Originally Posted by
Lefteris_X
Ναι το είδα αυτό με το φανμπόϋ, φυσικά το προσπέρασα γιατί ξέρω ότι δεν είσαι σε καμία πλατφόρμα φανατικός, απλώς είσαι friend της τεχνολογίας.
Όταν λέμε "Mall" εννοούμε αυτό στο Μαρούσι; Πως είχα την εντύπωση ότι μένεις Λαμία; Εκτός κι αν "Mall" υπάρχει και Λαμία, οπότε είπα μαλακία αχαχ.
Πάντως, κρίνοντας από το βίντεο (και με τα "μάτια μου" που μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ποιότητα σα να ήμουν εκεί), ομολογώ πως από τεχνικής άποψης αυτό που έβλεπα ήταν αρτιότατο. Δε νομίζω να το μπορεί να το φτάσει το GTurismo, ούτε καν στο PS4 Pro. Αν συνυπολογίσουμε και τις καιρικές αλλαγές, τότε η διαφορά θα είναι μεγάλη μεταξύ των δύο τίτλων.
Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια (ραλλάκια) τον μεγαλύτερο ρόλο έχει το gameplay/physics παίζοντας με τιμονιέρα.
Όσο αφορά την εξάπλωση του Xbox brand στην Ελλάδα και αυτή του PS brand, παιδιά (από έγκυρες πηγές, που όμως δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί η MS Hellas καραδοκεί) η διαφορά είναι τεράστια. Μιλάμε για 90%-10%, τέτοια κατάσταση. Χαώδης διαφορά. Στην εποχή X360 - PS3 τα νούμερα ήταν 70%-30% και αυτό για τα πρώτα χρόνια. Στο δε Xbox (το πρώτο) η κατάσταση ήταν 95%-5%.
Bookmarks