Originally Posted by
hakoo
Καθυστερημενος κλασσικα ειμαι λιγο πριν το τελος του παιχνιδιου, απλα ηθελα να πω οτι το παιχνιδι δικαιως δεν ειχε καθολικη κριτικη αποδοχη μιας και εχει αρκετα θεματα. Καποια βασικα mechanics του open world gaming ειναι εξαιρετικα, το traversing ειναι διασκεδαστικο, το combat system παταει και με τα 2 ποδια πανω στο Batman, οι αναβαθμισεις προσπαθουν να κανουν χρηση του κοσμου. Το main story εχει πολυ ωραια ροη, καλογραμενο με εξαιρετικα set pieces και ενδιαφερον μεχρι το τελος.
Και καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα μιας και ο κοσμος και το open world δεν εχουν κανενα ενδιαφερον, ολα τα side activities ειναι βαρετα και ανεμπνευστα, towers με sync, enemy bases, random crimes στο δρομο, collectibles, φωτογραφιες των landmarks κτλ κτλ. Θα μου πειτε τι περιμενες, ενα open world game ειναι.
Περιμενα απο την Insomniac να ενσωματωσει καποια απο τα βαρετα παραπανω πραγματα πιο δημιουργικα και να δωσει μεγαλυτερη οντοτητα στις side activities με καποιο υποτυπωδες story.
Ουτε το Horizon ανακαλυπτει τον τροχο αλλα τα εχει καταφερει πολυ καλυτερα σε αυτγο το κομματι. Και φυσικα καμια επαφη με το Batman Arkham universe που ειναι και πιο ομοειδες προιον.
Tεχνικα αψεγαδιαστο, gameplay wise πολυ καλοφτιαγμενο και διασκεδαστικο, ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι απο τα παιχνιδια που δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με κατι περα απο το main story.
Bookmarks