Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
Μόνο σε αυτή τη γενιά έχει κλείσει τουλάχιστον 3 studio και ένα ακόμα έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Συν τα πόσα cancelled projects.

Και γενικά όταν έχεις Lionhead, Ensemble + Rare και η μόνη που γλίτωσε (και πως γλίτωσε) είναι η Rare... ντάξει... άδικο δεν το λες...

Και ευτυχώς που είχαμε το Automata γιατί τώρα πιθανότατα θα κλαίγαμε και την Platinum.

Και;

For the record, κάπου πήρε το μάτι μου που βγήκε ο Kamiya και έλεγε ότι αυτά ήταν π*&%^ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Λεωνίδα (αν μου επιτρέπεις) δεν...ρε φίλε δεν λειτουργώ έτσι και δίκιο να έχεις που πιθανότατα έχεις, δεν μου λέει τίποτα. Στην φάση που είμαι ένα game στα τόσα δεν μου λέει τίποτα. Και scalebound να έβγαζε η MS ή τα 5 ~10 παιχνίδια που βγάζει η Sony επιπλέον μου είναι αδιάφορα. Και να μην κυκλοφορούσαν ποτέ δεν θα ένιωθα ότι χάνω κάτι. Ίσως για αυτό δεν νιώθω και με την MS. Γιατί δεν νιώθω.

Παιχνίδια όμως σαν το Colony Wars, το vigilante 8, Destruction Derby και Medievil (reboot) είναι system sellers για μένα.

Φυσικά εγώ είμαι η μειοψηφία και ως τέτοια κάνω τουμπεκί αλλά μέχρι εκεί.

Το μόνο hyped παιχνίδι που θα ήθελα να δω από MS είναι fable αλλά και πάλι δεν θα είναι το ίδιο. Όπως και το God of War π.χ. .

Οπότε δεν περιμένω τίποτα από κανένα. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Πιο ειλικρινά δεν μπορώ να το γράψω.