Slay δεν έχω σκοπό να το τραβήξω ούτε υποθέτω είναι στις προτεραιότητες σου να ασχοληθείς με το BC μιας κονσόλας που σου είναι αδιάφορη - άλλωστε και εγώ καθαρά με εγκυκλοπαιδικούς όρους μιλάω και καθαρά περί δίψας για γνώση σχετικά με τα περί τεχνολογίας γενικά (για παράδειγμα έχω ασχοληθεί πολύ να διαβάσω και για το approach της Sony με την gpu του pro).
Έχοντας λάβει υπόψη και την απάντηση του φίλου μου Lefteris-X για την ανάλυση του DF, θέλω να συμπληρώσω ότι αυτά τα patches της BC στο απλό και στο X1X δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν developer και καμία σχέση με το αν ένα παιχνίδι είχε βγει σε PC ή όχι. Βάζεις το δισκάκι, αναγνωρίζει πιο παιχνίδι έβαλες (τα καλά του DRM ε?) και σου κατεβάζει τον wrapper με το VM του παιχνιδιού. Όλη επέμβαση σε ένα παιχνίδι γίνεται καθαρά σε αυτό και μόνο και προφανώς από ότι έχω καταλάβει (γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει απόλυτα πως π.χ. μπορεί ένα παιχνίδι να είχε ή και γιατί να είχε και καλύτερα textures στο δισκάκι) κάτι πειράζουν στην περιβόητη command engine και όχι μόνο. Τα περιβόητα διάφορα modes AA δεν παίζουν με όλες τις μηχανές επίσης σωστά (όπως π.χ. ένας emulator για N64) ειδικά αν χρησιμοποιούσε από την αρχή ένα game ένα μη ορθόδοξο AA filter κλπ. Όπως και να έχει θα ξαναπώ πως έγραψα εγκυκλοπαιδικά μήπως και κάποιο παιδί από εδώ ήξερε και 5 πράγματα παραπάνω τα τα πει ελληνικά και να ανταλλάξουμε γνώσεις περί αυτού γιατί ζαλίστηκα να διαβάζω τέτοιους όρους σε ξένα site. Να υπενθυμίσω ότι στο αρχικό post που έγραψα, μίλησα γενικά - προφανώς το RDR δεν ανήκει σε αυτούς τους τίτλους. Πάντως αυτό που θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα παραδείγματα είναι καθαρά από την M$ και την BC ομάδα - εδώ καλά για το witcher 3 άργησε να βγάλει patch στην one έκδοση με το 2 θα ασχολούνταν?
Περί αυτού και μόνο το "μαγικό"...
Για τα λοιπά της συζήτησης, όπως λέτε μακάρι να έκανε και τα ίδια "μαγικά" και σε σύγχρονα παιχνίδια η MS αλλά δεν το βλέπω. Το x1x το αγόρασα και εγώ καθαρά σαν multi-platform machine και αυτό μόνο και μόνο γιατί δεν πείστηκα με το PS4-->5 BC. Το BC με τα παλιά συστήματα "τούρτα" είναι για αμφότερα τα συστήματα και για εμένα. Καλό αλλά όχι gamebreaking πόσο μάλλον system seller. Όμως δεν φημίζεται για τις "λογικές" της κινήσεις η Sony, ειδικά σε συνδυασμό με τις δηλώσεις στελεχών της για το BC. Δεν έχει και λόγο εδώ που τα λέμε αλλά αγόρασα τόσο αργά στην "γενιά" που πραγματικά εμένα προσωπικά με επηρέασε. Άλλωστε περισσότερο για desktop replacement έψαχνα παρά για κονσόλα σε αυτήν την χρονική στιγμή.
Το X1X και ONE-X PC Gaming edition να το λέγανε δεν θα έπεφτε και έξω κανείς εδώ που τα λέμε.
Όπως και να έχει και αυτό "μαγικό" είναι, ειδικά από χομπίστες

) και σου κατεβάζει τον wrapper με το VM του παιχνιδιού. Όλη επέμβαση σε ένα παιχνίδι γίνεται καθαρά σε αυτό και μόνο και προφανώς από ότι έχω καταλάβει (γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει απόλυτα πως π.χ. μπορεί ένα παιχνίδι να είχε ή και γιατί να είχε και καλύτερα textures στο δισκάκι) κάτι πειράζουν στην περιβόητη command engine και όχι μόνο. Τα περιβόητα διάφορα modes AA δεν παίζουν με όλες τις μηχανές επίσης σωστά (όπως π.χ. ένας emulator για N64) ειδικά αν χρησιμοποιούσε από την αρχή ένα game ένα μη ορθόδοξο AA filter κλπ. Όπως και να έχει θα ξαναπώ πως έγραψα εγκυκλοπαιδικά μήπως και κάποιο παιδί από εδώ ήξερε και 5 πράγματα παραπάνω τα τα πει ελληνικά και να ανταλλάξουμε γνώσεις περί αυτού γιατί ζαλίστηκα να διαβάζω τέτοιους όρους σε ξένα site. Να υπενθυμίσω ότι στο αρχικό post που έγραψα, μίλησα γενικά - προφανώς το RDR δεν ανήκει σε αυτούς τους τίτλους. Πάντως αυτό που θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα παραδείγματα είναι καθαρά από την M$ και την BC ομάδα - εδώ καλά για το witcher 3 άργησε να βγάλει patch στην one έκδοση με το 2 θα ασχολούνταν?
Reply With Quote
Bookmarks