Quote Originally Posted by Christos33 View Post
Εμένα η πρώτη εντύπωση από το παιχνίδι είναι πολύ καλή, έχω παίξει μια ωρίτσα ο άνθρωπος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ή συνεργασία κ η βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν οι άλλοι παίχτες είναι όλα τα λεφτά, δεν θα πω παραπάνω θα τα δουν αυτοί που θα παίξουν, από την πρώτη αποστολή φαίνεται.
Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
4 μόλις ώρες ενοικίασης ήταν αρκετές για να να κάνω και την αγορά. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το αν προσφέρει κάτι διαφορετικό η για την έλλειψη δράσης / "gameplay" και άλλων γνωστών μοτίβων που περιμένεις να δεις σε ένα open world. Αυτό που με κέρδισε είναι ότι όσο άδειος και να φαίνεται ο κόσμος προσφέρει τρομερό immersion.... το παραμικρό πετραδάκι μόνο τυχαία δεν είναι τοποθετημένο στο χώρο. Υπάρχει φροντίδα και προδερμ εδώ αγαπητή μου Ubisoft etc. Δεν ξέρω αν στη συνέχεια θα βαρεθώ να είμαι ο "νεροκουβαλητής" αλλά εδώ τουλάχιστον το χάλι με τα σημαιάκια άλλων άψυχων open world δεν υπάρχει.

Τα δε Cinematic είναι μια ταινία από μόνα τους. Δίχως υπερβολή αντίστοιχη λεπτομέρεια στα πλάνα συναντάς σε ταινίες του Kubrick. Poetry in motion με mindfuck στοιχεία που εξυπηρετούν το story. Δεν καταφεύγει σε χρήση βίας ή έντονων συναισθηματικών καταστάσεων για να τέρψει και να προκαλέσει έκρηξη ντοπαμίνης. Εδώ δεν υπάρχουν τα γνωστά τρικ, απλά απολαμβάνεις την δουλειά του καλλιτέχνη. Θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό κάποιος να βρει τον τίτλο βαρετό και να τον θεωρήσει ως χάσιμο χρόνου και προφανώς εγώ δεν είμαι κάποιο ανώτερο ον που εκτίμησα τα artistic values. Στα δικά μου μάτια αυτό το "παιχνίδι" είναι κάτι το μοναδικό και εμπίπτει στην κατηγορία take it for what it is.... δεν θα του έβαζα καν βαθμολογία.

Μεχρι οσο εχετε παιξει, πιστευετε οτι ειναι παιχνιδι που μπορει να το παρακολουθησει και καποιος μαζι σου ενω παιζεις ή θα βαρεθει?
Ρωταω γιατι τα open world δεν ειναι τοσο για παρεα, οσο πχ το Uncharted ή το Detroit.