Results 1 to 20 of 969

Thread: God of War

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω καταλαβαινω ακριβως πως το λες Error Flynn, αλλα με παρεξενευει πως λες οτι τα προηγουμενα παιχνιδια ηταν "brainless action" με απλη αφορμη για στορυ. Θεωρω οτι ολα τα God of War εδιναν αρκετη εμφαση στο κομματι της ιστοριας. (αλλο το αν ηταν καλο ή οχι) Θελω να πω οτι ολα ειχαν αρκετο στορυ μεσα τους και δεν λειτουργουσε απλα ως μια αφορμη και μονο. Αλλωστε και αυτο το God of War σαν υποθεση εχει κατι παρα μα παρα πολυ παλο, δηλαδη ως αφορμη για να γινει το παιχνιδι. Η εξελιξη ειναι το θεμα.

Επισης, καταλαβαινω οτι ηθελες ενα πιο less talk more action παιχνιδι, με πιο φρενηρη ρυθμο και δραση, αλλα απο την αλλη δεν βρηκα να του λειπει δραση, ουτε και μου φανηκε καταθλιπτικος οπως λες ο χαρακτηρας του Κρατος, ουτε ρε συ οτι το γενι ειναι χιπστερια, υπερβολη!

Οπως και να εχει κατανοητον οτι το ηθελες πιο χυμα, αλλα φανταζομαι το εβλεπες απο χιλιομετρα (απο την πρωτη του ανακοινωση) οτι δεν θα ειναι σαν τα παλια.

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εγω καταλαβαινω ακριβως πως το λες Error Flynn, αλλα με παρεξενευει πως λες οτι τα προηγουμενα παιχνιδια ηταν "brainless action" με απλη αφορμη για στορυ. Θεωρω οτι ολα τα God of War εδιναν αρκετη εμφαση στο κομματι της ιστοριας. (αλλο το αν ηταν καλο ή οχι) Θελω να πω οτι ολα ειχαν αρκετο στορυ μεσα τους και δεν λειτουργουσε απλα ως μια αφορμη και μονο. Αλλωστε και αυτο το God of War σαν υποθεση εχει κατι παρα μα παρα πολυ παλο, δηλαδη ως αφορμη για να γινει το παιχνιδι. Η εξελιξη ειναι το θεμα.

Επισης, καταλαβαινω οτι ηθελες ενα πιο less talk more action παιχνιδι, με πιο φρενηρη ρυθμο και δραση, αλλα απο την αλλη δεν βρηκα να του λειπει δραση, ουτε και μου φανηκε καταθλιπτικος οπως λες ο χαρακτηρας του Κρατος, ουτε ρε συ οτι το γενι ειναι χιπστερια, υπερβολη!

Οπως και να εχει κατανοητον οτι το ηθελες πιο χυμα, αλλα φανταζομαι το εβλεπες απο χιλιομετρα (απο την πρωτη του ανακοινωση) οτι δεν θα ειναι σαν τα παλια.
    Ρε συ και βέβαια υπήρχε μια ιστορία, δεν είπα πως δεν είχε. Απλά δεν ήταν τόοοοοοοσο story driven παιχνίδι. Λειτουργούσε ως φόντο η ιστορία ενώ σε τούτο δω έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο, πραγματικά όμως... Δεν έχω να προσάψω κάτι στο παιχνίδι. Το έκανα ξεκάθαρο αυτό παραπάνω. Και η ιστορία του μου αρέσει και τα παιχνίδια αυτού του pace μου αρέσουν με ολοκληρωμένους διαλόγους, χαρακτήρες κλπ.
    Συμφωνώ επίσης πως από δράση άλλο τίποτα. Απλά στα πλαίσια ενός GOW το θεωρώ κομμάτι εκτός φιλοσοφίας. Αυτό είναι όλο.
    Και βέβαια το έβλεπα πως έχει πάρη άλλη τροπή σαν παιχνίδι, και βέβαια το πήρα εν γνώση μου και σαφέστατα δε το μετάνιωσα. Το παιχνίδι μου άρεσε ΠΟΛΥ.
    Δεν θέτω θέμα πάνω σε αυτό. Είναι ξεκάθαρο το point μου... Μη σας πρήζω με τα ίδια και τα ίδια. Έδωσα και παράδειγμα γλαφυρότατο με τις ταινίες. Αντίστοιχα μπορώ να δώσω και με παιχνίδια.

Τέλος, καταθλιψάρα τρελή όμως ο Kratos. Και η μουσάρα, τρέλα !

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    H αλήθεια είναι οτι έμεινα αρκετά στην φράση που αναφέρεις γιατί "δεν μου έκατσε καλά".
    Απο την άλλη αν έβαζα κάτω αυτά που μου αρέσαν στο παιχνίδι πιο πολύ με σειρά "αρεσκείας", στις πιο υψηλές θέσεις θα ήταν οτι επιτέλους ο χαρακτήρας δεν είναι ο brainless "vengeance will be mine NOW" τύπος αλλά έχει απίστευτα πολύ βάθος. Το λάτρεψα αυτό το κομμάτι και μου έκανε φοβερή εντύπωση που μπόρεσαν και το απέδωσαν τόσο καλά στο παιχνίδι είτε μέσω της ιστορίας, είτε μέσω του καταπληκτικού animation είτε μέσω του εξαιρετικού voice acting ή και σεναρίου που ακόμα και το "δεν λέω κάτι" σημαίνει κάτι και δηλώνει κάτι.

Η αλήθεια είναι ότι και για μένα δεν είναι ανάγκη τα πάντα να γίνονται σοβαρά και "δραματικά", αλλά όταν γίνονται τόσο μαεστρικά δεν μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο σε αυτούς που κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
    Δε διαφωνώ πάνω σε αυτά που λες... Είναι σωστά όλα όσον αφορά το τι πέτυχαν οι άνθρωποι... και δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.
    Όμως να πω για ακόμη μια φορά πως μιλώ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ με φιλοσοφία παιχνιδιού.
    Γι΄ αυτό και είπα πως αν αυτό που παίξαμε αφορούσε έναν φρέσκο ήρωα δε θα είχα να πω τίποτα. Μιλώ πάντα σε σχέση με το GOW.
    Το ότι το έκαναν άψογα...; Γι' αυτό ούτε κουβέντα.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Slay View Post
    To τελειωσα και εγω, και γνωμη δεν αλλαξα. Πολυ καλο παιχνιδι μεν, αλλα God of War δεν ειναι. Ποιο αναλυτικα στο spoiler
    Spoiler!
    Συμφωνώ με αυτά που λες επίσης Slay.
    Τα παρέκαμψα όμως γιατί δεν είναι αυτά το κεντρικό σημείο που έχω την ένστασή μου.
    Νομίζω όμως πως αυτά που εντοπίζεις σαν ατοπήματα ή αδυναμίες θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν στην έκταση
    και κλίμακα των παλαιότερων παιχνιδιών. Αδύνατο από τεχνολογικής πλευράς το εννοώ. Σε άλλες γεννιές, σε άλλα μηχανήματα με άλλη δύναμη ίσως ναι.

3. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

Valkyre (16-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks