Page 27 of 49 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 521 to 540 of 969

Thread: God of War

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εχεις μπολικο ακομα Tony, οντως καπου στη μεση εισαι.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

^^και έχουν ανοίξει και τόσα side quests κιόλας αυτή τη στιγμή

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by obione View Post
    Χρειάζεται να εισαι online για να εχεις τα οπλα σου.Δεν ξέρω πως και γιατι αλλα οταν θα επανέλθει, θα εχεις τα παντα κανονικα!!
    WTF δηλαδή. Μόλις βγαίνεις offline σου βγάζει όλο σου το αρμορ και σε αφήνει με το «μαμά». Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!

Anyway. Αλλά 3-4 trophies έμειναν για την πλατίνα από εμένα. Έλιωσα πραγματικά. Έχω γράψει σίγουρα πάνω από 50ωρες και δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα.

Υπάρχουν σημεία στη λίμνη που δεν φαίνεται ότι έχει κάποιο πέρασμα. Όσο το ψάχνω τόσο ανακαλύπτω και διαφορά αλλά μέρη.

Δε θα πω κάποιο σπόιλερ για την ιστορία, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το συγκεκριμένο GOW εκτός από ένα ΕΠΙΚΟ reboot, έβαλε και τα θεμέλια για να συνεχίσει δυναμικά η σειρά, με τρομερή ακόμα πορεία στο story του παιχνιδιού. Όταν το τελειώνεις απλά κάθεσαι και σκέφτεσαι τι θα γίνει στα επόμενα. Γιατί στη πραγματικότητα σε αφήνει και με κάποιες απορίες.

Καλό θα ήταν να φτιάξουμε και ένα spoiler thread για να μπορέσουμε και εκεί να μιλάμε ελεύθερα και να εκφράσουμε και άλλες απόψεις για την ιστορία και το τι θα γίνει στο μεθεπόμενα GOW της σειράς.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Το τελείωσα εχθές μετά από περίπου σαράντα ώρες έχοντας κάνει όλα τα side quest που έχουν σχέση με story. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω για το παιχνίδι μιας και τα έχουν πει και άλλα παιδιά στα προηγούμενα ποστ.
    Απλά είναι ένα παιχνίδι που οφείλει να το παίξει κάθε κάτοχος PS4.
    Βέβαια έχω ακόμα πράγματα να κάνω

Spoiler!

Ένα μικρό tip για όσους το έχουν τερματίσει
    Spoiler!
    Spoiler!

6. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

ntsmrtz (02-05-2018)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Click image for larger version. 

Name:	31747996_1294470437350658_5710366123355013120_n.jpg 
Views:	173 
Size:	65.2 KB 
ID:	10817τελευταιο το υποσχομαι.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

DJTaurus (02-05-2018),isildur83 (02-05-2018)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν ηταν υπερβολες παντως τα οσα ελεγε ο Barlog για τη διαρκεια, το εχω τερματισει εδω και κατι μερες και ασχολουμαι με τα extras, εχω κανει κι εγω δεν ξερω ποσες ωρες και δεν ειμαι ουτε καν κοντα να πω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να δω/κανω. 45-50 ωρες το λιγοτερο για καποιον που θελει να τα κανει ολα.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post

Ένα μικρό tip για όσους το έχουν τερματίσει
    Spoiler!
    end game spoilers!, οσοι δεν εχουν κανει αυτο που λεει ο Μιχαλης μην το ανοιξουν

Spoiler!

10. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (02-05-2018),WolfRathmA (02-05-2018)

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Spoiler!
    Spoiler!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

12. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

tonybsg (03-05-2018)

Πρεπει να περασε απο εντονο casting αυτη που επιλεξανε για να κανει την Μαγισσα του god of war

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

https://godofwar.playstation.com/stories/support-update

With the global release of God of War, it has been great to watch and hear from our players. We wanted to take a moment to highlight things weΆre planning to address in upcoming patches.

We will be debuting Photo Mode and introducing a global increase to text size in all menus and subtitles. WeΆre also planning an additional controller option to remap Rage Mode.

We are continuing to investigate an issue where selecting the β€New Gameβ€ option from the main menu without closing down the application first may result in missing dialogue and possible progression blockers. To avoid this in the meantime, please close down the application before starting a new playthrough.

Lastly, we are working to include fixes for some infrequent crashes and bugs to continue to stabilize the experience.

Thank you for your feedback and for playing!

Follow me!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δεν εχω μπει στο θεμα απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι - και καλα εκανα εδω που τα λεμε- .

Να μη σας κουραζω το God of War ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει ποτε σε κονσολα συνολικα. Μπορω να βρω πολλα παιχνιδια που ειναι καλυτερα σε καποιο τομεα (Bioshock, Ico, Last of Us , RDR πχ) αλλα παιχνιδι που παιρνει σχεδον 10αρια σε γραφικα, σεναριο, μουσικη, gameplay, σκηνοθεσια , immersion, δεν μπορω να βρω. Εχω παιξει σιγουρα 40 ωρες και εχω αφησει καποιες valkyries και ένα side quest αλλα δεν βαρεθηκα δευτερολεπτο. Ειναι απο τα παιχνιδια που σε ρουφαει , σου παιρνει τη ζωη, γινεσαι ενα με αυτο , το τελειωνεις με αυτη την χαρμολυπη μεσα σου και το βαζεις στο ραφι και λες οτι θα το εχω εδω να το βλεπω αλλα δεν θα το ξαναπαιξω ποτε , για να μεινει αναλοιωτη η πρωτη επαφη.

Μπραβο στη Santa Monica και στον Barlog.

Spoiler!

16. The Following 7 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (03-05-2018),Dragonpaul (03-05-2018),isildur83 (03-05-2018),Kane (03-05-2018),mihalis13 (03-05-2018),spartan (03-05-2018),WolfRathmA (04-05-2018)

Εμένα ενώ το παιχνίδι είναι τρομερό σε γραφικά και στα όλα του έχω αντιμετωπίσει ένα απίστευτο πρόβλημα στο ps4pro που το παίζω είτε σε 4k hdr resolution mode, είτε σε perfomance mode μετά από 3-4 ώρες παιχνιδιού ξαφνικά κάποιες στιγμές ο μοχλός είτε κολλάει, είτε αργεί να ανταποκριθεί και δεν φταίει ο μοχλός γιατί έχω δοκιμάσει και δεύτερο και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Πιστεύω ότι μετά από 3-4 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού με το god of war η κονσόλα ζεσταίνετε αρκετά και αρχίζει τα κολλήματα - σκαλώματα.

Και το περίεργο είναι ότι σε παιχνίδια όπως horizon zero dawn complete edition, uncharted 4, god of war 3 remaster, resident evil 7 που επίσης έχω παίξει συνεχόμενα πάνω από 4 ώρες δεν είχα απολύτως κανένα τέτοιο είδους πρόβλημα.

Τι λέτε να φταίει???
    Έχει συναντήσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο?
    Από το νετ πάντως που διαβάζω έχουν πολλοί τέτοιου είδους προβλήματα με το god of war.

Ίσως λοιπόν φταίει ότι έχει προβλήματα σταθερότητας το παιχνίδι κάτι που αναφέρουν και στο update history του παιχνιδιού αλλά ενώ λένε ότι έφτιαξαν stability issues δεν βλέπω να έφτιαξαν τίποτα.
    Last edited by fits79; 03-05-2018 at 20:06.

18. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (03-05-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Σε PS4 Pro και ίδιες ώρες συνεχούς παιξίματος, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Συνεπώς, πρέπει να είναι random.
    Και ως γνωστό τα random bugs στον κώδικα, είναι τα χειρότερα/δυσκολότερα για επίλυση.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

https://twitter.com/PlayStation/stat...48960691933192

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Σε PS4 Pro και ίδιες ώρες συνεχούς παιξίματος, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Συνεπώς, πρέπει να είναι random.
    Και ως γνωστό τα random bugs στον κώδικα, είναι τα χειρότερα/δυσκολότερα για επίλυση.
    Εγω τι να κανω ομως? Να παω τη κονσολα στην cometron που ειναι και η επισημη για τα ps4 στην Ελλαδα ή οχι?
    Και πως ξερω αν ειναι η κονσολα μου ή το παιχνιδι?
    Ναι μεν δεν μου εχει συμβει σε κανενα αλλο παιχνιδι στο παρελθον και οπως αναφερα εχω παιξει και βαρια παιχνιδια για ωρες αλλα τι να πω μπορει να χαλασε τωρα η κονσολα μου.

22. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (03-05-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Συγνώμη, αλλά ρωτάς κυριολεκτικά αν πρέπει να πας τη κονσόλα στη Cometron;

Δεν σου απαντώ, γιατί δεν έχω καμία αρμοδιότητα (όπως και κανείς άλλος).

Στην θέση σου, θα έκανα το απλό και πανάρχαιο τεστ: αναπαραγωγή των ίδιων (σχεδόν) συνθηκών. Με πιο απλά λόγια: παίξε GoW το ίδιο χρονικό διάστημα και τσέκαρε τι γίνεται με τα joypad σου.

Αν μπορείς δανείσου ένα άλλο joypad και κάνε ακριβώς το ίδιο: παίξε 3,4 ώρες. Αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα = έχει πρόβλημα το PS4. Αν δεν στο κάνει, τότε ενεργοποίησε ένα από τα δικά σου joypad (για να κάνεις τεστ) και δες αν σου παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα. Είτε σου παρουσιάσει είτε δεν σου παρουσιάσει πρόβλημα, αφής στιγμής το δανεικό joypad λειτουργεί μια χαρά, τότε ναι, βρίσκεσαι στην ατυχέστατη περίπτωση του random bug. Κοινώς "τον ήπιες". Δεν θεωρείται ως "τεχνικό πρόβλημα" (άρα δεν αναλαμβάνει καμία Cometron σε όλο το πλανήτη).

Γενικά, ξεσκίσου στο τεστινγκ με τα δικά σου + δανεικό joypad. Χωρίς δανεικό (που γνωρίζεις ότι είναι πλήρως λειτουργικό) δεν μπορείς να κάνεις τεστ με ασφαλή συμπεράσματα.

Ρωταω αν πιστεύεται οτι φταιει η κονσολα μου για να την παω στην cometron ή οτι φταιει το παιχνιδι επειδη εχουν και αλλοι παρομοια προβληματα και ισως λυθουν με μελλοντικο game update.

Εννοειτε οτι το εχω κανει ηδη 3 φορες και παντα μετα τις 3-4 ωρες παιχνιδιου κανει τα σκαλωματακια του ο μοχλος(Ακομα και αυτος που αλλαξα στο καπακι).

Και οπως προειπα ποιο πανω γιατι δεν ειχα ποτε προβληματα με κανενα απο τους 2 μοχλους που εχω σε παιχνιδια οπως τα horizon zero dawn complete edition, uncharted 4, god of war 3 remaster, resident evil 7 κ.α.

Το god of war ειναι το μοναδικο παιχνιδι που αντιπετωπιζω προβλημα στο ps4pro μου και στην 4k tv μου.

Και οταν λες "random bug" εννοεις οτι το παιχνιδι εχει θεμα με τη κονσολα μου και ειναι καθαρα θεμα του παιχνιδιου που απλα πρεπει να φτιαξει η εταιρια santa monica και να μην προβω σε καμια διαδικασια?
    Last edited by fits79; 03-05-2018 at 21:43.

25. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Συγνώμη, αλλά ρωτάς κυριολεκτικά αν πρέπει να πας τη κονσόλα στη Cometron;

Δεν σου απαντώ, γιατί δεν έχω καμία αρμοδιότητα (όπως και κανείς άλλος).

Στην θέση σου, θα έκανα το απλό και πανάρχαιο τεστ: αναπαραγωγή των ίδιων (σχεδόν) συνθηκών. Με πιο απλά λόγια: παίξε GoW το ίδιο χρονικό διάστημα και τσέκαρε τι γίνεται με τα joypad σου.

Αν μπορείς δανείσου ένα άλλο joypad και κάνε ακριβώς το ίδιο: παίξε 3,4 ώρες. Αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα = έχει πρόβλημα το PS4. Αν δεν στο κάνει, τότε ενεργοποίησε ένα από τα δικά σου joypad (για να κάνεις τεστ) και δες αν σου παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα. Είτε σου παρουσιάσει είτε δεν σου παρουσιάσει πρόβλημα, αφής στιγμής το δανεικό joypad λειτουργεί μια χαρά, τότε ναι, βρίσκεσαι στην ατυχέστατη περίπτωση του random bug. Κοινώς "τον ήπιες". Δεν θεωρείται ως "τεχνικό πρόβλημα" (άρα δεν αναλαμβάνει καμία Cometron σε όλο το πλανήτη).

Γενικά, ξεσκίσου στο τεστινγκ με τα δικά σου + δανεικό joypad. Χωρίς δανεικό (που γνωρίζεις ότι είναι πλήρως λειτουργικό) δεν μπορείς να κάνεις τεστ με ασφαλή συμπεράσματα.
    Μην γράφω ξανά τα ίδια και τα ίδια κρίμα είναι. Δεν έχω και τρελά αποθέματα υπομονής.

Εκεί που έχω όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσω, μετά αρχίζεις τις ερωτήσεις που είναι ίδιες με τις προηγούμενες + αγνοείς μέρη του ποστ μου = ξοδεύεται η υπομονή/καλή μου διάθεση. Ε, κρίμα δεν είναι;

Ήμουν σαφής σε αυτά που έκανα bold. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, πέρα του να αναμασήσουμε τα ίδια και τα ίδια.

EDIT: Τώρα είδα το δικό σου edit που ρωτάς για το random bug, οπότε σου απαντώ/διευκρινίζω. Ως "random bug" ορίζεται αυτό ακριβώς που λέει η μετάφραση: αόριστο/τυχαίο. Δηλαδή με απλά λόγια: μπορεί να είναι κάποιο σημείο (εντελώς "κουφό") του κώδικα του παιχνιδιού που προκαλεί το πρόβλημα. Μπορεί να είναι πρόβλημα του PS4 είτε σε επίπεδο software (OS), είτε σε hardware, είτε και των δύο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξ ου και "random". Όταν κάτι είναι ΤΟΣΟ random είναι δύσκολο από τη μεριά του ο καταναλωτής να βρει το δίκιο του. Από την άλλη μεριά είναι τρομερά δύσκολο για τον dev (S. Monica) να εντοπίσει το bug. Όσο για τη Sony, τώρα ζήτω που χεστήκαμε: ακόμα κι αν είναι glitch του hard/software PS4 μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι και για λίγους χρήστες (από τα 3,1 εκατομμύρια πωλήσεων) μην περιμένεις να λυθεί.
    Last edited by Lefteris_X; 03-05-2018 at 21:52.

Μα εχω ηδη 2 μοχλους και δοκιμασα και τους 2.

Και μην επαναλαμβάνομαι κι εγω. Πως γινεται οι 2 μοχλοι να εχουν προβλημα μονο με το god of war και κανενα αλλο παιχνιδι που εχω παιξει???

Μα μου λες πρατματα που ειναι κουλα. Οτι αν δανειστώ εναν 3 μοχλο ισως δεν εχει θεμα ενω οι 2 που εχω εχουν θεμα μονο με το god of war.

Μα απο μονο της η προταση που κανεις ειναι κουλη γιατι αν ειχαν προβλημα οι μοχλοι γιατι δεν εκαναν το ιδιο και σε αλλα παιχνιδια που εχω παιξει και το κανουν μονο σε αυτο?
    Δηλαδη συγκεκρημενα το god of war δεν γουσταρει τους 2 μοχλους που εχω και μου κανει ιστοριες?

Αν δεν εχεις την διαθεση να βοηθησεις απλα μην απαντας. Οταν καποιος απαντα ειναι λογικο να υπαρξουν περαιτέρω ερωτησεις για το οποιοδηποτε ερωτημα - προβλημα για να γινουν ποιο λεπτομερειακά τα τεστ και να καταλήξουμε καπου.

Και στο ξαναλεω αν εσυ ξεκινας με το να λες την προταση σου και αμεσως μετα να λες δεν εχω ορεξη κ.τ.λ. τοτε μην απαντας απο την αρχη και απλα προσπερνα τα ποστ μου για καποιον που πραγματικα ενδιαφερεται να βοηθησει και να απαντησει σε ερωτησεις που γινωνται για να καταλληξουμε καπου παντα ευγενικα και χωρις καμια αγενεια ο ενας στον αλλον.
    Last edited by fits79; 03-05-2018 at 21:55.

28. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Μάλλον δεν κατάλαβες: όταν λέω random, πως αλλιώς να το πω; Το είπα και στα ελληνικά κιόλας.

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το πόσο ΠΑΛΟΥΚΙ είναι (διαχρονικά στην ιστορία του προγραμματισμού/τεχνολογίας) ένα random bug, είτε σε software, είτε σε hardware, είτε σε συνδυασμό τους, ε, τότε, τι να κάνω; Να αμπελοφιλοσοφώ χωρίς νόημα; Ναι, ΕΙΝΑΙ κουλό από μόνο του ένα random bug (το είπα άλλωστε στο προηγούμενο ποστ). Οπότε, αυτά που σου είπα περιγράφουν την "κουλαμάρα"...........ενός κουλού bug. Δεν ξέρω καλύτερα την ελληνική γλώσσα για να στο περιγράψω!

Έχω κάνει άπειρα τέτοια τεστ για ποικίλους λόγους, γι' αυτό απευθείας σου είπα "πάρε δανεικό joypad" ώστε τα τεστ να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα. Ε, τι άλλο να κάνω; Να μεταμορφωθώ στη Santa Monica ή στον Cerny; (χαριτολογώντας τα λέω)

30. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (04-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks