DJTaurus (07-09-2018)
Ίσως λογω της κυκλοφοριας του παιχνιδιου να περασε απαρατηρητο το παρακατω αρθρο (ορισμενες τεχνικες πληροφοριες απο τους δημιουργους):
PS Blog:Insomniac Interview: The Tech Behind Marvel’s Spider-Man
Η Insomniac ειναι απο τα studio(ισως και το καλυτερο) που σε αυτη την γενια ξεπεταχτηκαν ως ενα απο τα πιο ταλαντουχα studio με βαση την δουλεια τους.
Και οχι η Ninja Theory που εβγαλε ενα Hellblade και ολοι την αποθεωναν δεξια και αριστερα....
Το μονο κριμα ειναι που δυστηχως το τελευταιο spiderman το φαγανε με τα dlc,οποιος και αν πηρε την εν λογω αποφαση.
DJTaurus (08-09-2018)
Κάτι με χαλάει στα χρώματα. Default μου φαίνονται τα πάντα πιο σκούρα και η εικόνα λιγότερο καθαρή. Κάτι film grain, chromatic και motion blur που πειράζονται βλέπω στα settings.
https://www.reddit.com/r/SpidermanPS...sual_settings/
Edit: τα απενεργοποίησα όλα και έστρωσε.
Last edited by DJTaurus; 08-09-2018 at 18:32.
Πηρε κανενας τα preoder bonus για την special edition?
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Α δηλαδη ειναι ψυχολογικο το θεμα![]()
tonybsg (09-09-2018)
Kαθε φορα που μπαινω σε charts παθαινω ενα μικρο σοκ με το GTAV, ειναι INSANE οτι το παιχνιδι πουλαει ακομα τοσα χρονια μετα, ειναι στην τριτη θεση. Ποσα λεφτα θα βγαλει πια αυτο το παιχνιδι?
Συγχαρητηρια στην Insomniac, μακαρι να πουλησει οσο περιπου και το GOW.
DJTaurus (10-09-2018)
tonybsg (10-09-2018)
Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ έχω θέμα με τα pre-order bonus. Πήρα την Special Edition από το MediaMarkt. Τους έκανα ερώτηση πότε θα σταλεί ο κωδικός και σήμερα μου είπαν ότι τους είπαν από την Sony ότι τα δίνουν μόνο στην Collector's Edition. Μα τους λέω, εσείς όπως και όλες οι μεγάλες αλυσίδες, τα είχατε στην περιγραφή του προϊόντος της απλής έκδοσης αλλά και της Special, έχω κρατημένο και screenshot. Μου είπαν δεν ξέρουμε τίποτα πάρε στην Sony στο 211 1988 791.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Το φαντάστηκα ότι λένε @@ριες.
Τα bonus είναι αυτά:
- Spidey Suit Pack για άμεση πρόσβαση σε 3 στολές που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση και θα ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες
- Five extra skill points για να αποκτήσεις προβάδισμα στην εμπειρία σου εντός παιχνιδιού και να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες από την αρχή του παιχνιδιού
- Πρόωρο ξεκλείδωμα ενός Spider-Drone gadget για να εξαπολύσεις ένα mobile Spider-Bot στους εχθρούς σου
- Spider-Man PS4 Theme για την home screen του PS4 σου με artwork από τον θρυλικό comic book artist Adi Granov
- Spider-Man PSN avatar για το PSN profile με το λευκό spider icon
Bookmarks