Η γνωμη μου αφορα τηn εκδοση Death Stranding Director's Cut για το PS5
Μετα απο 70 ωριτσες που περασαν νερακι τελειωσα κ με αυτο το αριστουργημα.
Τι εχει ακουσει αυτο το game πραγματικα...Οκ βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα κ καθε game δεν μπορει να αρεσει σε ολους αλλα θεωρω οτι επειδη φερει το ονομα του Kojima ο κοσμος θα ειναι κ πιο επικριτικος.
Η ιστορια του ειναι αρκετα μυστηρια σε σημειο που σκεφτεσαι μηπως κ Kojima εκατσε κ εκανε binge watching ολα τα εργα του David Lynch (R.I.P.) κ εφτιαξε οτι πιο mindfuck του ηρθε.
Εγω προσωπικα γουσταρω τετοιες ιστοριες κ οπως κ να το κανουμε ο ανθρωπος αυτος το εχει.
Τα γραφικα του ειναι Chef's Kiss πραγματικα κ οταν πηρα την OLED αυτο το game καταλαβα το step up στην εικονα... 4Κ60 απροβληματιστα εκτος απο τα cutscenes που εχουν κατι λιγα drops αλλα μεχρι εκει.
Ο ηχος του εξαιρετικος με soundtrack πολυ ψαγμενο κ ιδανικο για ενα game σαν κ αυτο καθως σου κραταει συντροφια σε ολες της παραδοσεις που εχεις να κανεις.
Το gameplay του αν κ ξεκιναει πολυ απλο σου δινει τοσα εργαλεια που πραγματικα μπορεις να κανεις παπαδες αν το θελησεις κ ειναι ο ορισμος της δημιουργηκοτητας. Sky is the limit
Ο λογος που ξεκινησα αυτο το game ειναι γιατι ηθελα να παιξω κατι χαλαρο κ πραγματικα μου προσφερε αυτη την χαλαρη εμπειρια καθως σαν game δεν ειναι δυσκολο ουτε αγχωτικο παρ' ολο που εχει να κανει με παραδωσεις κλπ σου δινει απλετο χρονο κ δεν σε ζοριζει εκτος αν θελεις να ζορισεις εσυ τις ικανοτητες σου. Μια φορα εχασα σε ολο το game κ αυτο απο μαλακια δικια μου που θα μπορουσα να το εχω αποτρεψει.
Λατρεψα πραγματικα ολες τις ερμηνειες που ειναι μια προς μια . Εξαιρετικο το Casting
Θα προτεινα οποιος θελει να το ξεκινησει να το κανει με τερμα ανοιχτο μυαλο ως μια εμπειρια κ οχι με το μυαλο στο MGS αλλα με σκοπο να ζησει κατι πρωτογνωρο.
Μονο μου παραπονο ειναι ισως ο χειρισμος των φορτηγων που σε καποια σημεια στα χιονια ειναι φουλ εκνευριστικος κ δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αλλα δεν θα μου εκανε κ καμια εντυπωση να ειναι επιτηδευμενος ωστε να σου βγαζει την πιστη κ να σε αποτρεπει ωστε να πηγαινεις με τα ποδια...
Συνολικα μια εξαιρετικη εμπειρια που θα προτεινα σε ολους.
Καποιες φορες οπως στην ζωη ετσι κ στο gaming καποια πραγματα ειναι κ θεμα timing.
Θελω να πω πως μπορει να παιζουμε games απλα κ μονο για να τα παιξουμε αλλα να ειναι τετοια η φαση μας που να μη μας καθετε καλα εκεινη την στιγμη κ αν το αφησουμε κ το παιξουμε μια αλλη φορα να το δουμε με τελειως αλλο ματι.
Ευχαριστω πολυ τον Lefteris X για τις συμβουλες του που οταν με ειδε να παιζω το game online κατευθειαν προθυμοποιηθηκε να μου δωσει τα φωτα του!
10/10

Reply With Quote
Bookmarks