Page 30 of 59 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1180

Thread: Xbox One X

εγω μολις τελειωσω το a.c.o μετα απο κανα μηνα δλδ(μα ειναι τεραστιο κ εχει πολλα side quest!!!),λεω να ξεκινησω rise of the tomb rider να δω τι εχει να πει στο x. χαιρομαι που ακουω καλα λογια για το gow 4,το εχω κλειστο κ περιμενει κ αυτο.

edit
    δεν ηξερα οτι φορτιζει το χειριστηριο ακομα κ αν το εχεις στο energy saving!

Last edited by christos-sonyboy; 13-12-2017 at 22:24.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Οι ΑΑ πάντως εμένα μου κράτησαν τουλάχιστον 3 εβδομάδες! Τώρα θα πάρω play and charge και 2ο χειριστήριο.

Επίσης δεν ξέρω αν φταίει ότι παίζω σε 1080p TV αλλά ρε παιδιά το Σάββατο που μας πέρασε έπαιξα 10 ώρες σύνολο σερί (παιδιά + το βράδυ μόνος μέχρι τα ξημερώματα shadow of war) και δεν έκανε καν κιχ ο ανεμιστήρας να ακουστεί έστω μια φορά, μέχρι που ανησύχησα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν απάγει σωστά την θερμότητα και ότι θα μου καεί.
    Και όχι δεν έπαιζα στο μπαλκόνι
    Last edited by Sir_Teraflop; 13-12-2017 at 23:36.

η κονσολα ειναι αθορυβη μεχρι νεκρας βασικα
    Last edited by christos-sonyboy; 14-12-2017 at 00:45.

Εμένα να δεις... η μόνη αντιπαράθεση που με ενδιαφέρει τώρα είναι rechargables vs play and charge kit. Έχω και καλό φορτιστή nitecore.. χμμμ

charge kit κ εισαι οκ!

6. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Sir_Teraflop (14-12-2017)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τα charge kits γενικά αν θυμάμαι καλά και από εποχής 360 ήταν μέτρια και οι μπαταρίες έπεφταν γρήγορα. Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες καλύτερα, τύπου eneloop θα πρότεινα για μέγιστη διάρκεια και απόδοση.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ πάντως ακόμα με μπαταρίες έχω τα χειριστήρια. Με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να βγάζουν γύρω στις 25 ώρες. Έχω πάρει κάτι μπαταρίες Tshiba 12αδα αν θυμάμαι καλά με 5€ και τις έχω πάνω από έναν χρόνο. Οπότε το κόστος είναι πολύ μικρό και δεν έχω σκεφτεί καν για Play & Charge kit
    Last edited by mihalis13; 14-12-2017 at 10:26.
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Τα charge kits γενικά αν θυμάμαι καλά και από εποχής 360 ήταν μέτρια και οι μπαταρίες έπεφταν γρήγορα. Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες καλύτερα, τύπου eneloop θα πρότεινα για μέγιστη διάρκεια και απόδοση.
    Στο 360 δεν ήταν μπαταρίες λιθίου, ήταν κάτι άλλο που δε θυμάμαι (παλιάς τεχνολογίας), και χάλαγαν κιόλας μετά από μερικές φορτίσεις. Εγώ σκεφτόμουν το charge kit, αλλά τελικά θα πάω σε επαναφορτιζόμενες για μικρότερο κόστος. Φοβάμαι μπας και η μπαταρία του charge kit θα φτύσει πάλι και πάνε χαμένα τα 25 ευρώ. Στα 5 ευρώ που έχουν οι μπαταρίες που λες είναι μια χαρά γενικότερα και αν χαλάσουν (μετά από πάρα πολύ καιρό) θα έχεις κάνει απόσβεση όπως και να έχει.

Μια ερώτηση, αν πάρω αυτές τις μπαταρίες, θα μπορώ να τις φορτίσω αν τις έχω μέσα στο χειριστήριο με καλώδιο USB στην κονσόλα ας πούμε;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Στο 360 δεν ήταν μπαταρίες λιθίου, ήταν κάτι άλλο που δε θυμάμαι (παλιάς τεχνολογίας), και χάλαγαν κιόλας μετά από μερικές φορτίσεις. Εγώ σκεφτόμουν το charge kit, αλλά τελικά θα πάω σε επαναφορτιζόμενες για μικρότερο κόστος. Φοβάμαι μπας και η μπαταρία του charge kit θα φτύσει πάλι και πάνε χαμένα τα 25 ευρώ. Στα 5 ευρώ που έχουν οι μπαταρίες που λες είναι μια χαρά γενικότερα και αν χαλάσουν (μετά από πάρα πολύ καιρό) θα έχεις κάνει απόσβεση όπως και να έχει.

Μια ερώτηση, αν πάρω αυτές τις μπαταρίες, θα μπορώ να τις φορτίσω αν τις έχω μέσα στο χειριστήριο με καλώδιο USB στην κονσόλα ας πούμε;

Επειδή σήμερα ψαχνόμουν για το θέμα και εγώ σε eneloop θα πάω, γιατί είναι όντως πολύ πιο οικονομικό. Απλά επειδή υπάρχουν οι eneloop 1900mah όπως αυτές που έκανε link ο neck παραπάνω αλλά και οι pro με 2400 πόσα mah δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω γιατί κάποιος έγραψε στο skroutz ότι οι "απλές" είναι για 2100 φορτίσεις ενώ οι pro για 500 και θέλω να το ερευνήσω, όπως και κάτι σχόλια ότι το xbox δεν διαβάζει σωστά τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης επειδή είναι NI-MH.

Πάντως στο ερώτημα σου σου απαντάω αρνητικά - και το αναφέρει ΚΑΙ το xbox site.

Ωχ τώρα το παρατήρησα ότι το αναφέρει και το κουτί από την φωτό που έβαλες ...
    Last edited by Sir_Teraflop; 18-12-2017 at 19:36.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Θα λες αυτές

Spoiler!

Λέω να πάω σε αυτές που έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Αυτές λέω αλλά αν οι φορτίσεις τους είναι το 1/4 όπως ισχυρίζεται ένα παιδί εκεί στο skroutz - κλάφτα δεν αξίζει. Ούτως ή άλλως το charge kit και τα άλλα με το dock που σου δίνουν μιλάμε για χωρητικότητα από 1400~900mah.

Δώσε μου λίγο χρόνο - i am on it γιατί μπορεί να γράφει και μούφα.

το play and charge kit κραταει μια χαρα και δεν εχει κανενα θεμα.το εχω δυο χρονια περιπου.

@Sonyboy: Ότι σου κρατάει ακόμα είναι σίγουρο - το ζήτημα είναι πόσο έχουν πέσει τα στοιχεία που έχει μέσα και συνεπώς πόσες ώρες σου κρατάει πλέον - θεωρώντας ότι δεν έχει και τις καλύτερες μπαταρίες λιθίου μέσα του άσε που πρέπει να είναι 1400 mah από ότι διάβασα.

Από την άλλη και απαντώντας και στον wolfrathma από ότι διάβασα από γνωστά πωρωμένα με μπαταρίες site (φακών, φωτ/γραφων κ.α.) συμπεραίνω ότι οι pro παρόλο που έχουν λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις απλές όντως έχουν το 1/4 των επαναφορτίσεων και κρατάνε λιγότερο την φόρτισή τους στο ράφι από τις απλές των 1900mah (που είναι παραπάνω συνήθως) και είναι best suited για high drain εφαρμογές όπου εκεί φαίνεται η διαφορά τους και είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις απλές από ότι υποδεικνύει το 15~20 % διαφοράς τους σε mah.(προφανώς γιατί κρατάνε πιο ψηλά volt για πιο πολλή ώρα) Βέβαια και οι 500 κύκλοι που αναφέρει είναι και πάλι πάρα πολύ και μιλάμε για χρόνια αντοχής - άλλωστε ποιος θα αποφορτίζει τελείως - φορτίζει το κάθε στοιχείο καθημερινά για 2 χρόνια τουλάχιστον...

Οι απλές όμως με τουλάχιστον 2100 κύκλους είναι απλά απέθαντες όμως

Καταλήγοντας - όποιο στοιχείο και από τα δύο να διαλέξει κάποιος θα κάνει την δουλειά του και μάλιστα καλύτερα και πιο οικονομικά από ότι φαίνεται από κάθε play & charge kit και μάλιστα χωρίς καλώδια και παραμένοντας πάντα wireless και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες και αλλού
    Last edited by Sir_Teraflop; 19-12-2017 at 18:10.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Bundle στο public με AC Origins και την παπαριτσα το battleground στα 540. Θα το τσιμπήσω... Θα πουλήσω αμέσως και το battleground και θα μου έρθει το AC στα 20-30 ευρώ.
    Επίσης στο πλαίσιο bundle με forza και battleground στα 530.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Σε φυσική μορφή το δίνουν το AC;

Follow me!

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Δεν το ξέρω αυτό. Θα περάσω από το κατάστημα να ρωτήσω.

Βγήκε το patch για το witcher 3!!!!

• 2 new graphic modes: 4K Mode and Performance Mode
    • support for 4K resolution
    • HDR support
    • enhanced shadows, ambient occlusion and texture filtering
    • higher resolutions textures
    • dynamic resolution scaling (from 1080p to 4K) / 60 fps!!!!! (performance mode)

http://thewitcher.com/en/news/view/12581/

19. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

christos-sonyboy (20-12-2017)

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Το τσίμπησα και εγώ το μηχάνημα, μαζί με AC Origins που θέλω πολύ να παίξω και το player's που δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
    Ελπίζω να το ευχαριστηθώ και να μην έχω την απογοήτευση του προηγούμενου, η κονσόλα πάντως είναι κούκλα. Αν και αρκετά βαριά, νομίζω ότι είναι πιο βαριά από το pro παρόλο που είναι μικρότερη.
    Κατέβασα updates, demos και θα αρχίσω να παίζω. Αν κρίνω πάντως από το install του AC δεν βλέπω να εχει αλλάξει κάτι με το απλό one, οι χρόνοι του installation συνεχίζουν να είναι αρκετά μεγάλοι.
    Επίσης μου έκανε πολύ θετική εντύπωση κοιτάζοντας στο store, πόσοι τίτλοι είναι ήδη x enhanced, αυτά να τα βλέπει η sony...
    Έχοντας πλέον ολοκληρώσει την τριάδα με pro, x και switch είμαι ένας χαρούμενος gamer, η τσέπη μου βέβαια το τελευταίο διάστημα όχι τόσο αλλά τι να κάνουμε, μια αρρώστια έχουμε και εμείς....

21. The Following 3 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

christos-sonyboy (23-12-2017),spartan (23-12-2017),WolfRathmA (27-12-2017)

Ωραίος και καλοπαίχνιδο! To μηχάνημα όντως χρειάζεται εξωτερικό σκληρό (εγώ πήγα σήμερα για έναν 4TB) - VDSL 50 τουλάχιστον και φυσικά το Instant On είναι ο φίλος σου.

23. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

kostasb13 (23-12-2017)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Έχει ψωνίσει κανένας battlegrounds;
    Θέλω να δω αν παίζει κάλα στο Xbox s.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Bookmarks