Page 14 of 59 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1180

Thread: Xbox One X

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Φανταστικα νεα. Αν ξεκινησει τωρα να επενδυει σε νεα στουντιο , λογικα σε 4-5 χρονια θα δουμε νεο ΑΑΑ ip , οπως καποτε τα Fable, Gears και Halo.

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Τους βγάζω το καπέλο σε ό,τι έχει να κάνει με backwards compatibility!

- - - Updated - - -

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εντυπωσιακό το backwards compatibility του Xbox 1X. Αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς, είναι μόνο σε digital μορφή ή για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα retail δισκάκια του Xbox 360 που έχει κάποιος; Δεν το έχω παρακολουθήσει το όλο θέμα. Σε 4-5 χρόνια αγαπητέ james για νέα ΑΑΑ IPs θα μιλάμε μάλλον για επόμενης γενιάς κονσόλα, ούτε καν το Xbox 1X. Λογικά αυτή η γενιά είναι χαμένη λίγο πολύ.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Εντυπωσιακό το backwards compatibility του Xbox 1X. Αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς, είναι μόνο σε digital μορφή ή για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα retail δισκάκια του Xbox 360 που έχει κάποιος; Δεν το έχω παρακολουθήσει το όλο θέμα. Σε 4-5 χρόνια αγαπητέ james για νέα ΑΑΑ IPs θα μιλάμε μάλλον για επόμενης γενιάς κονσόλα, ούτε καν το Xbox 1X. Λογικά αυτή η γενιά είναι χαμένη λίγο πολύ.
    Και retail κανονικά.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

5. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Nek_Food (07-11-2017)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@Nekfood, ακριβως αυτο εννοουσα απλως το εγραψα ειρωνικα. Δεν εχω καμια ελπιδα για νεα Ip απο την ms.

Απο την αλλη το backwards combatibility καθως και η υποστηριξη σε αυτο ειναι κατι το εξωπραγματικο. Παιδια που οταν βγηκε το gears ήταν 10 ετων μπορουν να το παιξουν τωρα χωρις να ειναι οπτικα ξεπερασμενο. Φοβερο feature αλλα δυστυχως στο θεμα νεων παιχνιδιων τα εχει κανει μανταρα η ms.

Spoiler!

7. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (07-11-2017),WolfRathmA (07-11-2017)

PSN ID
    Nek_Food

Ωραίος, να υποθέσω ότι ξεκλειδώνουν και achievements κανονικά κλπ κολπάκια που είχαν στο Xbox 360 όπως τα awards? (avatars, clothes, etc)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ωραίος, να υποθέσω ότι ξεκλειδώνουν και achievements κανονικά κλπ κολπάκια που είχαν στο Xbox 360 όπως τα awards? (avatars, clothes, etc)

Τα achievements ξέρω ότι γίνεται, για τα άλλα δεν ξέρω καν τι είναι

10. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Nek_Food (07-11-2017)

PSN ID
    Nek_Food

Στο Xbox 360 σε μία πληθώρα παιχνιδιών, όταν ξεκλείδωνες κάποιο συγκεκριμένο achievement, σου ξεκλείδωναν παράλληλα και ένα reward, που σχετιζόταν και μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις στο avatar σου (μπλούζα, αξεσουάρ, ζωάκι, κουστούμι, κράνος, κλπ).

https://xboxavatargear.com/avatarawards/

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Στο Xbox 360 σε μία πληθώρα παιχνιδιών, όταν ξεκλείδωνες κάποιο συγκεκριμένο achievement, σου ξεκλείδωναν παράλληλα και ένα reward, που σχετιζόταν και μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις στο avatar σου (μπλούζα, αξεσουάρ, ζωάκι, κουστούμι, κράνος, κλπ).

https://xboxavatargear.com/avatarawards/
    Ισχυει οτι ισχυε και στο 360. Για να καταλαβεις , βαζοντας ενα παιχνιδι του 360 ή φορτωνοντας το , μεταφερεσαι στο UI του 360. Εχω παιξει ολοκληρο το red dead redemption ετσι , το halo reach κλπ.

Spoiler!

13. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (07-11-2017)

Default Xbox One X

Αυτο που αν μη τι άλλο είναι πραγματικά απίστευτο, είναι το ότι ενώ στην αρχή της γενιάς (και ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια που στο PlayStation έπαιζες remaster και knack) ενώ στο one ένα σωρό exclusives καλα και μη, όλοι ασχολούνταν με το resolutiongate και το ότι το ps4 παίζει 1080p ενώ το one από 720 έως 900.

Τώρα που άλλαξε ο Μανωλιός και εβαλε τα ρούχα του αλλιώς ψάχνετε παιχνίδια, αποκλειστικότητες κλπ κλπ..

Εσείς δε βγαίνατε στα forum κύριοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και χαχανιζατε για την πανίσχυρη κονσόλα και την ανάλυση; (By the way το COD ww2 ξεκινάει από 720p στο απλό ps4).

Ε φάτε ανάλυση. Από δω και πέρα αναπόφευκτα και όσο περναει ο καιρος θα έχει τσόντα στις συγκρίσεις. Τι να κάνουμε τώρα.

ΥΓ: Είμαι κάτοχος pro, δεν έχω Xbox και ούτε σκοπεύω να αγοράσω το x.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 07-11-2017 at 14:27.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Αυτο που αν μη τι άλλο πραγματικά είναι απίστευτο, είναι το ότι ενώ στην αρχή της γενιάς και ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια που κυρίως στο PlayStation έπαιζες remaster και knack ενώ στο one ένα σωρό exclusives καλα και μη, όλοι ασχολούνταν με το resolutiongate και το ότι το ps4 παίζει 1080p ενώ το one από 720 έως 900.

Τώρα που άλλαξε ο Μανωλιός και εβαλε τα ρούχα του αλλιώς ψάχνετε παιχνίδια, αποκλειστικότητες κλπ κλπ..

Εσείς δε βγαίνατε στα forum κύριοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και χαχανιζατε για την πανίσχυρη κονσόλα και την ανάλυση; (By the way το COD ww2 ξεκινάει από 720p στο απλό ps4). Ε φάτε ανάλυση. Από δω και πέρα αναπόφευκτα και όσο περναει ο καιρος θα έχει τσόντα στις συγκρίσεις. Τι να κάνουμε τώρα.

What? Ποιος ήρθε; Ποιος ακριβώς ψάχνει παιχνίδια και αποκλειστικότητες; Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε που είναι και τα παιχνίδια και οι αποκλειστικότητες.

Επίσης, αυτό για το CoD βγήκε από το κεφάλι σου;

Where the base PS4 version of Call of Duty WWII will be rendered in a resolution ranging from 960Γ—1080 to 1920Γ—1080, figures that are frankly quite impressive (at least as far as the upper limit is concerned). On the PS4 Pro, the game will feature a dynamic resolution with the native resolution ranging from 1440Γ—1620 to 2880Γ—1620.

Read more at https://gamingbolt.com/call-of-duty-...UsseY3AlFWX.99

PSN ID
    Nek_Food

Είσαι λίγο παραπάνω επιθετικός από ότι θα έπρεπε. Αν τότε συγκρίναμε 2 κονσόλες παρόμοιες at launch και βγαίνανε κάποια συμπεράσματα (και για τις αποκλειστικότητες αφού είχε το PS4 μπόλικες αν θυμάμαι καλά - μην πω περισσότερες) τώρα είναι προφανές ότι με μία νέα κονσόλα πάλι των 500€ με πολύ δυνατότερα επιμέρους στοιχεία η MS από πλευράς γραφικών και τεχνικών χαρακτηριστικών έχει το πάνω χέρι, ή έτσι θα πρέπει να είναι. Τώρα αν πιστεύεις ότι αυτό θα κρατήσει πολύ και του χρόνου ή παραχρόνου πάλι δεν θα γίνεται η ίδια κουβέντα με ένα νέο μηχάνημα PS μάλλον πέφτεις έξω. Δυστυχώς έτσι όπως τα κάνανε άνω κάτω οι εταιρείες με τις ενδιάμεσες και παραενδιάμεσες γενιές και τα προσθέτω κάτιτις από μνήμη, από GCNs, λίγο παραπάνω χρονισμό και βγάζω νέα κονσόλα, Pro ή Χ, είναι δεδομένο ότι συνεχώς κάποιος θα βγάζει την "πιο ισχυρή κονσόλα" και συνεχώς κάποιος θα έχει το πάνω χέρι. Τώρα για επιδόσεις και ανωτερότητα γραφικών σε third party παιχνίδια, είναι μάλλον αυτονόητο ότι το πάνω χέρι θα το έχουν πάντα τα PC.

17. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Dragonpaul (07-11-2017)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εχουν αρχισει αναφορες στο νεογκαφ ότι μερικα χβοχ ονε χ εχουν προβλήματα υπερθεμανσης με αποτέλεσμα να κλεινει η κονσολα μετα από ένα χρονικο διαστημα(ευχομαι να είναι μονο μεμονωμένα)και να μην είναι θεμα τροφοδοτικου κυριως.Παιδια για οσους αποκτησανε την κονσολα καλο θα ηταν να την στρεασαρετε πρωτα καλα για καποιες ωρες για να δειτε αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα..Υ.Γ Καλοριζικες και απροβλημάτιστες για οσους την αποκτησανε.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Αυτο που αν μη τι άλλο είναι πραγματικά απίστευτο, είναι το ότι ενώ στην αρχή της γενιάς (και ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια που στο PlayStation έπαιζες remaster και knack) ενώ στο one ένα σωρό exclusives καλα και μη, όλοι ασχολούνταν με το resolutiongate και το ότι το ps4 παίζει 1080p ενώ το one από 720 έως 900.

Εσείς δε βγαίνατε στα forum κύριοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και χαχανιζατε για την πανίσχυρη κονσόλα και την ανάλυση; (By the way το COD ww2 ξεκινάει από 720p στο απλό ps4).

Ε φάτε ανάλυση. Από δω και πέρα αναπόφευκτα και όσο περναει ο καιρος θα έχει τσόντα στις συγκρίσεις. Τι να κάνουμε τώρα.

ΥΓ: Είμαι κάτοχος pro, δεν έχω Xbox και ούτε σκοπεύω να αγοράσω το x.

Kατ' αρχας χαλαρωσε λιγο, δεν εισαι σε οπαδικο φορουμ. Το οτι εχεις ps4 pro και το οτι δεν σκοπευεις να αγορασεις το x ουτε επιχειρημα ειναι ουτε σου δινει το δικαιωμα να εισαι αγενης.
    Στην ουσια του post σου διαφωνω εντελως. Στο ξεκινημα μια καινουριας γενιας κονσολων (και οχι σε revisions που βλεπουμε αυτη τη στιγμη) ειναι απολυτως λογικο να υπαρχει πιο πολυ συζητηση για τα specs και τις επιδοσεις, με τη βιβλιοθηκη στο μηδεν προφανως και ενδιαφερει απειρως περισσοτερο τον κοσμο που θα παιζει ανωτερα τα multiplat και ειναι selling point σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ οτι ειναι τωρα.
    Η βασικη επενδυση που κανει ενας gamer ειναι στην base console και οχι σε revision που εχει maximum 2 χρονια ζωης και στην ουσια πασπαλιζει την base εκδοση ενος παιχνιδιου παρα εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες της ιδιας της revised κονσολας.
    Απορω γιατι σου κανει εντυπωση, εμενα προσωπικα μου κανει εντυπωση ακομα και αυτη η συζητηση που εγινε για τα specs του x. Ακομα λιγοτερη συζητηση ειχαμε για τα specs του ps4 pro που ειναι και το revision της market leader κονσολας αυτη τη στιγμη.
    Δεν ενδιαφερουν τοσο τον κοσμο τα specs και οι επιδοσεις μιας revised κονσολας και ειναι απολυτως λογικο.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Εχουν αρχισει αναφορες στο νεογκαφ ότι μερικα χβοχ ονε χ εχουν προβλήματα υπερθεμανσης με αποτέλεσμα να κλεινει η κονσολα μετα από ένα χρονικο διαστημα(ευχομαι να είναι μονο μεμονωμένα)και να μην είναι θεμα τροφοδοτικου κυριως.Παιδια για οσους αποκτησανε την κονσολα καλο θα ηταν να την στρεασαρετε πρωτα καλα για καποιες ωρες για να δειτε αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα..Υ.Γ Καλοριζικες και απροβλημάτιστες για οσους την αποκτησανε.
    το να λεει καποιος αποφυγετε το x κ παρτε καλυτερα pc,τρολ μου φαινεται κ οχι ανθρωπος που εχει προβλημα με το προιον του κ ψαχνεται να δει τι θα κανει. αλλα ας σου μιλησω καθαρα για μενα . τη στρεσαρα ενα 3ωρο τουλαχιστον, με παιχνιδι τουμπανο aco κ ειχε ανεβασει μια χαλαρη κανονικη θερμοκρασια,που επιασα την κονσολα.ειχα φοβηθει οτι θα εκανε σαν αεροπλανο αλλα το ακριβως αντιθετο,ουτε που ακουγεται. παιζει ρολο κ που την εχεις,αμα την εχουν καταχωσει σε επιπλο μεσα κ δεν αεριζεται απο πισω,ε οχι απλα θερμοκρασια θα ανεβασει,φωτια θα παρει!

πιστεψε με αμα αντιληφθω οτι κατι δεν παει καλα με την κονσολα,θα ενημερωσω κ εδω για να ξερουν οσοι ενδιαφερονται να την παρουν τι να προσεξουν κ επισης θα επικοινωνησω με την microsoft να μου στειλει καινουρια κ να παρουν αυτη πισω. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ μεσω του serial number εδω https://support.xbox.com/el-GR/my-ac...ty-information για να εχετε 2 χρονια εγγυηση. εμενα μου βγαζει οτι ληγει η εγγυηση 23/01/2020.

21. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

spartan (08-11-2017)

Η Microsoft επαναπροσδιορίζει την έννοια του Sold Out.

Οσοι εχετε σκοπο να αγορασετε το xbox one x,να εχετε υποψην σαν να αγορασετε και αλλο ενα σκληρο δισκο γιατι αν ειναι τα τωρινα παιχνιδια να ζητανε μεχρι και 180gb χωρου(quantum break)και σε γενικες γραμμες ανω των 80-90gb το καθενα τοτε παει το 1tb δεν θα φτασει ουτε για αστειο.

Επισης κριμα που δεν υπαρχει στην Ελλαδα αναλογη διαφημιση για το Xbox One X απο τους παροχους ιντερνετ. Με τοσα gb updates σπρωχνουν τον κοσμο σε vdsl με το καλημερα

- - - Updated - - -

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    το να λεει καποιος αποφυγετε το x κ παρτε καλυτερα pc,τρολ μου φαινεται κ οχι ανθρωπος που εχει προβλημα με το προιον του κ ψαχνεται να δει τι θα κανει. αλλα ας σου μιλησω καθαρα για μενα . τη στρεσαρα ενα 3ωρο τουλαχιστον, με παιχνιδι τουμπανο aco κ ειχε ανεβασει μια χαλαρη κανονικη θερμοκρασια,που επιασα την κονσολα.ειχα φοβηθει οτι θα εκανε σαν αεροπλανο αλλα το ακριβως αντιθετο,ουτε που ακουγεται. παιζει ρολο κ που την εχεις,αμα την εχουν καταχωσει σε επιπλο μεσα κ δεν αεριζεται απο πισω,ε οχι απλα θερμοκρασια θα ανεβασει,φωτια θα παρει!

πιστεψε με αμα αντιληφθω οτι κατι δεν παει καλα με την κονσολα,θα ενημερωσω κ εδω για να ξερουν οσοι ενδιαφερονται να την παρουν τι να προσεξουν κ επισης θα επικοινωνησω με την microsoft να μου στειλει καινουρια κ να παρουν αυτη πισω. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ μεσω του serial number εδω https://support.xbox.com/el-GR/my-ac...ty-information για να εχετε 2 χρονια εγγυηση. εμενα μου βγαζει οτι ληγει η εγγυηση 23/01/2020.
    Ωραια χρηστο!!! ελπιζω η να είναι απλα τρολιες η απλα περιστατικα από ατομα που δεν ειχαν βαλει σωστα την κονσολα τους σε σημειο για να αεριζετε σωστα.Καλοριζικη και από εμενα.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Ωραια χρηστο!!! ελπιζω η να είναι απλα τρολιες η απλα περιστατικα από ατομα που δεν ειχαν βαλει σωστα την κονσολα τους σε σημειο για να αεριζετε σωστα.Καλοριζικη και από εμενα.
    σ'ευχαριστω φιλε spartan!

σιγουρα θα υπαρξουν ελλατωματικα κομματια.σε καθε λανσαρισμα συσκευης υπαρχουν αυτα. υπαρχουν οντως αναφορες για κονσολες που εκλειναν κατα τη διαρκεια παιχνιδιου κ δεν ξανανοιγαν ποτε,ισχυει αυτο.
    καλα αυτο για την θερμοκρασια που σου ειπα,ισχυει για ολες τις κονσολες οτι πρεπει να τις εχεις καπου ανοιχτα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγώ δεν νομίζω να έχει θέμα με θερμοκρασίες.
    Βέβαια το πραγματικό τεστ στην Ελλάδα το περνάνε το καλοκαίρι οι κονσόλες
    Πάντως με το απλό Xbox One που έχω εδώ και ένα χρόνο έχω πάθει πλάκα. Αθόρυβο και δεν ζεσταίνεται ποτέ.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks