Results 1 to 20 of 618

Thread: Days Gone

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει ένα εμπάργκο κυρίως για την "προστασία" μικρών sites.
    Ώστε όλοι να έχουν ένα εύλογο διάστημα να παίξουν το παιχνίδι και να βγάλουν το review τους.
    Επίσης χωρίς εμπάργκο θα είχαμε θεωρώ πολλά reviews χωρίς καν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι (εδώ και τώρα έχουμε) μόνο και μόνο για να προλάβουν να το βγάλουν νωρίτερα από τον ανταγωνισμό.
    Εκεί μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία θα ήταν το ιδανικό να έβγαιναν reviews.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by mihalis13; 15-04-2019 at 15:19.
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει ένα εμπάργκο κυρίως για την "προστασία" μικρών sites.
    Ώστε όλοι να έχουν ένα εύλογο διάστημα να παίξουν το παιχνίδι και να βγάλουν το review τους.
    Επίσης χωρίς εμπάργκο θα είχαμε θεωρώ πολλά reviews χωρίς καν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι (εδώ και τώρα έχουμε) μόνο και μόνο για να προλάβουν να το βγάλουν νωρίτερα από τον ανταγωνισμό.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Και ειναι και απολυτα κατανοητος ο λογος του να υπαρχει εμπαργκο για οσα αναφερει ο Μιχαλης. Ειδικα με τωρα με το youtube ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος, ουκ ολιγες φορες εχουμε δει reviews που δεν εχουν ασχοληθει καλα καλα με το παιχνιδι, απλα για να το βγαλουν πρωτοι.
    Τωρα γιατι 1 μερα πριν και οχι μια βδομαδα πριν, δεν ειμαι σιγουρος οτι το κανουν για να προστατευθουν απο τυχον κακες βαθμολογιες. Ακομα και σε προιοντα που εχουν παει πολυ καλα σε κριτικες το embargo ληγει 1 μερα πριν, υπαρχουν δλδ παραδειγματα παιχνιδιων που ολοι ξερουμε οτι θα βαθμολογηθουν καλα (και οι publishers φυσικα το ξερουν) ομως επιλεγουν να επιτρεπουν την δημοσιοποιηση 1 μερα πριν.
    Παλιοτερα θεωρουσα οτι γινεται εκ του πονηρου, πλεον ειμαι της αποψης οτι ειναι καθαρα λογοι προωθησης. Οταν βλεπει ο καταναλωτης ενα review το συνδιαζει με κυκλοφορια και θα πρεπει αν θελει να μπορει να το αγορασει αμεσα. Μαρκετινιστικα μιλωντας, ειναι σαν να αποκλειεις τους impulse buyers αν θελουν να αγορασουν κατι που δεν ειναι διαθεσιμο.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Απο προσφατα ΑΑΑ που ηταν και σιγουρο οτι θα εχει σκισει, για το Red Dead 2 βγηκε μια μερα πριν
    Για exclusives νομιζω του Spiderman το embargo ηταν 2 η 3 μερες πριν.

Bookmarks

Bookmarks