Page 28 of 49 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 969

Thread: God of War

Μια χαρα καταλαβαινω οτι ειναι παλουκι αλλα πιστεψε με ειναι πολυ λιγοτερο παλουκι απο ενα game που προοριζεται για pc και απειρους συνδιασμους αυτων απο ενα παιχνιδι που προοριζεται για μια και μονο κονσολα με τα ιδια hardware specs αντε 2(ps4,ps4pro).
    Γί' αυτο δεν λεμε οτι τα αποκλειστικα παιχνιδια των κονσολων ειναι πολυ ποιο ευκολο να φτιαχνουν γιατι προοριζονται για μια και μονο αντε 2 κονσολες και στρετσαρουν την εκαστοτε κονσολα οσο δεν παει.

Καταλαβαινω τον ορο "τυχαιο λαθος"

Παντως και στο game update changelog αναφερουν σε ενα stability fix αλλα δεν βλεπω να φτιαξανε τιποτα.

Θελω να πιστευω και ευχομαι ναειναι το παιχνιδι και οχι η κονσολα και να φτιαχτει με καποιο μελλοντικο game update.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ένα θα σου πω περί "κονσολών".

Επί χρόνια στο standby το PS4 όταν το έβαζα standby κατέβαζε μια χαρά τα διάφορα update από μόνο του.

Κάποια στιγμή σταμάτησε να το κάνει. Ψάχνομαι άγρια στο Internet και βλέπω ΠΑΡΑ πολλά άτομα να έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: ενώ δούλευε επί χρόνια, κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει. Εντωμεταξύ άπειρες οι προσπάθειες λύσης, στους περισσότερους δεν πρόσφεραν τίποτα (σε πολύ λίγους έλυσαν το πρόβλημα).

Η Sony; Χαχαχαχαχχα εδώ γελάμε: το είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα και είχε υποσχεθεί fix στο επόμενο firmware update.
    Πέρασαν αρκετά update και το πρόβλημα παρέμενε.
    Οπότε αποφάσισα ότι ήταν "random bug" = καλά κρασιά.

Δεκέμβριο 2016 παίρνω το PS4 Pro. Κι εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Κάποια στιγμή μετά από μήνες, άλλαξα modem. Ξαφνικά το standby στο PS4 Pro λειτουργούσε μια χαρά.

¶ρα;

Ενώ είχα πολλά χρόνια το προηγούμενο μόντεμ και στο απλό PS4 λειτουργούσε μια χαρά το standby, ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Κυριολεκτώ "ξαφνικά" διότι δεν έκανα καμία παρέμβαση στις ρυθμίσεις του μόντεμ. ΚΑΜΙΑ. Μετά στο Pro, πάλι τα ίδια. Και με το που αλλάζω μόντεμ (με ίδιες όμως ρυθμίσεις στα πάντα), το Pro + standby λειτουργεί κανονικά.

Τουτέστιν στα random bug, χ3σ3 ψηλά και αγνάντευε.

Εχει καμια διαφορα το ps4pro 7000 series με το ps4pro 7100 series?

PSN ID
    Lefteris_X

Δεν έχω ιδέα.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Ένα θα σου πω περί "κονσολών".

Επί χρόνια στο standby το PS4 όταν το έβαζα standby κατέβαζε μια χαρά τα διάφορα update από μόνο του.

Κάποια στιγμή σταμάτησε να το κάνει. Ψάχνομαι άγρια στο Internet και βλέπω ΠΑΡΑ πολλά άτομα να έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα: ενώ δούλευε επί χρόνια, κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει. Εντωμεταξύ άπειρες οι προσπάθειες λύσης, στους περισσότερους δεν πρόσφεραν τίποτα (σε πολύ λίγους έλυσαν το πρόβλημα).

Η Sony; Χαχαχαχαχχα εδώ γελάμε: το είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα και είχε υποσχεθεί fix στο επόμενο firmware update.
    Πέρασαν αρκετά update και το πρόβλημα παρέμενε.
    Οπότε αποφάσισα ότι ήταν "random bug" = καλά κρασιά.

Δεκέμβριο 2016 παίρνω το PS4 Pro. Κι εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Κάποια στιγμή μετά από μήνες, άλλαξα modem. Ξαφνικά το standby στο PS4 Pro λειτουργούσε μια χαρά.

¶ρα;

Ενώ είχα πολλά χρόνια το προηγούμενο μόντεμ και στο απλό PS4 λειτουργούσε μια χαρά το standby, ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Κυριολεκτώ "ξαφνικά" διότι δεν έκανα καμία παρέμβαση στις ρυθμίσεις του μόντεμ. ΚΑΜΙΑ. Μετά στο Pro, πάλι τα ίδια. Και με το που αλλάζω μόντεμ (με ίδιες όμως ρυθμίσεις στα πάντα), το Pro + standby λειτουργεί κανονικά.

Τουτέστιν στα random bug, χ3σ3 ψηλά και αγνάντευε.

Οι ISP αλλάξανε το NAT τους και άλλα πολλά κόλπα... και τα router που δίνανε δεν κάνουνε για πολλά πολλά .. (Παθών).

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Εχει καμια διαφορα το ps4pro 7000 series με το ps4pro 7100 series?
    Καμία που να έχει νόημα να ψαχτείς να το προτιμήσεις.
    Last edited by Sir_Teraflop; 03-05-2018 at 23:05.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ειπα κ εγώ να το τελειώσω κ εγώ κ μέτα να κάνω τα λίγα έχτρα που έμειναν.
    Μου έμεινε μια απορία στο τέλος με το όνομα
    Spoiler!

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 04-05-2018 at 02:15.

xbox:Christoforo7s

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ωραια παιδια πειτε μας λιγο ακομα τι γινεται με τα bug και τα χειριστηρια του fits γιατι οταν πατησα το νημα του God of War αυτο ακριβως ΔΕΝ ηθελα να μαθω.

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ναι ρε παιδιά. Ας μεταφέρει κάποιος τα ποστ στα τεχνικά θέματα... Έλεος δηλαδή.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα.

Μην λέτε "παιδιά" γιατί είναι σα να φαίνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ που προσπάθησα να βοηθήσω.
    Όχι πληθυντικός λοιπόν, αλλά ενικός.

Και στην τελική ΔΕΝ είμαστε gaming forum, αλλά PS4 forum = τα περί ενός παιχνιδιού εμπεριέχουν ΚΑΙ τα όποια glitch/bug μπορεί να πετύχει κάποιος.

Ορίστε μας τώρα, τι κάνατε: ξέρετε πόσες φορές τα έχω πάρει στο κρανίο με το στυλ ερωτήσεων του fits, αλλά σόρρυ με αυτές τις ανούσιες αντιδράσεις σας, τα καταφέρατε να με κάνετε να τον υπερασπιστώ, διότι αυτή τη φορά κύριοι έχει δίκιο που πόσταρε (κι εγώ κατόπιν) στο παρόν θρεντ.

Για να ηρεμήσουμε λιγάκι λέω εγώ. Και ας αφήσουμε τα "έλεος", τα "δεν" και τα σούρου μούρου. Ένα παιδί έχει πρόβλημα με ένα random bug στο GoW, οπότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το πόσταρε σε αυτό θρέντ. Κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει δηλαδή να κάνουμε τέτοια πράγματα; Ηρεμία και ας σταματήσουν οι ελεημοσύνες και οι προτροπές.
    Το παιδί διατύπωσε ένα πρόβλημα που έχει, προσπάθησα να τον βοηθήσω, εχ, εντάξει οι ερωταπαντήσεις τράβηξαν λίγο παραπάνω λόγω διαφορετικού τρόπου γραφής από τον δικό του/μου και αυτό ήταν όλο.
    Λήξις.

10. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ωραια παιδια πειτε μας λιγο ακομα τι γινεται με τα bug και τα χειριστηρια του fits γιατι οταν πατησα το νημα του God of War αυτο ακριβως ΔΕΝ ηθελα να μαθω.
    Επειδη το προβλημα που εχω αφορα καθαρα το god of war γι' αυτο και το εβαλα και εδω.
    Δεν ειναι γενικο τεχνικο θεμα αλλα μονο god of war θεμα και αφορα και μεγαλυτερο μερος χρηστων ανα το κοσμο.
    Επειδη εσυ δεν θελεις να διαβαζεις ποστ που αφορανε οτιδηποτε σχετικο με εμενα δεν σου φταιει κανενα φορουμ.
    Και αν βγαζεις καντιλες μονο και μονο που βλεπεις δικο μου ποστ βαλε με στην ignore list και θα λυθουν ολα σου τα προβληματα.
    Ειναι τοσο απλη η λυση και το κανεις να φαινετε σαν το μακεδονικο.

12. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλημέρα.

Και στην τελική ΔΕΝ είμαστε gaming forum, αλλά PS4 forum = τα περί ενός παιχνιδιού εμπεριέχουν ΚΑΙ τα όποια glitch/bug μπορεί να πετύχει κάποιος.

Ορίστε μας τώρα, τι κάνατε: ξέρετε πόσες φορές τα έχω πάρει στο κρανίο με το στυλ ερωτήσεων του fits, αλλά σόρρυ με αυτές τις ανούσιες αντιδράσεις σας, τα καταφέρατε να με κάνετε να τον υπερασπιστώ, διότι αυτή τη φορά κύριοι έχει δίκιο που πόσταρε (κι εγώ κατόπιν) στο παρόν θρεντ.

Για να ηρεμήσουμε λιγάκι λέω εγώ. Και ας αφήσουμε τα "έλεος", τα "δεν" και τα σούρου μούρου. Ένα παιδί έχει πρόβλημα με ένα random bug στο GoW, οπότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το πόσταρε σε αυτό θρέντ. Κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει δηλαδή να κάνουμε τέτοια πράγματα; Ηρεμία και ας σταματήσουν οι ελεημοσύνες και οι προτροπές.
    Το παιδί διατύπωσε ένα πρόβλημα που έχει, προσπάθησα να τον βοηθήσω, εχ, εντάξει οι ερωταπαντήσεις τράβηξαν λίγο παραπάνω λόγω διαφορετικού τρόπου γραφής από τον δικό του/μου και αυτό ήταν όλο.
    Λήξις.
    Το κακό είναι ότι αν του απαντήσεις, βγαίνουν άλλες δύο ερωτήσεις, οπότε κ να θες να πεις το κόβεις κ ξεμπερδεύεις.
    Εγώ πάντως δεν είχα κανένα θέμα με το παιχνίδι, βέβαια δεν το έτρεχα 4k.
    Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι όταν το έβαζες σε αναμονή με το παιχνίδι ανοιχτό όταν ξανά πήγαινες να παίξεις παγωνε η εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα αλλά μέχρι εκεί μετά ήταν οκ.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Επειδη το προβλημα που εχω αφορα καθαρα το god of war γι' αυτο και το εβαλα και εδω.
    Δεν ειναι γενικο τεχνικο θεμα αλλα μονο god of war θεμα και αφορα και μεγαλυτερο μερος χρηστων ανα το κοσμο.
    Επειδη εσυ δεν θελεις να διαβαζεις ποστ που αφορανε οτιδηποτε σχετικο με εμενα δεν σου φταιει κανενα φορουμ.
    Και αν βγαζεις καντιλες μονο και μονο που βλεπεις δικο μου ποστ βαλε με στην ignore list και θα λυθουν ολα σου τα προβληματα.
    Ειναι τοσο απλη η λυση και το κανεις να φαινετε σαν το μακεδονικο.
    Θα πω κάτι άσχετο αλλά Καμία φορά τα άσχετα φταίνε, μήπως έχεις ενεργοποίηση ένα mode που έχει το ps4pro δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται.

EDIT (Leon_DiZ): Boost Mode

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Θα πω κάτι άσχετο αλλά Καμία φορά τα άσχετα φταίνε, μήπως έχεις ενεργοποίηση ένα mode που έχει το ps4pro δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται.

Λογικα λες το boost mode. Επειδη κι εγω το σκεφτηκα αυτο και αρχικα το ειχα κανει δοκιμασα και χτες να παιξω με αυτο ανενεργο και παλι τα ιδια ακριβως μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου.
    Πηρα την cometron τηλεφωνο και μου ειπαν να δοκιμασω το δισκακι παιχνιδιου σε αλλη κονσολα να δω αν το κανει και σε αυτη γιατι μου ειπαν μπορει να φταιει και το παιχνιδι παρολο που ηταν σφραγισμενο και καινουργιο που τους το ειπα εννοειτε.

16. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

Κάνε ένα rebuilt database και unistall-reinstall το παιχνίδι.

18. The Following User Says Thank You to gRim For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καλημέρα.

Λήξις.
    Οχι κανεις λαθος και δεν σκοπευω να κανω τον καλο και να σου πω εχεις δικιο. Ξερεις ποιος εκανε την ερωτηση και ξερεις τι ακολουθει οποιαδηποτε ερωτηση του. Δικο σου λαθος γιατι εγραψες κατεβατο με δικες σου εμπειριες που ειναι αδιαφορες για το παρον νημα και αφορουν αλλο με τεχνικα θεματα.

Τελος απο μενα , ετσι και αλλιως εχω βαρεθει τον τελευταιο καιρο να διαβαζω 2-3 μελη που αλλος κανει επιδειξη γνωσεων , αλλος ριχνει μπινελικια για ετσι , αλλος γραφει σεντονια χωρις λογο και αφορμη και καπου εκει αναμεσα υπαρχει και κανενα ποστ για παιχνιδια.

Disclaimer. Οχι δεν φωτογραφιζω εσενα , οταν εχω θεμα με σενα αναφερομαι με το ονομα σου οπως εκανα και την προηγουμενη εβδομαδα .

Spoiler!

Quote Originally Posted by gRim View Post
    Κάνε ένα rebuilt database και unistall-reinstall το παιχνίδι.
    Τα εχω ηδη κανει αυτα χωρις να αλλαξει κατι.

PSN ID
    Lefteris_X

Θα σου πρότεινα κάτι άλλο για τεστ:

Κάνε ότι έκανες κανονικά. Παίξε δηλαδή 2-3 ώρες και μόλις σου βγάζει πρόβλημα το joypad απενεργοποίησέ το και ενεργοποίησε το άλλο joypad που έχεις. Θεωρητικά, όπως έχεις πει, θα έχει και το δεύτερο joypad το ίδιο πρόβλημα.

α) Εκείνη τη στιγμή κάνε quit εντελώς το παιχνίδι, βγες στο OS του PS4, άφησε 5-10 δευτερόλεπτα να περάσουν χωρίς να κάνεις τίποτα. Κατόπιν, φόρτωσε πάλι το παιχνίδι.
    Για τσέκαρε να δεις αν σου βγάζουν το ίδιο πρόβλημα και τα 2 joypad.

β) Αν στο ξανακάνουν, κάνε πάλι quit και τώρα κάνε εντελώς shutdown το PS4. Βγάλτο και από τη πρίζα του ρεύματος εντελώς. ¶φησέ το πάνω από 45 δευτερόλεπτα εκτός ρεύματος (αν θες πάτα κανά off/on/eject κουμπί στο PS4 ώστε να ξεζουμιστεί και το παραμικρό φορτίο ρεύματος που έχει παραμείνει στο κύκλωμα του PS4).
    Και μετά άνοιξε το PS4, φόρτωσε το παιχνίδι και δες πως λειτουργούν και τα 2 joypad.

Αν σου παρουσιάσουν το ίδιο πρόβλημα και στο α) και στο β), τότε σου μένουν άλλα 3 τεστ: το ένα είναι να δανειστείς ένα joypad και να τσεκάρεις (αυτό που σου είχα πει 6-7 ποστ πριν) και το άλλο είναι να δανειστείς άλλο δισκάκι GoW για να κάνεις τα ίδια. Τέλος, πήγαινε το δισκάκι σου σε άλλο PS4 να δεις τι θα γίνει - και στο άλλο PS4 θα παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα με το/τα joypad;

22. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

Θα το δοκιμασω αυτο να δω γιατι λογικα λες να το κανω αυτο για να δω αν ειναι λογο του οτι ζεσταινετε αρκετα η κονσολα.

Οταν ξεκινησει και κανει αυτο το προβλημα συνηθως το κανει για κανα 4-5λεπτο και μετα στρωνει παλι για μερικα λεπτα.

Για το δισκακι θα δοκιμασω να παω να νοικιασω ενα απο το βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου και να εγκαταστησω αυτο απο την αρχη να δω αν θα μου το κανει ή οχι.
    Σου εχει τυχει εσενα να εχεις προβλημα με ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και να φταιει το δισκακι ακομα και αν το εχεις αγορασει σφραγισμενο?
    Last edited by fits79; 04-05-2018 at 12:31.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Θα το δοκιμασω αυτο να δω γιατι λογικα λες να το κανω αυτο για να δω αν ειναι λογο του οτι ζεσταινετε αρκετα η κονσολα.

Οταν ξεκινησει και κανει αυτο το προβλημα συνηθως το κανει για κανα 4-5λεπτο και μετα στρωνει παλι για μερικα λεπτα.

Για το δισκακι θα δοκιμασω να παω να νοικιασω ενα απο το βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου και να εγκαταστησω αυτο απο την αρχη να δω αν θα μου το κανει ή οχι.
    Σου εχει τυχει εσενα να εχεις προβλημα με ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και να φταιει το δισκακι ακομα και αν το εχεις αγορασει σφραγισμενο?
    Δεν παίζει ρόλο το σφραγισμένο, δεν θα έδιναν εγγύηση ένα χρόνο αν δεν είχαν προβληματικά.
    Εγώ έχω την απόδειξη από το God of war από πλαισιο κ γράφει από κάτω με ψιλά ένα χρόνο εγγύηση.

Σε παιχνιδι πρωτη φορα ακουω εγγυηση.
    Σε αναλωσιμα ειδη οπως ειναι δισκακια, κασετες, δισκοι κ.τ.λ. δεν νομιζω να δινουν καποια εγγυηση τη στιγμη που ειναι σφραγισμενα.

Τι να σου πω εγω πρωτη φορα ακουω εγγυηση σε τετοιου ειδους πραγματα.

26. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks