Αν και το απέφευγα, αποφάσισα να μοιραστώ τη δικια μου τραυματική εμπειρία με το death stranding τωρα που ζωντάνεψε ξανα το νήμα.

Spoiler!

Για την ιστορία, το DT το έπιασα τον περασμένο Μάρτιο στο πρώτο lockdown, κόλλησα στο σημείο που σας ανέφερα κανα διήμερο πριν την κυκλοφορία του TLOU II και μετά ακολούθησαν διακοπες, στη συνέχεια το Ps5 και σήμερα δεν είμαι διατεθειμένος να το προσπαθώ ξανά.

Και να κάνουμε λίγο χαβαλέ, δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε ακούσει κασέτες του Χάρυ Κλύνν. Σε μία από αυτές, ένας δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη στον κύριο Τραμπάκουλα για ένα ιπτάμενο δίσκο που προσγειώθηκε στο μαντρί του. Ο κύριος Τραμπάκουλας κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ανέφερε συνέχεια ότι δεν μπόρεσε να δει το αντικείμενο από κοντά, γιατί όταν πλησίασε, χτύπησε κατά λάθος το κεφάλι του στην πόρτα και ζαλίστηκε και λιποθύμησε. Όταν ο δημοσιογράφος κλείνοντας την συνέντευξη τον ρώτησε τι θα συμβούλευε τους ακροατές που τον άκουγαν εκείνη την στιγμή, ο κύριος Τραμπάκουλας απάντησε ότι θα πρέπει να προσέχουν την πόρτα. Αυτό που θα συμβούλευα όποιον ασχοληθεί με τον τίτλο, είναι να χει μαζί του πάντα ένα δεύτερο ζευγάρι αρβύλες.