Results 1 to 20 of 969

Thread: God of War

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Παίζει να μαι ο μόνος που με ξενέρωσε το παιχνίδι τόσο πολύ?
    Μεγάλος fan των προηγούμενων,η αλλαγή στα μάτια μου είναι τεράστια.
    Το παιχνίδι παραέγινε βαρύ στον χειρισμό και την ιστορία και το pace τρομερά αργό.
    Μόλις το τερμάτισα αγόρασα ξανά το gow 3 να το παίξω για πολλοστή φορά μετά από χρόνια και πραγματικά δεν μπορώ να συγκρίνω το επικό στοιχείο των προηγουμένων από μουσική,λήψεις κάμερας,μέγεθος bosses.
    Ακόμα και η αλλαγή στον ήρωα που από σούπερ κάφρο που **μάει τα πάντα μπροστά του και βγάζει κραυγές,μας δώσανε έναν υποτίθεται συνεσταλμένο κλαψομ**νη Kratos.Ok,προτιμώ τον παλιό πίθηκο με χίλια . Δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα βαριά,για god of war μιλάμε.Ας κάνανε μια καινούρια ιδέα,άλλο franchise.Ας αφήσουμε και κάτι πιο fun,γιατί τόσο μελό?
    Από τεχνικό τομέα βέβαια δεν το συζητάμε,άλλο επίπεδο.
    Κρίμα για το σύνολο όμως,κατά την άποψη μου βέβαια.Γιατί σίγουρα άρεσε σε πολλούς και ιδίως πιο νέους.Για μένα καλύτερα να χε σταματήσει,νομίζω την ιστορία την είχε πει άψογα.

Quote Originally Posted by mania View Post
    Γιατί σίγουρα άρεσε σε πολλούς και ιδίως πιο νέους.
    Το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει?Περαν του οτι το παιχνιδι απευθυνεται σε κοινο 18+ ηλικιακα,εγω τους περισσοτερους που τους ειδα να τους αρεσε πολυ το παιχνιδι και στα Ελληνικα forum αλλα και στου εξωτερικου ηταν απο ηλικιες ανω των 24-25 ας το πουμε και φυσικα σε παρα πολλους που ειχαν παιξει και τα παλια αλλα ηθελαν μετα απο τοσα god of war να δουν κατι το διαφορετικο.Απο fans το διαβασα περισσοτερο αυτο οχι απο νεους στην σειρα παικτες.

Οσο για τον Kratos που λες,το οτι ειναι πιο σοβαρος ειναι γιατι ειναι πιο ωριμος απο παλια(εχουν περασει και καποια χρονια κιολας ασχετως αν ηλικιακα δεν μεγαλωνει οπως οι κοινοι θνητοι)+του οτι δεν εχει τον ιδιο σκοπο που ειχε παλια.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι το νεο god of war δεν εχει τα αρνητικα του,ενα απο αυτα να ειναι και τα boss.

Bookmarks

Bookmarks