Results 1 to 20 of 1180

Thread: Xbox One X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Πολύ ωραία κονσόλα, μικρό μέγεθος, τεράστιες αποδόσεις αλλά μέχρι εκεί, όση έχουν 4K μπορεί να αξίζει να αγοράσουν το X, αλλά πόση έχουν;

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Και παλι...Εγω εχω 4Κ. Και ηθελα χτες να δω κατι που θα με πεισει να παρω το X. Forza 7 ειναι για συγκεκριμενο κοινο , καθε χρονο το παιρνω , καθε χρονο μετα απο λιγο βαριεμαι δεν ειναι για μενα.

Ori 2 και Cuphead ειναι φανταστικα , τα θελω αλλα αξιζει να δωσω 500€ για αυτα? Οχι απαντω.

Anthem εκτος του οτι ειναι multi , πραγματικα χεστηκα για αλλο ενα mmo.

Crackdown , τα 2 πρωτα ηταν πολυ καλα και διασκεδαστικα. Αυτο που εδειξαν χτες ειναι μια παπαρια καμαρωτη καμια σχεση με τα προηγουμενα. Περιμενω να δω και αλλα απο αυτο.

State of Decay 2 , μεγαλος φαν του πρωτου απο τους λιγους που το ελιωσα , αλλα δεν ειναι παιχνιδι που θα πουλησει κονσολες.

Τα υπολοιπα μικροτερα , indies κλπ δεν τα αναφερω γιατι δεν θα παω να δωσω 500 ευρω για να παιξω το Χ indie σε 4Κ.

Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Και παλι...Εγω εχω 4Κ. Και ηθελα χτες να δω κατι που θα με πεισει να παρω το X. Forza 7 ειναι για συγκεκριμενο κοινο , καθε χρονο το παιρνω , καθε χρονο μετα απο λιγο βαριεμαι δεν ειναι για μενα.

Ori 2 και Cuphead ειναι φανταστικα , τα θελω αλλα αξιζει να δωσω 500€ για αυτα? Οχι απαντω.

Anthem εκτος του οτι ειναι multi , πραγματικα χεστηκα για αλλο ενα mmo.

Crackdown , τα 2 πρωτα ηταν πολυ καλα και διασκεδαστικα. Αυτο που εδειξαν χτες ειναι μια παπαρια καμαρωτη καμια σχεση με τα προηγουμενα. Περιμενω να δω και αλλα απο αυτο.

State of Decay 2 , μεγαλος φαν του πρωτου απο τους λιγους που το ελιωσα , αλλα δεν ειναι παιχνιδι που θα πουλησει κονσολες.

Τα υπολοιπα μικροτερα , indies κλπ δεν τα αναφερω γιατι δεν θα παω να δωσω 500 ευρω για να παιξω το Χ indie σε 4Κ.
    Εννοείται ότι δεν κάνει για σένα
    Η κονσόλα είναι καθαρά για multiplay αν κάνουν αυτα που λένε, είναι για να πάρει κόσμο απο το pc και να τον πάει κονσόλα όχι να πάρει κόσμο απο το ps4.

xbox:Christoforo7s

3. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

james9 (12-06-2017)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Η κονσόλα είναι καθαρά για multiplay αν κάνουν αυτα που λένε, είναι για να πάρει κόσμο απο το pc και να τον πάει κονσόλα όχι να πάρει κόσμο απο το ps4.

Γιατί κάποιος PC gamer να δώσει 500€ να πάει σε Xbox One X; Δεν είναι προτιμότερο να τα δώσει και να αναβαθμίσει το PC του;;
    Δεν μιλάω για κάποιον που είναι console fan. Αλλά ένας PC gamer δύσκολα θα πήγαινε σε μια κονσόλα. Πόσο μάλλον και όταν όλα τα παιχνίδια της τα έχει στο PC του.
    Εγώ βλέπω την MS να απευθύνεται σε Xbox fans που θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια σε 4Κ ανάλυση.
    Για παράδειγμα ένας fan του Playstation για ποιο λόγο να πάρει Xbox One X και όχι PS4 Pro;; Για το true 4Κ;; Δε νομίζω...
    Δυστυχώς απογοήτευσε εχθές η MS....
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

WolfRathmA (12-06-2017)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Γιατί κάποιος PC gamer να δώσει 500€ να πάει σε Xbox One X; Δεν είναι προτιμότερο να τα δώσει και να αναβαθμίσει το PC του;;
    Δεν μιλάω για κάποιον που είναι console fan. Αλλά ένας PC gamer δύσκολα θα πήγαινε σε μια κονσόλα. Πόσο μάλλον και όταν όλα τα παιχνίδια της τα έχει στο PC του.
    Εγώ βλέπω την MS να απευθύνεται σε Xbox fans που θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια σε 4Κ ανάλυση.
    Για παράδειγμα ένας fan του Playstation για ποιο λόγο να πάρει Xbox One X και όχι PS4 Pro;; Για το true 4Κ;; Δε νομίζω...
    Δυστυχώς απογοήτευσε εχθές η MS....
    Βασικά εγώ κατάλαβα οτι ο στόχος της είναι οι multiplayer παίχτες, mmorpg κονσόλα.

xbox:Christoforo7s

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Εγώ θα το πούλαγα ως ένα vfm 4k blu-ray player, που παίζει και παιχνίδια. not bad

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Εγώ θα το πούλαγα ως ένα vfm 4k blu-ray player, που παίζει και παιχνίδια. not bad
    Οπως το Xbox S δλδ; :Ρ
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Οπως το Xbox S δλδ; :Ρ
    Ακριβώς! Δεν είναι η πρώτη εταιρεία που επιλέγει να κανιβαλίσει το δικό της μερίδιο όταν ο ανταγωνισμός την απειλεί ή την έχει αφήσει πίσω. Αν και συνήθως τέτοιες πρακτικές συναντάμε σε brands τροφίμων και ποτών.

Bookmarks

Bookmarks