Τελος και πλατινα και απο μενα σε αυτο το διαμαντακι.
Πολυ fun to play παιχνιδι και το ευχαριστηθηκα. Δεν ξερω τι προβληματα ειχε στην αρχη ο τιτλος και πηγε τοσο μετρια στα reviews αλλα εγω ειδα ενα πολυ ωραιο τεχνικο τομεα με clear γραφικα και πολυ ομορφα χρωματα.
Προβληματακια και bug μου ετυχαν βεβαια οπως εχθρους κολλημενους μεσα σε αντικειμενα, χασιμο των υποτιτλων σε 2-3 σκηνες και καποια frame drops οταν εισαι με την μηχανη σε καποια σημεια αλλα τιποτα που να σου χαλαει την εμπειρια,ειδικα σε ενα open world παιχνιδι και απο ενα πρωτοεμφανιζομενο studio. Εδω ολοκληρες ubisoft, bethesda και rockstar και εχουμε δει τα απιστευτα!
Η ιστορια ειναι καλη και σε κραταει αν και θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη και σκοτεινη αλλα οπως ειπαμε το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για να ειναι fun to play γι αυτο το studio διαλεξε να μην κινηθει σε πιο δυσοιωνα μονοπατια. Παντως εγω ειχα 1-2 ιδεες που θα απογειωναν την ιστορία!
Το gameplay εύκολο και πολυ αμεσο με την προσθηκη της "ροδελας" οπου ολα διαλεγονται on game χωρις να χανεις την ροη της μαχης.
Παντα καλοδεχουμενοι σε τετοιες παραγωγες και οι Ελληνικοί υποτιτλοι και αυτη την φορα ο παλικαρος που εκανε την μεταφραση εδωσε ρεσιταλ στις βωμολοχιες και εγω προσωπικα γελασα πολυ διαβαζοντας λεξεις οπωςSpoiler!
Οι χαρακτηρες ειναι αρκετα καλογραμμενοι και με βαθος. Σου βγαζουν συναισθηματα συμπαθειας, αντιπαθειας και μυστηριου με αποτελεσμα να νοιαζεσαι γι αυτους η να θες να πεθανουν η να μην ξερεις τι καπνο φουμαρουν και να εισαι επιφυλακτικος! Βοηθαει και να διαβαζεις τα character collectibles που βρισκεις.
Απο τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου ηταν οι ορδες, που στο τελος που εισαι πια τουμπανο και εχεις τα κατάλληλα οπλα ειναι απολαυση να τις κυνηγας η μαλλον........ να σε κυνηγανε!!![]()
Ενα αρνητικο του τιτλου που μπορω να σκεφτω εκτος τα τεχνικα που προανεφερα ητανεSpoiler!
Γενικά το παιχνιδι δανείζεται τα καλυτερα στοιχεια απο αλλα πετυχημενα παιχνιδια οπως last of us(fast crafting) , red dead redemption(focus), souls games(stamina) και προσθετει και καποια δικα του οπως οι ορδες και τα storylines και ολο το μειγμα κρινεται πετυχημενο κατ' εμε. Δεν ανακαλυπτει τον τροχο αλλα ουτε κανει κατι τραγικα κακα. Ενα τιμιο 8αρακι για μενα.
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks