Results 1 to 20 of 1180

Thread: Xbox One X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ναι το είδα αυτό με το φανμπόϋ, φυσικά το προσπέρασα γιατί ξέρω ότι δεν είσαι σε καμία πλατφόρμα φανατικός, απλώς είσαι friend της τεχνολογίας.

Όταν λέμε "Mall" εννοούμε αυτό στο Μαρούσι; Πως είχα την εντύπωση ότι μένεις Λαμία; Εκτός κι αν "Mall" υπάρχει και Λαμία, οπότε είπα μαλακία αχαχ.

Πάντως, κρίνοντας από το βίντεο (και με τα "μάτια μου" που μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ποιότητα σα να ήμουν εκεί), ομολογώ πως από τεχνικής άποψης αυτό που έβλεπα ήταν αρτιότατο. Δε νομίζω να το μπορεί να το φτάσει το GTurismo, ούτε καν στο PS4 Pro. Αν συνυπολογίσουμε και τις καιρικές αλλαγές, τότε η διαφορά θα είναι μεγάλη μεταξύ των δύο τίτλων.

Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια (ραλλάκια) τον μεγαλύτερο ρόλο έχει το gameplay/physics παίζοντας με τιμονιέρα.

Όσο αφορά την εξάπλωση του Xbox brand στην Ελλάδα και αυτή του PS brand, παιδιά (από έγκυρες πηγές, που όμως δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί η MS Hellas καραδοκεί) η διαφορά είναι τεράστια. Μιλάμε για 90%-10%, τέτοια κατάσταση. Χαώδης διαφορά. Στην εποχή X360 - PS3 τα νούμερα ήταν 70%-30% και αυτό για τα πρώτα χρόνια. Στο δε Xbox (το πρώτο) η κατάσταση ήταν 95%-5%.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Ναι το είδα αυτό με το φανμπόϋ, φυσικά το προσπέρασα γιατί ξέρω ότι δεν είσαι σε καμία πλατφόρμα φανατικός, απλώς είσαι friend της τεχνολογίας.

Όταν λέμε "Mall" εννοούμε αυτό στο Μαρούσι; Πως είχα την εντύπωση ότι μένεις Λαμία; Εκτός κι αν "Mall" υπάρχει και Λαμία, οπότε είπα μαλακία αχαχ.

Πάντως, κρίνοντας από το βίντεο (και με τα "μάτια μου" που μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ποιότητα σα να ήμουν εκεί), ομολογώ πως από τεχνικής άποψης αυτό που έβλεπα ήταν αρτιότατο. Δε νομίζω να το μπορεί να το φτάσει το GTurismo, ούτε καν στο PS4 Pro. Αν συνυπολογίσουμε και τις καιρικές αλλαγές, τότε η διαφορά θα είναι μεγάλη μεταξύ των δύο τίτλων.

Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια (ραλλάκια) τον μεγαλύτερο ρόλο έχει το gameplay/physics παίζοντας με τιμονιέρα.

Όσο αφορά την εξάπλωση του Xbox brand στην Ελλάδα και αυτή του PS brand, παιδιά (από έγκυρες πηγές, που όμως δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί η MS Hellas καραδοκεί) η διαφορά είναι τεράστια. Μιλάμε για 90%-10%, τέτοια κατάσταση. Χαώδης διαφορά. Στην εποχή X360 - PS3 τα νούμερα ήταν 70%-30% και αυτό για τα πρώτα χρόνια. Στο δε Xbox (το πρώτο) η κατάσταση ήταν 95%-5%.
    Ναι Λαμια μενω αλλα κατεβηκα για μια επισκεψη σε ενα γιατρο και παντα κανω μια βολτα Mall για να χαζεψω και να φαω.

Συμφωνω μαζι σου οτι δε γινεται να φτασει τετοιο αποτελεσμα το pro . Επαιζα σε αποσταση κατω των 2 μετρων η εικονα ηταν crystal clear , πουθενα jaggies, καμια παραμορφωση σε αποτομες στροφες, εννοειται πουθενα framedrop ακομα και οταν εβλεπα 10 αμαξια μπροστα μου, φωτισμοι εκπληκτικοι , in car καμερα να νομιζω οτι οδηγω πραγματικο αυτοκινητο.

Αν ημουν φαν της οδηγησης και των αγωνων θα εκλαιγα απο χαρα αλλα το μυαλο μου εμενα ετρεχε σε bioshock και ico last of us.

Οδηγικα οσο μπορω να πω με τις φτωχες μου γνωσεις το αποτελεσμα ηταν τοσο καλο οσο σε ολα τα forza. Αλλα ξαναλεω δεν ειμαι ειδικος.

Spoiler!

3. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (22-09-2017)

Bookmarks

Bookmarks