Page 26 of 59 FirstFirst ... 1622232425262728293036 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1180

Thread: Xbox One X

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    ισχυει το οτι δεν σου ανηκει κατι κ μολις σου ληξει η συνδρομη δεν μπορεις να παιξεις τιποτα απο αυτα που εχεις κατεβασει.ειναι σαν τα παιχνιδια του gold,plus ενα πραμα.
    το delete δεν καταλαβα εγω.οτι τι? επειδη εχω σαν κυρια κονσολα το x και το pro για τα exclusives πρεπει να κανω delete απ'το φορουμ,κατι τετοιο μαλλον.

vengeance μην συνεχιζεις σε αυτο το υφος γιατι θα εχεις ιστοριες. καλο θα ειναι οπως σου ειχα πει κ στην αρχη,να μεινεις κ να τα λεμε ομορφα. να ανταλλαζουμε αποψεις κ νεα,λινκ,βιντεο που αφορουν την κονσολα.υπαρχουν παιδια που ισως τους ενδιαφερει το θεμα. οποτε ας συνεχισουμε σε χαμηλους τονους.φιλικα το λεω!
    Σωστά.

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Δεν εχω plus εδω και χρονια και ενας απο τους λογους που σταματησα να το εχω ηταν αυτος, οτι τα παιχνιδια δεν θα μου ανηκαν οταν σταματουσα την υπηρεσια.
    Το delete post πηγαινει στο οτι το edit μου περασε το υστερογραφο σε νεο post, που προφανως εσβησα.
    Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
    καλως!

παντως ειναι γνωστο οτι σε αυτες τις υπηρεσιες δεν σου ανηκει τιποτα.αυτος ειναι κ ο σκοπος,η ενοικιαση!
    Last edited by christos-sonyboy; 25-11-2017 at 05:44.

Οταν λες οτι λυπασαι καποιους που ψαχνονται να ψωνισουν προσφορες εγω το βλεπω ως απαξιωση, εσυ οχι, δεν συμφωνουμε, παμε παρακατω.

Με ξερεις απο καπου; Εαν με ηξερες θα γνωριζες οτι εχω να πατησω σε videoclub για ενοικιαση ταινιας πολλα χρονια.
    Ενημερωτικα λοιπον δεν νοικιαζω απο videoclub, αγοραζω την ταινια που με ενδιαφερει.
    Δεν θα κατσω να μπω σε αναλυση των exclusives που ηδη υπαρχουν ή θα βγουν για το ps, προφανως εισαι καλυμενος με αυτα της ms lol.

Δεν εχω plus εδω και χρονια και ενας απο τους λογους που σταματησα να το εχω ηταν αυτος, οτι τα παιχνιδια δεν θα μου ανηκαν οταν σταματουσα την υπηρεσια.
    Το delete post πηγαινει στο οτι το edit μου περασε το υστερογραφο σε νεο post, που προφανως εσβησα.
    Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
    Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Όλα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Άλλος γουστάρει netflix φάση και ο άλλος όχι.

Ο λόγος που έγραψα έτσι απαξιωτικά είναι γιατί κάποιοι απαξιώνουν την προτίμηση μου.

Εγώ γουστάρω 200 παιχνίδια που μου έδωσε το x1x με το καλημέρα. Πως να το κάνουμε δηλαδή.

Επιλογές είναι όλα. Μην το παίρνεις προσωπικά απλώς εγώ δεν είμαι σε φάση - πάω μαγαζί ψάχνω δισκάκι - το παίζω - το πουλάω.

Ούτε θεωρώ τα παιχνίδια αυτής της γενιάς συλλεκτικά ή κάτι άξιο προς συλλογή.

Μην με παρεξηγήσεις για αυτό σε παρακαλώ.
    Last edited by Sir_Teraflop; 25-11-2017 at 05:45.

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Όλα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Άλλος γουστάρει netflix φάση και ο άλλος όχι.

Ο λόγος που έγραψα έτσι απαξιωτικά είναι γιατί κάποιοι απαξιώνουν την προτίμηση μου.

Εγώ γουστάρω 200 παιχνίδια που μου έδωσε το x1x με το καλημέρα. Πως να το κάνουμε δηλαδή.

Επιλογές είναι όλα. Μην το παίρνεις προσωπικά απλώς εγώ δεν είμαι σε φάση - πάω μαγαζί ψάχνω δισκάκι - το παίζω - το πουλάω.

Ούτε θεωρώ τα παιχνίδια αυτής της γενιάς συλλεκτικά ή κάτι άξιο προς συλλογή.

Μην με παρεξηγήσεις για αυτό σε παρακαλώ.
    Δεν τσακωνομαστε (θελω να πιστευω δηλαδη), κουβεντα κανουμε.
    Σου απαντησα ομως σε συγκεκριμμενη σου απαξιωτικη αναφορα για αυτους που ψωνιζουν σε προσφορες μια και πολλοι (οπως και εγω) τις ψαχνουν.
    Προσωπικα δεν θα παω σε καταστημα, προτιμω το internet, που ανετα και χαλαρα θα ψωνισω οτι θελω και σε καλυτερες τιμες απο αυτες που παιζουν στην Ελλαδα.

Δεν ειδα καποιος να απαξιωσε την αποφαση σου, προσωπικα πιστευω για κυρια κονσολα εκανες λαθος επιλογη, αλλα ο καθενας αποφασιζει (μαζι και το πορτοφολι του lol) τι θα επιλεξει.
    Επισης μπορει να γουσταρεις να βλεπεις το λογοτυπο της ms στην κονσολα σου, γουστο σου και καπελο σου.
    Μην ξεχνας ομως οτι και αυτοι που επελεξαν την "αντιπαλη" κονσολα το εκαναν για καποιους αλλους λογους, που και για αυτους ειναι εξισου σημαντικοι.

To ιδιο σημαντικο ειναι επισης να σεβεσαι και τον τροπο που ψωνιζουν καποιοι τα παιχνιδια που θελουν.
    Μπορει να μην εχουν πολλα χρηματα και να ψαχνουν τις προσφορες, μπορει να το θελουν σε δισκακι γιατι τους αρεσει η εννοια της συλλογης,
    μπορει να θελουν να το μεταπουλησουν εαν δεν τους αρεσει τελικα ή το βαρεθουν/τελειωσουν, μπορει απλα να μετρανε και το ευρω σε καθε αγορα τους.
    Last edited by jk_blue_tiger; 25-11-2017 at 06:01.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to jk_blue_tiger For This Useful Post:

Sir_Teraflop (25-11-2017)

Δεν τσακωνομαστε (θελω να πιστευω δηλαδη), κουβεντα κανουμε.
    Σου απαντησα ομως σε συγκεκριμμενη σου απαξιωτικη αναφορα για αυτους που ψωνιζουν σε προσφορες μια και πολλοι (οπως και εγω) τις ψαχνουν.
    Προσωπικα δεν θα παω σε καταστημα, προτιμω το internet, που ανετα και χαλαρα θα ψωνισω οτι θελω και σε καλυτερες τιμες απο αυτες που παιζουν στην Ελλαδα.

Δεν ειδα καποιος να απαξιωσε την αποφαση σου, προσωπικα πιστευω για κυρια κονσολα εκανες λαθος επιλογη, αλλα ο καθενας αποφασιζει (μαζι και το πορτοφολι του lol) τι θα επιλεξει.
    Επισης μπορει να γουσταρεις να βλεπεις το λογοτυπο της ms στην κονσολα σου, γουστο σου και καπελο σου.
    Μην ξεχνας ομως οτι και αυτοι που επελεξαν την "αντιπαλη" κονσολα το εκαναν για καποιους αλλους λογους, που και για αυτους ειναι εξισου σημαντικοι.

To ιδιο σημαντικο ειναι επισης να σεβεσαι και τον τροπο που ψωνιζουν καποιοι τα παιχνιδια που θελουν.
    Μπορει να μην εχουν πολλα χρηματα και να ψαχνουν τις προσφορες, μπορει να το θελουν σε δισκακι γιατι τους αρεσει η εννοια της συλλογης,
    μπορει να θελουν να το μεταπουλησουν εαν δεν τους αρεσει τελικα ή το βαρεθουν/τελειωσουν, μπορει απλα να μετρανε και το ευρω σε καθε αγορα τους.
    Όχι δεν τσακωνόμαστε καν - κουβέντα κάνουμε.

Απλώς θέλω να ξεκαθαρίσω το πως έγραψα αυτό που έγραψα για τις ουρές κτλ ότι είναι υποκριτικό να θάβουμε τις Online υπηρεσίες που κοστίζουν 10~15 ευρώ όταν καθόμαστε στην ουρά για να πάρουμε ένα μόλις παιχνίδι σε αυτήν την τιμή.

Έτσι πιστεύω και δεν ήθελα να θίξω κανένα αλλά αυτή είναι για μένα η πραγματικότητα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Συγνώμη γιατί είναι υποκριτικό κάποιος να θάβει τις online υπηρεσίες; Δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει τον τρόπο που θέλει να παίζει τα games του. Αν κάποιος δεν γουστάρει τις online υπηρεσίες δικαίωμα είναι να τις κράξει χωρίς μας να θίξει κάποιον άλλον ο οποίος προτιμάει να έχει online υπηρεσίες.
    Εγω για παράδειγμα προτιμάω να έχω τα παιχνίδια μου σε retail μορφή. Και έχω συνδρομή και ps plus και Xbox gold και ea access. Κοίταγα να βάλω και Xbox Pass και είδα πως δεν με συνέφερε να δίνω 10€ το μήνα για αυτή την υπηρεσία γιατί το 90% των παιχνιδιών που έχει, είτε το έχω παίξει ήδη είτε δεν δεν είναι του γούστου μου. Ε το 10% που μου αρέσει προτιμάω να το πάρω retail. Πιο φθηνά θα μου έρθει ούτως η άλλως.
    Καλοπαιχνιδη και καλορίζικη η κονσόλα σου και εύχομαι να την χαρείς. Απλά να ξέρεις ότι για τους λόγους πούμε διάλεξες εσύ το Xbox κάποιοι για δικούς τους λόγους διάλεξαν PS4/Nintendo Switch. Δεν είναι σωστό να λες πως τους λυπάσαι.
    Θα δεις πως σε αυτό το φόρουμ είμαστε αρκετοί κάτοχοι Xbox One.
    Και πάλι καλορίζικη η νεα σου κονσόλα.
    Spoiler!

8. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (25-11-2017),Sir_Teraflop (25-11-2017)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Καλορίζικη και καλό κάψιμο με τη νέα σου κονσόλα. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια από όποιο store θέλεις (ρώσικο, βραζιλιάνικο πχ) σε τιμές που δεν έχουν καμία σχέση με τιμές του Ps store. Πάτωμα τελείως. Αν βρεις και κάποιον για share θα σου έρχονται ακόμα φθηνότερα.
    Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά προσπάθησε να βάλεις ένα μέτρο σε σχέση με το τρόπο έκφρασης. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει καν, αλλά άλλους κάλλιστα μπορεί να ενοχλεί κάτι τέτοιο:
    "Εντάξει θα καταπιώ και 5~10 hate posts δεν τρέχει κάτι. Δεν είναι ο μόνος που πανικοβλήθηκε με την έλευση του x1x."
    Κανείς, από όσους τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ έχουν μια στάλα κριτικής σκέψης και λογικής, δεν πανικοβληθηκε για τίποτα. Ούτε απαξιωνεται η επιλογή σου. Είναι πάρα πολλοί που έχουν και τις δύο κονσόλες οπότε θα βρεις βοήθεια για ότι χρειαστείς. Και πάλι καλό κάψιμο
    Υγ.Το περίμενα ότι εκεί θα κατέληγε η επιλογή σου να σου πω την αλήθεια όπως επίσης και :
    Spoiler!

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα και καλόπαιχτο το Scorpio! Μεγειά κι εύχομαι πολλές ώρες διασκέδασης.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχω καταλάβει μετά από 4 δεκαετίες στον χώρο. Τι λέγαμε "πάρε Spectrum, τι σκατά ασχολείσαι με Atari το 1982; "......τσάμπα το λέγαμε, ο άλλος γούσταρε Atari VCS, αυτό τελικά αγόραζε.
    Τι λέγαμε "αν θες να ευχαριστηθείς παιχνίδια, πάρε C64 όχι Amstrad 464/6128", ε, τελικά αγόραζε Amstrad (ή Acorn BBC/Micro) γιατί "αυτό έχουν και στο σχολείο μου".
    Τα ίδια αργότερα "πάρε Amiga όχι Atari ST, αν θες να ευχαριστηθείς τα πάντα πλην επαγγελματικής μουσικής. Διότι ο Atari ST είχε MIDI port.", ε, σκατά παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με μουσική ο άλλος, αγόραζε τελικά Atari ST "γιατί γουστάρω την εταιρεία από όταν ήμουν μικρός που είχα το VCS". Go figure.
    Ξανά μανά "τα έχει κάνει σκατά με το Saturn εσωτερικά η SEGA, πάρε καλύτερα PSX, άκουσέ με, αυτό θα έχει μακροβιότερη πορεία"..........τρίχες: ο άλλος αγόραζε Saturn "γιατί είμαι κολλημένος με την SEGA, από τα coin-op".

Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ότι γουστάρει ο καθένας.

Η μαλακία, κατ' εμέ πάντα, που είναι όμως; Στο ότι κατόπιν αγοράς ο καθένας θέλει να "καυχηθεί" για την επιλογή του, να δείξει με κάποιο τρόπο την ευχαρίστησή του και επειδή άνθρωποι είμαστε = δύσκολα μπορούμε να φιμώσουμε κάποιες υποσυνείδητες σκέψεις/συναισθήματα/χαρακτήρα, του βγαίνει και μια ήπια (κατά περιπτώσεις έντονη) "χολή" προς το αντίπαλο προϊόν. Και κατ' επέκταση όσοι έχουν επιλέξει το αντίπαλο προϊόν ερμηνεύουν ότι τους χλευάζει σε προσωπικό επίπεδο (επειδή οι επιλογές μας κατά κάποιο τρόπο μας εκπροσωπούν).

Δεν έχει νόημα η αλληλοεκτόξευση επιχειρημάτων για το ποια είναι η σωστή επιλογή. Είναι μάταιη η κουβέντα - γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι κουβέντα. Είναι κάτι σαν το κομμωτήριο για γυναίκες που η μία λέει "αχ καλέ, αυτό το χρώμα στα νύχια που έβαλα μου αρέσει πολύ", απαντάει η άλλη με δήθεν σχόλιο (όπου στην ουσία είναι μπηχτή) "ναι πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ προτιμώ το άλλο χρώμα, γιατί αυτό με κάνει να δείχνω σαν μπακάλισσα" (εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει μπακάλισσα την άλλη γυναίκα)........με αποτέλεσμα η πρώτη να αντιδράσει "ε, εντάξει χρυσή μου, αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το χρώμα γιατί τα δάχτυλά σου είναι στραβά, δεν φταίει το χρώμα που σε δείχνει μπακάλισσα". Και μετά.........το χάος.

Ε, μην το κάνουμε κομμωτήριο . Ρόμπα, δεν λέει!

Εν κατακλείδι, καλορίζικο το Scoprio και καλό gaming.

Μόνο μια παράκληση. Ναι, είμαστε PlayStation forum εδώ και 10 χρόνια. Το μακροβιότερο με την μεγαλύτερη κίνηση, μετά από την εποχή του gamelife.gr (άλλες επικές μάχες εκεί από το 2000 έως το 2005-6). Ναι, έχουμε sections για Xbox και Nintendo. Αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά βάση είμαστε PlayStation forum. Τι θέλω να πω; Ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι: κάποιοι έχουν εριστικό ταμπεραμέντο, κάποιο μέτριο, κάποιοι ήπιο.
    Το να πάω σε έναν σύλλογο του Παναθηναϊκού για να πιω καφέ και να αρχίσω να λέω τι σόι μαλακίες έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ενώ ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, είναι σα να προκαλώ την τύχη μου. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι με ήπιο χαρακτήρα/ταμπεραμέντο για να το συζητήσουν, όμως η πλειοψηφία θα βγάλει αφρούς και θα πέσουν μπουνίδια.
    Βεβαίως και εδώ δεν έχουμε τέτοιες καφρίλες, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άνθρωποι είναι άνθρωποι με συναισθήματα, αντιδράσεις, επιλογές και προτιμήσεις. Αν κάποιος έχει "δεικτικό γραπτό λόγο" υπέρ του Xbox/Nintendo εναντίον του PS, είναι λογικό να προκαλεί flaming με τις όποιες προεκτάσεις κατόπιν. Συνεπώς, η παράκληση αφορά στις διατυπώσεις.

Και πάλι καλορίζικη η κονσόλα.
    Last edited by Lefteris_X; 25-11-2017 at 17:34.

11. The Following 8 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-11-2017),chronohill (25-11-2017),Dragonpaul (25-11-2017),mihalis13 (25-11-2017),Sir_Teraflop (25-11-2017),Slay (26-11-2017),Stefanos (25-11-2017),Valkyre (26-11-2017)

Default Xbox One X

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Καλημέρα και καλόπαιχτο το Scorpio! Μεγειά κι εύχομαι πολλές ώρες διασκέδασης.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχω καταλάβει μετά από 4 δεκαετίες στον χώρο. Τι λέγαμε "πάρε Spectrum, τι σκατά ασχολείσαι με Atari το 1982; "......τσάμπα το λέγαμε, ο άλλως γούσταρε Atari VCS, αυτό τελικά αγόραζε.
    Τι λέγαμε "αν θες να ευχαριστηθείς παιχνίδια, πάρε C64 όχι Amstrad 464/6128", ε, τελικά αγόραζε Amstrad (ή Acorn BBC/Micro) γιατί "αυτό έχουν και στο σχολείο μου".
    Τα ίδια αργότερα "πάρε Amiga όχι Atari ST, αν θες να ευχαριστηθείς τα πάντα πλην επαγγελματικής μουσικής. Διότι ο Atari ST είχε MIDI port.", ε, σκατά παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με μουσική ο άλλος, αγόραζε τελικά Atari ST "γιατί γουστάρω την εταιρεία από όταν ήμουν μικρός που είχα το VCS". Go figure.
    Ξανά μανά "τα έχει κάνει σκατά με το Saturn εσωτερικά η SEGA, πάρε καλύτερα PSX, άκουσέ με, αυτό θα έχει μακροβιότερη πορεία"..........τρίχες: ο άλλος αγόραζε Saturn "γιατί είμαι κολλημένος με την SEGA, από τα coin-op".

Οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ότι γουστάρει ο καθένας.

Η μαλακία, κατ' εμέ πάντα, που είναι όμως; Στο ότι κατόπιν αγοράς ο καθένας θέλει να "καυχηθεί" για την επιλογή του, να δείξει με κάποιο τρόπο την ευχαρίστησή του και επειδή άνθρωποι είμαστε = δύσκολα μπορούμε να φιμώσουμε κάποιες υποσυνείδητες σκέψεις/συναισθήματα/χαρακτήρα, του βγαίνει και μια ήπια (κατά περιπτώσεις έντονη) "χολή" προς το αντίπαλο προϊόν. Και κατ' επέκταση όσοι έχουν επιλέξει το αντίπαλο προϊόν ερμηνεύουν ότι τους χλευάζει σε προσωπικό επίπεδο (επειδή οι επιλογές μας κατά κάποιο τρόπο μας εκπροσωπούν).

Δεν έχει νόημα η αλληλοεκτόξευση επιχειρημάτων για το ποια είναι η σωστή επιλογή. Είναι μάταιη η κουβέντα - γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι κουβέντα. Είναι κάτι σαν το κομμωτήριο για γυναίκες που η μία λέει "αχ καλέ, αυτό το χρώμα στα νύχια που έβαλα μου αρέσει πολύ", απαντάει η άλλη με δήθεν σχόλιο (όπου στην ουσία είναι μπηχτή) "ναι πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ προτιμώ το άλλο χρώμα, γιατί αυτό με κάνει να δείχνω σαν μπακάλισσα" (εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει μπακάλισσα την άλλη γυναίκα)........με αποτέλεσμα η πρώτη να αντιδράσει "ε, εντάξει χρυσή μου, αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το χρώμα γιατί τα δάχτυλά σου είναι στραβά, δεν φταίει το χρώμα που σε δείχνει μπακάλισσα". Και μετά.........το χάος.

Ε, μην το κάνουμε κομμωτήριο . Ρόμπα, δεν λέει!

Εν κατακλείδι, καλορίζικο το Scoprio και καλό gaming.

Μόνο μια παράκληση. Ναι, είμαστε PlayStation forum εδώ και 10 χρόνια. Το μακροβιότερο με την μεγαλύτερη κίνηση, μετά από την εποχή του gamelife.gr (άλλες επικές μάχες εκεί από το 2000 έως το 2005-6). Ναι, έχουμε sections για Xbox και Nintendo. Αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά βάση είμαστε PlayStation forum. Τι θέλω να πω; Ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι: κάποιοι έχουν εριστικό ταμπεραμέντο, κάποιο μέτριο, κάποιοι ήπιο.
    Το να πάω σε έναν σύλλογο του Παναθηναϊκού για να πιω καφέ και να αρχίσω να λέω τι σόι μαλακίες έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ενώ ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, είναι σα να προκαλώ την τύχη μου. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι με ήπιο χαρακτήρα/ταμπεραμέντο για να το συζητήσουν, όμως η πλειοψηφία θα βγάλει αφρούς και θα πέσουν μπουνίδια.
    Βεβαίως και εδώ δεν έχουμε τέτοιες καφρίλες, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άνθρωποι είναι άνθρωποι με συναισθήματα, αντιδράσεις, επιλογές και προτιμήσεις. Αν κάποιος έχει "δεικτικό γραπτό λόγο" υπέρ του Xbox/Nintendo εναντίον του PS, είναι λογικό να προκαλεί flaming με τις όποιες προεκτάσεις κατόπιν. Συνεπώς, η παράκληση αφορά στις διατυπώσεις.

Και πάλι καλορίζικη η κονσόλα.
    Λευτέρη γενικα καλα τα λες αλλά νομίζω η σύγκριση κονσολών με ομάδες είναι άστοχη. Όταν είσαι ΠΑΟ ΑΕΚ η ΟΣΦΠ αυτο δεν αλλάζει ποτέ ούτε στο δωμάτιο σου θα υπάρχουν κασκόλ όλων των ομάδων .

Εδώ απλά είναι ένα χόμπι που σαφώς έχει συμπαθεία στη Sony στο συγκεκριμένο φορούμ αλλά μέχρι εκει.

Ένα σωρό μεταβάσεις από το ένα σύστημα στο άλλο έχουμε κάνει οι περισσότεροι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 25-11-2017 at 11:47.

Default Xbox One X

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Όχι δεν τσακωνόμαστε καν - κουβέντα κάνουμε.

Απλώς θέλω να ξεκαθαρίσω το πως έγραψα αυτό που έγραψα για τις ουρές κτλ ότι είναι υποκριτικό να θάβουμε τις Online υπηρεσίες που κοστίζουν 10~15 ευρώ όταν καθόμαστε στην ουρά για να πάρουμε ένα μόλις παιχνίδι σε αυτήν την τιμή.

Έτσι πιστεύω και δεν ήθελα να θίξω κανένα αλλά αυτή είναι για μένα η πραγματικότητα.
    Κατ αρχην συγχαρητήρια γιατί έκανες τη σωστή επιλογή και πηρες την (μακραν)καλύτερη κονσόλα .
    Διαφωνώ όμως στο θέμα με τα 200+ παιχνίδια και τους άλλους που έψαχναν προσφορές για ένα δισκάκι.

Θα σου πω, προσωπικά ανέκαθεν προτιμούσα τα retail και τις βημα προς βήμα αγορες γιατί μου άρεσε η διαδικασία: διαβάζω τα previews- μπαίνω στο κλίμα του game- ανυπομονώ για την κυκλοφορία-διαβάζω τα reviews-hypeeee-αγοράζω το game-λιώνω και ευχαριστιέμαι το game.

Στην εποχή των one -ps4 που εκτινάχθηκαν τα digital sales και έγινε της μόδας το gamesharing ορμησαμε όλοι σαν λυσσασμένα κοπρόσκυλα και αγοράζαμε κοψοχρονιά το ένα game μετά το άλλο και απολαμβάναμε το feeling του «το πήρα τσάμπα» και μέχρι να το ξεκινήσουμε και να παίξουμε λιγο είχε βγει η επόμενη «παιχνιδαρα» σε προσφορα που φυσικά επρεπε να αγοράσουμε γιατί ήταν ευκαιρία που θα αργήσουμε να ξαναβρούμε κλπ κλπ.

Η κατάληξη μου με όλο αυτο ήταν να κοντεύω να κόψω το gaming, είχα γεμίσει το σκληρό με παιχνίδια στα οποία είχα χάσει τη μπάλα, δεν τα είχα εξερευνήσει καν τα ξεκινούσα και τα παρατούσα για χάρη του επόμενου που φαινόταν καλύτερο κλπ..
    Κανένα δέσιμο με το game, καμμία σχέση με όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω.

Όλα τα άλλαξα περίπου ένα χρόνο πριν που επέστρεψα στο playstation και έκτοτε αγοράζω μόνο δισκάκια (θέλω να το βλέπω το game που λένε) αλλά και στην αγαπημένη μου διαδικασία και επιτέλους απολαμβάνω το χόμπι μου Υπεροχα όπως τα παλιά ωραία χρόνια παίζοντας το ένα game ΜΕΤΑ το άλλο.
    Είμαι βέβαιος οτι η διαφορά είναι κατανοητή.
    Ενδεικτικα από το plus κατέβασα δωρεάν μόνο το mgs5 τον τελευταίο χρόνο.

Από την άλλη αφου όπως λες ησουν χρόνια pc gamer πιθανόν εσείς (λόγω και πειρατικών) να έχετε μάθει αλλιώς. Το console gaming πάντως και η κατά φύση νοοτροπία του διαφέρει.

Last edited by Giannis1979; 25-11-2017 at 12:20.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

apoksilosi (25-11-2017),jk_blue_tiger (26-11-2017)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Την είδα από κοντά χθες πρώτη φορά. Κούκλα είναι...Και εντυπωσιακά μικρή.
    Στις γιορτές με κόβω να το παίρνω και ετσι θα ολοκληρωσω την τριάδα, ps4 pro για τα ΑΑΑ exclusives, το X για τα multi και το switch για την ξεχωριστη εμπειρια και την διασκεδαση που προσφερει. Μια χαρα θα ειμαι

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Την καλυτερη προσφορα στο xbox one x την ειχε ο Γερμανος για οσους ειναι κατοχοι καρτας Eurobank που δινει 20% επιστροφη,αρα στην ουσια η κονσολα εβγαινε στα 420ευρω.
    Αυτό ήταν πάρα πολύ καλή προσφορά όντως. Έβγαινε 400 ευρώ για την ακρίβεια (500x20%-->100 € επιστροφή στη κάρτα για μελλοντική εξαργύρωση) αλλα δυστυχώς πολλά καταστήματα δεν είχαν στοκ, τουλάχιστον προς βόρεια Ελλάδα, από όσο συζήτησα με συνφορουμιτη.

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή γράφετε για το game pass και αναφέρετε μόνο την τιμή και τον αριθμό των παιχνιδιών χωρίς το βασικότερο..ποια παιχνίδια προσφέρει..ποστάρω το link https://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-game-pass . Απλά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι με 10 ευρώ θα παίζουν το τελευταίο forza ή assasins creed...

18. The Following 2 Users Say Thank You to gRim For This Useful Post:

jk_blue_tiger (26-11-2017),mihalis13 (25-11-2017)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Παιδιά μια ερώτηση. Επειδή πήρε και ένας φίλος Xbox one σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε share τον λογαριασμό μου για να έχουμε και οι 2 Xbox Live και EA Access.
    Γενικά είναι εύκολη διαδικασία;
    Υπάρχει κίνδυνος για ban από την ms;
    Γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ κι δεν ξέρω τίποτα.
    Αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

Spoiler!

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

μιχάλη, 2 χρόνια έχω share με συμφορουμίτη gold, ea access και ψωνίζουμε μόνο από ρωσία, σιγκαπούρη και καναδά ψηφιακά. κανένα θέμα δεν είχαμε. επίσης, εγώ είμαι αυτός που ανέφερε ο χάρης ότι δεν βρήκα xbox x σε 3 πόλεις που έψαξα.
    Today is a good day to die...

21. The Following 2 Users Say Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-11-2017),mihalis13 (25-11-2017)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Mouxlalouda View Post
    μιχάλη, 2 χρόνια έχω share με συμφορουμίτη gold, ea access και ψωνίζουμε μόνο από ρωσία, σιγκαπούρη και καναδά ψηφιακά. κανένα θέμα δεν είχαμε. επίσης, εγώ είμαι αυτός που ανέφερε ο χάρης ότι δεν βρήκα xbox x σε 3 πόλεις που έψαξα.
    Ο καθένας παίζει από τον λογαριασμό του ή παίζεις μόνο από τον λογαριασμό που έχει αγοράσει τις συνδρομές;

Spoiler!

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

θα κάνετε όπως και στο πσ4 αλλαγή τα account σας, δλδ εσύ του φίλου σου και ο φίλος σου το δικό του στο home console, κάπως έτσι λέγεται. αν τα πάντα είναι αγορασμένα σε σένα, ο φίλος σου θα μπορεί να τα παίζει κανονικά οπουδήποτε. εσύ θα πρέπει να είσαι οπωσδήποτε online όμως για να μπορείς να παίξεις. έτσι νομίζω ισχύει και για το πσ4 με τα primary accounts. το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι.

Παιδιά - είναι λογικό να ακούγεται ότι δουλεύει το fan (πολύ αμυδρά έστω) όταν είναι κλειστό? Το έχω σε instant on - σε power saving δεν ακούγεται τίποτα - κλείνει τελείως.

Στο μεταξύ χθες- έφαγα και το πρώτο blue screen (κόλλησε - το έκλεισα από το κουμπί)

ναι ειναι λογικο να ακουγεται στο ιnstand on. το blue screen δε μ'αρεσε by the way. αμα στο ξανακανει,πισω κατευθειαν.

26. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Sir_Teraflop (25-11-2017)

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

και μένα στο απλό xbox one ακούγεται σε instant on. blue screen ποτέ δεν είχα στα 2 χρόνια.

Bookmarks

Bookmarks