Results 1 to 20 of 1180

Thread: Xbox One X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Αν εχεις pc το οποιο μπορει να τρεξει αξιοπρεπως τα παραπανω παιχνιδια τοτε και εγω προσωπικα στηριζομαι σε αυτο που ανεφερε ο Γιαννης πιο πισω.
    Πεταξες ποσα exclusives του playstation για να αγορασεις ενα mini pc το οποιο ομως δεν σου τρεχει ολα τα παιχνιδια σε 60fps.Ναι ωραια η παραπανω αναλυση κλπ αλλα αν ειναι να πεσεις απο τα 60fps στα 30,αυτο λεγεται υποβαθμιση.

Και εγω παντως μεχρι το καλοκαιρι συμφωνησα με τον αδελφο μου να μου παρει ενα xbox one s(θα κρατησει αυτος το controller)που με βολευει η κοινη βιβλιοθηκη και το κοινο controller με το pc μιας και ουτως ή αλλως εχω ηδη 2 παιχνιδια στο pc και controller(forza horizon 3 και Gears of war 4 ως τωρα).
    Κοίταξε να δεις, επειδή παρατηρώ ότι καταφεύγω συχνά σε shitposting και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει ούτε με αντιπροσωπεύει αλλά κακώς χάνω την ψυχραιμία μου όταν βλέπω την λέξη pc σε συζήτηση για κονσόλες - δηλαδή σαν να συγκρίνουμε tablet με κινητά αν θες να την κάνουμε αυτήν την συζήτηση κάπως αλλιώς ευχαρίστως σε Pm, με καφεδάκι ότι θες. Σέβομαι την άποψη σου, συμφωνώ δεν συμφωνώ αλλά ότι και να γράψουμε εδώ, με γραπτό λόγο, ο οποίος είναι και εύκολα παρεξηγήσιμος γιατί μπορεί εγώ να γράφω με mood χαβαλέ και εσύ να έχεις πλακωθεί με την γκόμενα πριν το διαβάσεις οπότε καταλαβαίνεις ότι άκρη δεν θα βγάλουμε εκτός αν αρχίσουμε τα σεντόνια και πάλι πόσο μάλλον να αρχίσουμε την συζήτηση περί console exclusive κλπ. Για αυτό ανέφερα τα παραπάνω παιχνίδια που αναφέρεις. Εκεί η συζήτηση για pc δεν μετράει? Σε τελική ποιός βγήκε δημόσια και ανέφερε τα pc ως τον λόγο κυκλοφορίας του ps4 pro.

Εγώ ή ο spencer?

Θα σου πω 2 πράγματα μόνο:

- Είχα gaming pc και χάλασε και δεν θέλω/μπορώ να ασχοληθώ με PC και ας μου έχει μείνει το Steam Account με 250 παιχνίδια στο χέρι.

- Τώρα εισήλθα μετά από 10ετία στο console gaming οπότε - δεν έχω επαφή με τα games αυτά που βλέπω στο gamepass τα οποία κατανοώ ότι είναι παλιά, ξαναζεσταμένο φαγητό για πολλούς εδώ αλλά για μένα είναι too much.

-Έχω ήδη nintendo συστήματα. (για τα exclusives που αναφέρεις).

-Αν έχεις playstation ή ήδη xbox one (s) δεν έχεις λόγο να γράφεις εδώ - κατανοώ απόλυτα ότι δεν έχει να σου προσφέρει κάτι το X1X σε σχέση με το κόστος του εκτός και αν κάποιος τα έχει και μπορεί να τα σκάσει.

-Ο pc gamer είναι pc gamer για όλα αυτά που δεν μπορεί να παίξει σε κονσόλα - Total war, adventures κλπ.. Αυτός που παίζει lol και dota μόνο pc gamer δεν είναι. Βασικά ο Purist Pc master race όπως λέμε περιπαικτικά δεν ασχολείται καν με κονσόλες - δεν του περνάει καν στην σκέψη του δηλαδή.

Ας λήξουμε όμως το offtopic εδώ και ότι άλλο θες να το συζητήσουμε με άλλους τρόπους. Θα χαρώ πολύ.

Φιλικά.
    Last edited by Sir_Teraflop; 25-11-2017 at 19:57.

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    -Αν έχεις playstation ή ήδη xbox one (s) δεν έχεις λόγο να γράφεις εδώ
    Εκανα μια ερωτηση πιο πριν και απαντηση δεν πηρα αλλα απο αυτα που γραφεις μαλλον επιβεβαιωνονται αυτα που ρωτησα πιο πισω για το αν εισαι ο steve sheep του γειτονικου forum.Οχι οτι θα αλλαξει κατι βεβαια αλλα τελος παντων.

Το παραπανω που γραφεις ερχεται σε αντιθεση με αυτο που σου εγραψε ο συμφορουμιτης Λευτερης στην προηγουμενη σελιδα στο σχολιο 508.
    ''Μόνο μια παράκληση. Ναι, είμαστε PlayStation forum εδώ και 10 χρόνια. Το μακροβιότερο με την μεγαλύτερη κίνηση, μετά από την εποχή του gamelife.gr (άλλες επικές μάχες εκεί από το 2000 έως το 2005-6). Ναι, έχουμε sections για Xbox και Nintendo. Αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά βάση είμαστε PlayStation forum. '''

Αρα λες λοιπον στο κοντα 90-95% του forum που καλυπτει τις παραπανω κονσολες που αναφερεις οτι δεν εχει λογο να γραφει εδω για ποιο λογο?Το παρον θεμα για ποιο λογο ανοιχτηκε?
    Αφου το One X ειναι κονσολα τωρινης γενιας και παιζει τα ιδια παιχνιδια με το αρχικο Xbox One του 2013?

Για τα περι Pc ιδια η MS δεν στηριζει την υπηρεσια xbox play anywhere οπως και το cross platform στην συνεργασια μεταξυ pc και xbox ?Μια ενιαια πλατφορμα την θεωρει πλεον,γιαυτο και ολα της τα παιχνιδια βγαινουν και εκει.

Αρα για ποιο λογο να μην σχολιαζουμε τα της εταιρειας,ειδικα εμεις που πληρωνουμε τα προιοντα της οπως παιχνιδια και περιφερειακα????
    Μην ξεχνας αγαπητε οτι μπορει αυτη η γενια να αρχιζει για σενα μετα απο 4 χρονια με το One X,αλλα για τους περισσοτερους απο μας που σχολιαζουμε εχουμε φαει τα καλα και τα κακα αυτης της γενιας απο τις πρωτες μερες του 2013 μεχρι σημερα.

Επιπλεον,αν ηθελα να τονισω την ανωτεροτητα μιας πλατφορμας/κονσολας απεναντι στο One οπως κανουν παρα πολλοι σε αλλα site του εξωτερικου θα με εβλεπες να χρησιμοποιουσα και αναλογους απαξιωτικους χαρακτηρισμους,πραγμα που δεν το κανω.Αλλα για ποιο λογο να το κανω αφου αγοραζω παιχνιδια και στις δυο πλατφορμες των εταιρειων,δηλαδη και της Sony και της MS?

Αυτο που με πειραζει ομως σε αυτα που βλεπω γενικα στα forum(Ελληνικα και ξενα)οπως ανεφερε πολυ σωστα πιο πισω ο συμφορουμιτης Λεφτερης παλι στο post 508 ειναι αυτο
    '''Η μαλακία, κατ' εμέ πάντα, που είναι όμως; Στο ότι κατόπιν αγοράς ο καθένας θέλει να "καυχηθεί" για την επιλογή του, ''
    τα περι lootboxes και Microtransactions στα exclusives της MS για ποιο λογο δεν τα αναφερει κανεις τωρα που βγηκε το One X?
    Δηλαδη εμεις γιατι ριχναμε κραξιμο στην Sony για τα χαζο παιχνιδια που εδινε στο plus πιο παλια ή διαφορετικα ανα ηπειρους(διαχωρισμος πελατων),για τα φανακια του Pro που σε συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι λες και εχεις το σκουπακι στο αυτι σου και παει λεγοντας και στην περιπτωση του Xbox απαγορευεται να πουμε το οτιδηποτε βρισκουμε αρνητικο?

Τελος αυτα που γραφεις περι pc gamer προφανως και δεν ισχυουν και οχι μονο για αυτον. Κανενας σοβαρος gamer δεν μπορει να μεινει σε μια μονο πλατφορμα/κονσολα,ακομα και ο pc gamer.
    Γιατι και το Forza/gears/halo σου θα θες να παιξεις,και το bloodborne/last of us/zero dawn/god of war/red dead redemption,και το metroid/zelda/mario.
    Ειναι πολλα τα λεφτα αλλα το gaming ποτε δεν ηταν φθηνο hobby,απλα σε αυτη την γενια υπαρχουν παραπανω προσιτες επιλογες απο παλια.

Αν σε κατι απο αυτα που γραφω παραπανω ειμαι λαθος ή προσβαλω καποιον ας με διορθωσει καποιος Moderator.
    Last edited by Fulgore; 26-11-2017 at 21:13.

Bookmarks

Bookmarks