Αμα παντως ειναι το bonus με τις στολες και το drone, δεν χάνεις και τιποτα αμα δεν στα δωσουν. Ξεκλειδώνουν ολα για ολους, απλα με το preorder ξεκλειδώνουν πιο γρήγορα
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Το φαντάστηκα ότι λένε @@ριες.
Τα bonus είναι αυτά:
- Spidey Suit Pack για άμεση πρόσβαση σε 3 στολές που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση και θα ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες
- Five extra skill points για να αποκτήσεις προβάδισμα στην εμπειρία σου εντός παιχνιδιού και να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες από την αρχή του παιχνιδιού
- Πρόωρο ξεκλείδωμα ενός Spider-Drone gadget για να εξαπολύσεις ένα mobile Spider-Bot στους εχθρούς σου
- Spider-Man PS4 Theme για την home screen του PS4 σου με artwork από τον θρυλικό comic book artist Adi Granov
- Spider-Man PSN avatar για το PSN profile με το λευκό spider icon
Leon_DiZ (11-09-2018)
Το film grain το έχετε ενεργό παιδιά; Έχω την εντύπωση ότι χωρίς αυτο είναι λίγο πιο καθαρή η εικόνα, από την άλλη έχοντας το ενεργό μου φαίνεται κάπως πιο ζωντανή. Δεν είμαι σίγουρος γιατί τώρα το ξεκίνησα, έχω παίξει πολύ λίγο.
Το chromatic το έβγαλα, gimmick χωρίς ουσία κατά τη γνώμη μου και μείωσα και το motion blur.
kostasb13 (11-09-2018)
Παιδια να κανω μια ερωτηση , ισως λιγο χαζη , αλλα μου εκανε εντυπωση καθως εβλεπα καποια gameplay ..
Παρατηρησα οτι απο οσο ψηλα και αν πεσει ο spiderman , δεν πεθαινει ..
Υπαρχει καποιο damage ή καποια αλλη τιμωρια στο παιχτη ?
Spoiler!
Godweeder (12-09-2018)
Το τελείωσα σημερα με 100% σε ολες τις δραστηριότητες που εχει. Η ιστορια του οπως και τα side missions μου αρεσαν παρα πολυ. Το φιναλε του...
Spoiler!
Τα αλλα που εχει να κανεις στον χαρτη ειναι θανατος. Μονότονα βαρετα και με μια μονιμη επανάληψη. Σου δινουν την εντύπωση οτι μπηκαν απλα για να γεμισουν τον χαρτη
Μου αρεσε πολυ γενικα αλλα θεωρώ φουλ υπερβολικα τα 10αρια και τα ουαου game of the year κλπ. Ηταν πολυ καλο παιχνιδι ναι, αλλα για τα δικα μου γουστα ηταν αυτο, απλα ενα καλο game που έπαιξα και πέρασα ευχάριστα την ωρα μου και που σε ενα χρονο θα μου εχει αφησει ελαχιστα πραγματα να θυμάμαι
Απο ωρες ποσο σου πηρε περιπου θυμασαι?
PDS (12-09-2018)
Δεν εχει πολλα 10αρια(εχει περιπου οσα και τα 7+).
Τα περισσοτερα reviews ειναι 9+ και 8+.
Δεν ειδα επισης να μιλανε για GOTY material (η insomniac αλλωστε επαιζε παντα κατω απο αυτο το οριο, αντε ισως εδω να το πλησιαζει).
Αυτο που ακουγεται πολυ ειναι αυτο που λες. Οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι και ειναι πολλοι αυτοι που το θεωρουν το καλυτερο super hero game. Μεχρι εκει σε γενικες γραμμες.
.
Το τελείωσα κι εγώ το παιχνίδι.
Ήταν πάρα πολύ ωραίο και ευχάριστο με πολύ εθιστικό gameplay και άνετη ροή.
Το τελείωσα στο 92% σε περίπου 28 ώρες. Το θεωρώ πολύ καλή διάρκεια για το είδος του.
Πάρα πολύ ωραία ιστορία (για spiderman πάντα) και ωραίο τέλος.
Θεωρώ πως για πλατίνα θα θέλει περίπου 40 ώρες ώστε να τα κάνεις όλα 100%.
Θεωρώ πως άξιζε τα λεφτά του και το χρόνο που επένδυσα, με το παραπάνω.
Σημερα απο αρκετες στασεις του Μετρο οταν περναγα νομιζα για λιγο οτι ημουν σε αλλη χωρα της Ευρωπης. Σχεδον σε καθε σταθμο αφισα του Spider man(ε τι τσαμπα μπηκαν οι Ελληνικοι υποτιτλοι)και σε μερικα βαγονια και mini διαφημιστικα απο Nba 2k19(λογω προφανως του γνωστου).
Γενικα πεφτει προωθηση οπως φαινεται οπου γινεται Ελληνικη δουλεια στα τελευταια παιχνιδια,να δουμε μονο τι θα γινει με τις πωλησεις και πως θα τα παει το Spider Man στην χωρα μας.
Γιατι μετα και τα τελευταια γεγονοτα που πλεον η Microsoft μας αφησε(και η Nintendo απλα δεν.....),Ελληνικες δουλειες μονο απο την Sony αν δουμε στα exclusives.
^^ Tελειωσα το παιχνιδι και μολις τωρα παιρνω χαμπαρι απο το ποστ σου οτι εχει ελληνικους υποτιτλους χαχα!
Το παιχνιδι παντως απο τα πρωτα περιπου λεπτα σου δειχνει οτι ειναι ενα μιγμα infamous second son με Batman AC.
Περαν απο τα οποια θετικα του παιχνιδιου,θελω να αναφερω τι με εχει ψιλο χαλασει ως τωρα που ειναι η ιστορια (για single player παιχνιδι μιλαμε ουτως ή αλλως)
Πολλες τρυπες στην ιστορια.Spoiler!
Γιατι πρεπει να κατσω να βρισκω τα backpacks για να ξερω τι εχει παιχτει πιο πριν?Τοσο δυσκολο τους ηταν να εβαζαν 10λεπτα στην εισαγωγη για να δειξουν τι εγινε πιο πριν?
Υποτιθεται ειναι το πρωτο παιχνιδι τους,κατι σαν reboot αρα δεν μου καθονται καλα ολα αυτα,γιατι μου δινουν την εντυπωση οτι παιζω sequel....
Επισης και τις φωτογραφιες δεν καταλαβα γιατι τις εχει σαν collect. Αν τις ειχε λογω καποιας δουλειας να σου εδινε reward χρηματα(ή για καποιο side mission)να το καταλαβω αλλα μου φαινονται ανουσιες.
Το γεγονός ότι είναι ήδη 8 χρόνια Σπάιντερ-Μαν δεν απαντά στις απορίες σου;
Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια έχει τελειώσει το σχολείο, το κολλέγιο, εργάζεται κανονικά, έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα ως super-hero (άρα γνωρίζεται αρκετά καλά με super-villains) και έχει ήδη ξεκινήσει το Πήτερ Παρκερ - Μαίρη Τζέιν "saga" μεταξύ τους (στο κόμικ τα φτιάχνουν, τα χαλάνε, τα ξαναφτιάχνουν, παντρεύονται, μετά λόγω συμφωνίας με τον Mephisto αλλάζει όλο το timeline όπου δεν είναι καν παντρεμένοι, σε άλλο timeline έχουν παντρευτεί + κάνει και μια κόρη με σούπερ δυνάμεις = Spiderling).
Δεν βλέπω απολύτως κανένα νόημα για εξηγήσεις.
Ούτε reboot είναι γιατί δεν μας παρουσιάζει origins ούτε του Πήτερ, ούτε κακών, ούτε ερωτικών σχέσεων, ούτε τίποτα.
Ειδάλλως, αν ήταν δηλαδή reboot και ταυτόχρονα origins story, θα έπρεπε να το πάρει από την αρχή: Πιτσιρικάς στο σχολείο, δαγκώνεται από ραδιενεργό (ή mutated) αράχνη, εντελώς μπακούρι και nerd του κερατά (της φάπας δηλαδή στο σχολείο)..........αρκετά μετά μπλέκει με την Λιζ Άλλεν, μετά με την Γκουέν..........και πολύύύύύύύύ μετά ξεκινά το Saga με την Μαίρη Τζέην.
Κοινώς........όχι, δεν χρειάζονται αυτές οι (επ)εξηγήσεις, γιατί δεν είναι reboot.
Είναι σαν να έγραψε (η Insomniac) μια νουβέλα-βιβλίο για τον Σπάιντυ, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, με συγκεκριμένες -defacto- συνθήκες.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Και μέχρι εκεί. That's it.
Για origins story, ανατρέχουμε στην ταινία του 2002, όχι στο videogame του 2018.........το οποίο έτσι κι αλλιώς ΠΟΤΕ δεν πλασαρίστηκε ως "reboot", αλλά ως ένα "Insomniac's take on Spider-Man".
Dragonpaul (17-09-2018),enstikto (17-09-2018),isildur83 (17-09-2018),mihalis13 (17-09-2018),spartan (17-09-2018)
Δεν εγραψα πιο πανω οτι ειναι καθαρο reboot υπο αυτη την εννοια.
Εγραψα οτι ειναι το πρωτο παιχνιδι της insomniac στον κοσμο του spiderman και μιας και εχει πολυ καλη αποδοχη απο τον κοσμο,το πιο πιθανο ειναι να δουμε και συνεχειες(κατι σαν ανεπισημο reboot για τον spider man στα video games δηλαδη).
Αρα υπο αυτη την εννοια θα ηθελα να δειξουν καποια πραγματα παραπανω σαν πρωτο τους παιχνιδι. Δεν νομιζω να γραφω κατι το παραλογο.
Ουτως ή αλλως ειπα τι με χαλασε εμενα προσωπικα,δεν εγραψα πουθενα οτι πολλοι αλλοι εχουν αυτο το θεμα.Εμενα δεν μου εκατσε καλα αυτη η επιλογη,νομιζω εχω το δικαιωμα να πω τι με χαλαει ετσι?
Προσωπικα θα προτιμουσα να αφιερωναν καποια λεπτα στο να δειξουν 2-3 πραγματα απο το να πρεπει να τρεχω σε ολη την πολη να μαζευω backpacks για να μαθω τι εγινε προηγουμενως.
Και δεν αναφερει μονο πως πηρε τις δυναμεις του αλλα αναφερει και αλλους που δεν τους εχουμε δει ποτε οπως Lizard,Mysterio και παει λεγοντας.
Ουτε βεβαια βοηθαει και το γεγονος οτι θα βγουν με το καλημερα και 3 dlc για το παιχνιδι στους επομενους μηνες.
Τα υπολοιπα οταν με το καλο τελειωσω το παιχνιδι.(ιστορια,χαρακτηρες,τα bosses,το gameplay,side missions και collect κλπ).
Last edited by Fulgore; 17-09-2018 at 18:49.
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω στον τρόπο σκέψης και κυρίως στον τρόπο έκφρασης.
Ας αρχίσω με το "τι σε χαλάει". Ας σε χαλάει/φτιάχνει ότι θέλεις, είναι το προσωπικό σου γούστο = συνεπώς δεν τίθεται ως θέμα συζήτησης.
Πάμε παρακάτω.
Κάνεις ένα νοηματικό λάθος, αν θέλεις να εδραιώσεις-ξεκινήσεις μια συζήτηση:
α1) αποδίδεις εντελώς αυθαίρετα και χωρίς απολύτως καμία επίσημη δήλωση από Sony/Marvel/Insomniac ότι πρόκειται περί reboot οποιασδήποτε μορφής. Δεν είναι. Εντούτοις, αυτοβούλως το βαπτίζεις "μη-καθαρό reboot" (επίσης η φράση "μη-καθαρό reboot" δεν σε κάνει πιο κατανοητό).
α2) μετά βάζεις κι ένα αυτόβουλο πάλι χαρακτηρισμό, κάτι σαν subclass, με την φράση "κάτι σαν ανεπίσημο reboot".
β) συνεχίζεις να επικρίνεις το "μη-καθαρό reboot" (εκεί που λες "υπό αυτή την έννοια")........λες και είναι κοινό συμφωνηθέν ο όρος "μη-καθαρό reboot", λέγοντας ότι "θα ήθελα να δείξουν...".
Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να ακολουθήσω, ούτε να παρακολουθήσω αυθαίρετους χαρακτηρισμούς, στους οποίους επάνω εδραιώνεις τις επιθυμίες σου (θέλω το τάδε/δείνα κλπ).
Αν όμως διαγράψω όλους τους αυθαίρετους χαρακτηρισμούς/όρους, τότε κρατάω το εξής: όλα όσα έγραψες είναι προσωπικές σου επιθυμίες. Σεβαστό. Δεν έχει καμία νοηματική σχέση το "λογικό/παράλογο" με το γούστο και τις επιθυμίες. Ως γούστο και επιθυμίες, δεν τίθεται καν θέμα να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λέει και το ρητό.
Εν τέλει, σεβαστές οι επιθυμίες σου όπως και του κάθε συνφορουμίτη, αλλά όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι reboot, ούτε μη-καθαρό reboot, ούτε "ανεπίσημο reboot".
Θεωρώ ότι και οι 3 χαρακτηρισμοί υποβιβάζουν (υποθέτω άθελά σου) την προσπάθεια της Insomniac να προσφέρει την δική της "ιδέα" περί Spider-Man.
Γιατί αυτό είναι το παιχνίδι όπως προανέφερα στο προηγούμενο ποστ: Insomniac's take on Spider-Man, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Τίμιο παιχνίδι, χωρίς φανφάρες, χωρίς υποσχέσεις για δημιουργία franchise, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις (όπως κάνουν άλλοι devs).
Ένα απλοϊκό, προσιτό, arcade παιχνίδι, με ελάχιστες RPG προεκτάσεις (απειροελάχιστες / επειδή είναι "της μόδας") και μπορώ να πω (αυθαίρετα βέβαια) με αρκετό σεβασμό στον "μικρόκοσμο" του Σπάϊντυ στην ηλικία που τον παρουσιάζει.
Last edited by Lefteris_X; 17-09-2018 at 19:31.
Bookmarks