Results 1 to 20 of 885

Thread: Death Stranding

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Το Death Stranding σίγουρα φωνάζει Kojima. Ένας ποιοτικός τίτλος με την κάθε λεπτομέρεια δουλεμένη. Μέχρις στιγμής σε 25 ώρες δεν έχω συναντήσει κανένα bug. Θα επαναλάβω αυτό που έχουν πει πολλοί ότι ο τίτλος δεν είναι για όλους. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σίγουρος αν θα είναι και για μένα. Όμως ήμουν σίγουρος ότι θα είναι κάτι αρκετά διαφορετικό και ιδιαίτερο. Έχω και εγώ συνηθίσει σε ορισμένα πράγματα. Μάχες, αναβαθμίσεις σε όπλα, skills κλπ κλπ. Η αλήθεια είναι ότι περιμένεις να δεις τον χαρακτήρα σου για μία ακόμη φορά να ξεκινά από το μηδέν και στο τέλος να είναι κινητό φρούριο που καθαρίζει ορδές αντιπάλων για πλάκα. Το death stranding όμως το πάει διαφορετικά. Είναι ένας κόσμος "άδειος" και δυστοπικός. Πολύ όμορφος και απόκοσμος μαζί. Θυμίζει ώρες ώρες την ταινία Prometheus. Άλλες φορές πάλι την ταινία Oblivion. Έχω αρκετά ακόμη να δώ, αλλά ότι έχω δει μέχρις στιγμής μου έχει αφήσει πολύ όμορφες εντυπώσεις. Πάντα μου άρεσαν τα παιχνίδια που δεν ακολουθούν την περπατημένη και το συγκεκριμένο είναι αναμφισβήτητα ένα από αυτά.

Last edited by jper75; 15-11-2019 at 10:30.

Bookmarks

Bookmarks