το ίδιο, αλλά πολύ, μα πολύ, χειρότερο. Στη συνέχεια τα 2 expansions ήταν μια απίστευτη κοροϊδία.
    Έτσι έχασαν όλη τη βάση παιχτών τους. Ανθρώπων που έριχναν ώρες καθημερινά στο παιχνίδι επί 3 χρόνια.
    Τώρα λένε ότι το έφτιαξαν αλλά ζητούν άλλα 40€ και μάλιστα μόνο για αρχή. Το μόνο που τους αξίζει είναι να τελειώσουν ως studio.
    Παίζω warframe σχεδόν ένα χρόνο τώρα και απορώ πως δεν είχα μπει στον κόσμο του νωρίτερα.

13. The Following User Says Thank You to Conjure7 For This Useful Post:

Christos33 (19-09-2018)

Βρέθηκε τρόπος να πάρουμε το 3 sub class super χωρίς raid?
    Αν ναι ποιος είναι αυτός ο τρόπος?

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Βρέθηκε τρόπος να πάρουμε το 3 sub class super χωρίς raid?
    Αν ναι ποιος είναι αυτός ο τρόπος?
    Κάνε το καινούργιο weekly Petra
    Edit
    Εχτές το πήρα, στην ουσία με το offering βγαίνει.
    Εχτές το έβγαλα μπαμ μπαμ βρήκα γεμάτο server κ βγάλαμε δύο heroic
    Last edited by Christos33; 26-09-2018 at 08:52.

Λογικα εννοεις να κανω ενα απο τα 2 weekly bounty που εχει η petra.
    Δηλαδη ή το ascedant challenge ή το gateway between worlds. Καλα δεν λεω?
    Το καθε boynty σου δινει και ενα offering?

Καλα το εχω καταλαβει?
    Last edited by fits79; 26-09-2018 at 09:30.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Λογικα εννοεις να κανω ενα απο τα 2 weekly bounty που εχει η petra.
    Δηλαδη ή το ascedant challenge ή το gateway between worlds. Καλα δεν λεω?
    Το καθε boynty σου δινει και ενα offering?

Καλα το εχω καταλαβει?
    Ένα offering παίρνεις από το The Blind Well οταν το φτάσεις 100% δέκα γύρους η αν κάνεις heroic σε δύο, (προσπάθησε heroic έχει powerful την πρώτη φορά κάθε βδομάδα).
    Όταν το πάρεις πήγαινε κ βάλτο

Έχει αρχίσει κ ένα secret quest που δίνει το exotic hand cannon.
    Edit
    Πρόσεχε το offering να μην είσαι γεμάτος γιατί χάνετε την έχω πατήσει πριν δύο βδομάδες.
    Last edited by Christos33; 26-09-2018 at 10:12.

Οκ πηρα και το 3 sub class super για τον warlock μου.

Ποιο ειναι το secret quest και πως μπορεις να το κανεις?
    Tο blind will στην ουσια ειναι το tier1-2-3-4?

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Οκ πηρα και το 3 sub class super για τον warlock μου.

Ποιο ειναι το secret quest και πως μπορεις να το κανεις?
    Tο blind will στην ουσια ειναι το tier1-2-3-4?
    Λοιπόν είναι δύο από ότι είδα, μέσα από το gambit στο τέλος πρέπει να σου κατσει συγκεκριμένο boss κ πετάει ένα quest αν το σκοτώσεις.
    Μετά είναι ένα κρυφό σημείο αλλά αυτό δεν το ξέρω καλά κ γίνετε με την Mara κ κάνεις ένα quest (αν είναι quest) κ σου δίνει κατά πάσα πιθανότητα το Exotic Bow αλλά είναι 590 το boss.
    Κοίτα εδώ https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...KeH9chERH-G6XS

PSN ID
    Slay2012

Τελειωσα πριν μερικες ημερες το story και ο τελικος κακος μου φανηκε πολυ ευκολος. Υπηρχαν καποια adventures που με δυσκολεψαν πολυ περισσοτερο, επισης πηγα με επιπεδο 20 στο τελος. Ενταξει δεν περιμενα να πω την αληθεια κατι καλυτερο απο πλευρας ιστοριας, ενω και το τελος ειναι teaser για το expansion.
    Spoiler!

PSN ID
    Nek_Food

Με τι έπαιξες την πρώτη φορά; Titan πήρα εγώ... θα ήθελα να μπορώ να δοκιμάσω και τους άλλους δύο χαρακτήρες άμεσα, αλλά αυτό το πρέπει να ξεκινήσω πάλι το story από την αρχή με ξεπερνάει... το έκανα με τον Hunter (την βασικά, άλλαξα από male robotic σε female human) αλλά πολύ γρήγορα βαρέθηκα και το παράτησα. Αυτό είναι μία επιλογή χαζή μου φαίνεται (το ίδιο και το Neverwinter αν θυμάμαι καλά) αντί να βρούνε μία ρουτίνα να μπορείς να απολαύσεις όλες τις classes εύκολα και άμεσα χωρίς επαναλαμβανόμενο ή ανούσιο grinding. Στο Skyforge ας πούμε που θυμάμαι δεν ήταν έτσι ξαναπαίξε κλπ.

Όντως ο τελικός Boss με τον Titan που έπαιξα ήταν πολύ εύκολος σε αντίθεση με το πόσο bad ass ήθελε να φαίνεται. Κυρίως με το σφυρί τον έβγαλα και λιγότερο με το όπλο μου αν θυμάμαι καλά. Γενικά το campaign δεν θυμάμαι να είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αυτό όμως προσωπικά δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα αρνητικό, άλλωστε δεν είναι το βασικό πιάτο του παιχνιδιού, έχει άλλες αποστολές μετά που είναι πολύ καλό challenge έως υπερβολικά αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (οπότε σκάσε χρήμα, αγόρασε extras, φάρμαρε, ανέβασε, κάψου μέχρι να τα αποκτήσεις και μετά θα τα έχεις ίσως και one shot, δεν ξέρω δεν έφτασα τόσο μακριά).

Το Destiny όταν ανακοινώθηκε είχε πολλές προοπτικές για μένα. Εντυπωσιακή η πρώτη beta, αλλά τελικά η εφαρμογή του είναι καθαρά νοοτροπία βδέλας, να πιω το αίμα (λεφτά) των παικτών. Το ψιλιάστικα εξαρχής και δυστυχώς βγήκα αληθινός στην πρόβλεψη μου. Το δεκαετές πλάνο δεν έχει συνέχεια, απαιτεί συνεχώς χρήμα για τα βασικά, μηδενίζει την πρόοδο που έχεις κάνει, έως και προχειρότητα. Όλα αυτά και άλλα δεν με ελκύουν προσωπικά και νομίζω εξαιτίας τους χάνει και πολύ κόσμο που ήταν φαν του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν βγάζουν και έχουν πετύχει τον στόχο τους και είναι ευχαριστημένοι, πιστεύω όμως με άλλη τακτική και επιλογές ίσως είχαν περισσότερα κέρδη (και δεν μιλάω μόνο οικονομικά).

PSN ID
    Slay2012

Κοιτα ηταν το δευτερο σε πωλησεις παιχνιδι του 2017, οποτε ναι αρκετοι πεταξαν τα λεφτα τους σε αυτο. Θα το κανουν και τριτη φορα? θα δειξει.
    Ναι με τον titan ημουν, αλλα το σφυρι που λες δεν το ειχα. Μαλλον ειναι το τριτο subclass που δεν μπηκα στον κοπο να παρω.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ακριβώς αυτό που λέει ο Νεκτάριος με το Destiny. Εγώ είχα παίξει το 1 αποκλειστικά το story πέρυσι το καλοκαίρι. Έτυχε και πήρα τον Φλεβάρη το 2 πάλι για να παίξω το story.
    Έτυχε και εκείνη την περίοδο να μην έχω όρεξη για "σοβαρό" gaming (story driven παιχνίδια κλπ) οπότε το έριξα στο destiny και στο Forza.
    Αγόραζα και το season pass στα 30€ μιας και το κανονικό παιχνίδι δεν σε άφηνε να πας παραπάνω σε power. Ε οπότε είπα ας τα δώσω τα λεφτά.
    Πραγματικά πεταμένα λεφτά...
    Και τώρα βγάλαν το Forsaken και ζητάνε 70€.. Πλέον έφαγε και uninstall το παιχνίδι.
    Πραγματικά μιλάμε για ένα παιχνίδι με απολαυστικό shhoting και γενικά άκρως διασκεδαστικό. Αλλά όπως είπε ο Νεκτάριος είναι ένα παιχνίδι που έχει σκοπό την αφαίμαξη του παίκτη. Και οικονομικά αλλά και σε χρόνο..
    Για μένα δεν αξίζουν τέτοια videogames.
    Το Destiny 2 αξίζει να παίξεις μόνο το story του και μετά να το διαγράψεις από το PS4.
    Γνώμη μου....
    Spoiler!

24. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Slay (27-09-2018)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω το διεγραψα χθες. Πολυ ομορφο γενικα και ωραιο gameplay, αλλα δεν βρηκα νοημα να συνεχισω για καποιο λογο. Επισης, ειναι η πρωτη φορα που με ενοχλησαν τοσο πολυ τα 30 fps σε παιχνιδι. Ειμαι ο μονος?
    .

26. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

mtifosi (27-09-2018)

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks