Πάντως το παιχνίδι, το έχουν στο ps plus collection, και φαντάζομαι όλα τα first party της Sony που είναι σε αυτή την συλλογή, θα πάρουν αναβάθμιση ps5
obione (04-11-2020)
Θα δουλευει
https://twitter.com/BendStudio?ref_s...s-announced%2F
If you're taking a ride on the Broken Road for the first time, or finishing up NG+, here's what you can expect when you boot up #DaysGone on the #PS5:
Up to 60FPS w/ Dynamic 4K
Save Transfers from PS4 to PS5
konstantinos (04-11-2020)
spartan (06-11-2020)
spartan (03-12-2020)
Μόλις ξεκίνησα το Days Gone στο PS5.
Όπως είχα ξανά γράψει, το είχα παίξει για 2-3 ώρες νομίζω στο PS4 Pro.
Το ξεκίνησα από την αρχή γιατί δε θυμόμουν τίποτα από το gameplay.
Παιδιά το παιχνίδι είναι απίστευτο! Τρομερή καθαρότητα στα γραφικά. Το HDR τρομερά ανανεωμένο και τα 60 καρέ απλά δίνουν άλλη αίσθηση στο παιχνίδι. Έχω πάθει πλάκα!
Ρε φίλε έτσι ακριβώς, κι εγώ έχω πάθει πλάκα με το Days Gone στο PS5!
Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι, τo άφησα τελευταίο από τα παιχνίδια του Plus Collection και αφού ξεπέταξα όλα τα υπόλοιπα ήρθε η ώρα να το πιάσω.
Τίποτα το πρωτότυπο, μια μίξη από Last of Us και Far Cry αλλά το παιχνίδι είναι υπέροχο, γραφικά, HDR, ήχος, 4Κ, και τα σημαντικότερα, 60fps και φορτώματα μερικών δευτερολέπτων.
Διαβάζοντας για προβλήματα στα base PS4 και PS4 Pro μάλλον στάθηκα τυχερός που το ξεκίνησα τώρα στο PS5.
Eίτε τρέχοντας με την μηχανή είτε συναντώντας ορδές από εκατοντάδες ζόμπια το παιχνίδι τρέχει άψογα.
Εχω παίξει πάνω από 30 ώρες κι όχι μόνο δεν το βαρέθηκα αλλά μ' αρέσει όλο και περισσότερο αφού συνέχεια ξεκλειδώνεις καινούριες συνταγές για να φτιάξεις όπλα
να αγοράσεις νίτρο για να φτάσεις σε μέρη που δεν μπορείς να πας πεζός ή μεγαλύτερο ντεπόζιτο για να πηγαίνεις πιο μακριά με το γρήγορο ταξίδι,
ή διάφορα skills π.χ. να κουβαλάς διπλάσια scraps που χρειάζονται για να επιδιορθώσεις το melee όπλο ή την μηχανή σου,
να βλέπεις το περίγραμμα των εχθρών, γαλλικό κλειδί για την μηχανή κλπ κλπ.
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!
Το story τίποτα το τρομερό και το βρήκα απίστευτα ξενέρωτο κιόλας.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι πάντως στο PS5 γιατί ήταν πολύ smooth γενικά και αυτό που έβλεπα μου άρεσε πολύ.
Από ένα σημείο όμως και μετά βαρέθηκα. Νομίζω πολύ τραβηγμένη η ιστορία του, χωρίς λόγο.
Ποιά ακριβώς; Πηγή;
Μέχρι στιγμής κυρίως open world games με RPG στοιχεία βλέπω να γίνονται port σε PC (HZD1, Death Stranding). Παιχνίδια δηλαδή που ανέκαθεν είχαν πέραση στο PC κοινό.
Τα βαριά χαρτιά (από Uncharted μέχρι TLOU) που είναι γραμμικά παιχνίδια παραμένουν αποκλειστικά όλως τυχαίως.
Δεν νομίζω ότι θα είχε τρελές απαιτήσεις ένα PC port του Uncharted Trilogy & TLOU1.
Μόνο εγώ βλέπω αυτό το pattern;
Bookmarks