Page 25 of 49 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 481 to 500 of 969

Thread: God of War

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παιδια εχετε ακουσει τη φωνη του πιτσιρικα στην ελληνικη μεταγλωτιση?

Μιλαμε εχω παθει σοκ....

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by tutuyo View Post
    Αυτο που εχει αρχισει να με εκνευριζει τρελα ειναι οταν ο μικρος φωναζει "Father,father"¨οταν πεφτει η ενεργεια μου στην μαχη - το βλεπω ρε τσογλανι,ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!
    Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Εμενα πιο πολυ με νευριασε να λεει συνεχεια Νυστα(στα Ελληνικα)
    Σας ενοχλει αυτο, ενώ το οτι τα βέλη του περνάνε "μαγικά" μέσα απο τείχη, βουνά, δέντρα κλπ και βρίσκουν στόχο, σας αφήνει αδιάφορους...
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παιδια εχετε ακουσει τη φωνη του πιτσιρικα στην ελληνικη μεταγλωτιση?

Μιλαμε εχω παθει σοκ....
    Αρνητικό σοκ, φαντάζομαι...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Σας ενοχλει αυτο, ενώ το οτι τα βέλη του περνάνε "μαγικά" μέσα απο τείχη, βουνά, δέντρα κλπ και βρίσκουν στόχο, σας αφήνει αδιάφορους...

Αρνητικό σοκ, φαντάζομαι...
    Αυτο για τα βελη φυσικα και το παρατηρησα αλλα φυσικα και πολυ καλα εκαναν ωστε να μην γινει μπελας ο γιος καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου και να μην εχεις εννοια το που βρισκεται ποια ειναι η θεση του αν θα βρει στοχο αν θα μπλεχτει στα ποδια σου κλπ. Οχι μακρια απο αυτα. Θεωρω οτι εκαναν πολυ καλα με οτι εχει σχεση με τον companion.

Οσο για το αλλο, φυσικα και εχω παθει αρνητικο σοκ...!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αυτο για τα βελη φυσικα και το παρατηρησα αλλα φυσικα και πολυ καλα εκαναν ωστε να μην γινει μπελας ο γιος καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου και να μην εχεις εννοια το που βρισκεται ποια ειναι η θεση του αν θα βρει στοχο αν θα μπλεχτει στα ποδια σου κλπ. Οχι μακρια απο αυτα. Θεωρω οτι εκαναν πολυ καλα με οτι εχει σχεση με τον companion.

Οσο για το αλλο, φυσικα και εχω παθει αρνητικο σοκ...!
    Αν και, σαφώς, το λέω αστειευόμενος, δεν είμαι και εντελώς άνετος με αυτο. Πχ, προχτές που έπαιζα, τα βέλη κυριολεκτικά πέρναγαν μέσα απο την είσοδο ενός βουνού και έβρισκαν στόχο μέσα σε ενα τούνελ. Οκ... Αντιλαμβάνομαι το "ποιητική αδεία" του θέματος, αλλα θα προτιμούσα σε μια τέτοια περίπτωση, να σου έλεγε "Δε γινεται απο εδώ" και να εφερνες τον εχθρό σε πιο κοντινή ή κατάλληλη θέση. Θα ήταν πιο στρατηγικό. Βέβαια είμαι αρκετά νωρίς στο παιχνιδι για να ξέρω τι μάχες ακολουθούν και, ίσως, αυτο να ειναι μη εφαρμόσιμο, αλλα, οκ, θα μου άρεσε να το έβλεπα...
    In other news, είμαι εκστασιασμένος με το παιχνιδι!!!!!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Εν το μεταξύ, κάθε μέρα που ανοίγω το ps4 να παίξω, έχει και ένα νέο god of war update.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παυλο θα ηταν εντελως εναντιον του fun factor του παιχνιδιου αυτο το πραγμα, μπορει να μας ικανοποιουσε οπτικα στην αρχη, πολυ γρηγορα θα κουραζε να πρεπει να περιμενεις συνεχεια να ερθει πιο κοντα ο μικρος η να ευθυγραμμιστει κτλ.
    Οπως επισης γινεται και τηλεμεταφορα του παιδιου καθε φορα που σκαρφαλωνει ο Kratos η ανεβαινει σε lift, το παιδι εμφανιζεται πισω σου η στην πλατη σου κι ας ειναι ενα χιλιομετρο μακρια. Βεβαια αυτο δεν φαινεται γιατι η προοπτικη δεν σου επιτρεπει να το δεις.

Και στο last of us ειχαμε αναλογα με την ΑΙ της Ellie που ερχοταν σε σενα οταν ησουν καπου απο πισω αλλα οι αντιπαλοι δεν την εβλεπαν.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Παυλο θα ηταν εντελως εναντιον του fun factor του παιχνιδιου αυτο το πραγμα, μπορει να μας ικανοποιουσε οπτικα στην αρχη, πολυ γρηγορα θα κουραζε να πρεπει να περιμενεις συνεχεια να ερθει πιο κοντα ο μικρος η να ευθυγραμμιστει κτλ.
    Οπως επισης γινεται και τηλεμεταφορα του παιδιου καθε φορα που σκαρφαλωνει ο Kratos η ανεβαινει σε lift, το παιδι εμφανιζεται πισω σου η στην πλατη σου κι ας ειναι ενα χιλιομετρο μακρια. Βεβαια αυτο δεν φαινεται γιατι η προοπτικη δεν σου επιτρεπει να το δεις.
    Σαφώς και το καταλαβαινω αυτο, απλα το αναφέρω σα κάτι που θα ήθελα να γινεται, χωρίς να χαλα τη διασκέδαση. Αλλα οκ...
    Τωρα κάτι αλλο... Ρε παιδιά, ειλικρινά πείτε μου, μπορείτε να θυμάστε οοοολα αυτα που μαθαίνει ο Κράτος και να τα εφαρμόζετε κιόλας;;;; Διότι εγώ δύσκολα θυμάμαι 2-3 κινήσεις...

9. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Error Flynn (28-04-2018)

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Σαφώς και το καταλαβαινω αυτο, απλα το αναφέρω σα κάτι που θα ήθελα να γινεται, χωρίς να χαλα τη διασκέδαση. Αλλα οκ...
    Τωρα κάτι αλλο... Ρε παιδιά, ειλικρινά πείτε μου, μπορείτε να θυμάστε οοοολα αυτα που μαθαίνει ο Κράτος και να τα εφαρμόζετε κιόλας;;;; Διότι εγώ δύσκολα θυμάμαι 2-3 κινήσεις...
    Δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάσαι όλα τα combo των skills. Η δική μου προσέγγιση είναι να ανεβάζω runes και cooldown και να χτυπώ με special attacks.

Πάντως νομίζω από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά δύσκολο ακόμη και για το normal.

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Δεν ξέρω τι παίζει πιο μετά αλλά μέχρι το σημείο που είμαι, level 3 abilities, οι κινήσεις έχουν πολύ λογική και είναι εύκολο να τις χρησιμοποιείς.

Πχ υπάρχουν απλά και heavy attacks, κρατώντας πατημένο το κουμπί τους τα κανείς charge, όποτε έχεις charged simple attack και charged heavy attack.

R1 simple attack
    R2 heavy attack
    Hold R1 - charged simple attack
    Hold R2 - charged heavy attack

Αυτές οι βασικές κινήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με το αν κρατάς το ax ή αν είσαι σε rage mode.

Μετά τα ίδια υπάρχουν σε παραλλαγές ranged πατώντας το l2 δηλαδή τα κανείς ranged

L2 R1 - ranged simple attack
    L2 hold R1 - ranged charged attack

Ίδιες παραλλαγές με τα runes, πατώντας το l1
    L1 R1 - runic simple attack
    L1 R2 - runic heavy attack

Τέλος υπάρχουν και οι αντίστοιχες παραλλαγές αφού όμως τρέχεις και προς έναν εχθρό. Τρέχεις προς αυτόν και πατάς R1 ή R2 ανάλογα αν θες simple ή heavy attack.

Αυτό που κάνω εγώ είναι ότι προσπαθώ να μάθω μια κίνηση και μετά ξεκλειδώνω όλες τις παραλλαγές της (σε melee, rage, ranged mode) για να είναι όλες διαθέσιμες και να μην μπερδεύομαι πάνω στην μάχη.

12. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Valkyre (29-04-2018)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα έως τώρα. Καμία φορά μπορεί να μπερδευτώ και να κάνω rune attack χωρίς να έχω στα χέρια μου το Leviathan.
    Εχθές τελείωσα και το 7ο main quest. Έχω παίξει 22 ώρες έτσι όπως το υπολογίζω και πραγματικά δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο. Ακόμα και τα side quests είναι καλοδουλεμένα και δένουν ωραία με το lore του game.
    Πραγματικά αν το παιχνίδι συνεχίσει έτσι μάλλον θα μιλάμε για το καλύτερο game της γενιάς μέχρι τώρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Ανοίγω το ps4 και βλέπω νέο update να κατεβαίνει... lol

μα τι γίνεται; Το παιχνίδι εμένα μου παίζει άψογα. Γιατί τόσα πολλά;

Επίσης το QA της Sony έχει πάρει φωτιά με την Sony Santa Monica να τους στέλνει ένα version κάθε μέρα.

Επεσε στα 94 το score του god of war στο metacritic επειδη ενα site ειπε να την δει cowboy και να του βαλει 7.5/10 και το δικαιολογει απο κατω λεγοντας οτι τα περισσοτερα sites υπερβαλουν με τις βαθμολογιες τους.
    The issue as I see it is that game reviews, historically, skew very high. Score inflation is a big problem, because not only does it mean that people start to perceive only 9/10 as β€œacceptable” scores, at the same time, it means that almost nobody ever uses 1,2,3,4,5,6,7. And when people (like us) do go below 8, the comments go ballistic and we get hate rained down upon us from people who can’t process that a game can still be good while NOT being a 9/10.

https://gamecritics.com/mike-suskie/god-of-war-2018-review/

Και ενω εως ενα σημειο συμφωνω απολυτα με το παραπανω που περιγραφει γιατι εως ενα βαθμο περιγραφει τον κοσμο του σημερα(αρκετους απο αυτους)πως αντιλαμβανονται τα παιχνιδια μεσω metacritic και βαθμολογιων,ε δεν γινεται ρε μεγαλε να μου βαζεις το god of war στο ιδιο τσουβαλι με το Metal Gear Survive που του βαλατε σαν site 7/10 ή στο Attack on titan ή στο Sword art online.

17. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

hakoo (29-04-2018),Valkyre (29-04-2018)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό απλά....σε όλα του. Production values στο θεό, υπέροχο νέο σύστημα μάχης, μουσική, μάχες, side guests, η κάμερα που σε ακολουθεί παντού. Σκέτη απόλαυση, ειλικρινά δεν θέλω να παίζω πολλές ώρες κάθε μέρα, θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται το υπέροχο αυτό ταξίδι.
    Και μπορεί σε κάποιους να ξενίζει ή να φαίνονται περίεργα τα τόσα πολλά updates, εγώ θα πω μπράβο στην SM για την υποστήριξη που δίνει στο παιχνίδι και τους παίκτες. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, προσωπικά δεν έχω δει κάτι αυτές τις μέρες αν εξαιρέσω μόνο το ps4 pro μου που σε στιγμές νομίζω ότι θα απογειωθεί με το θόρυβο που κάνει ο ανεμιστηρας

19. The Following 5 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

chronohill (29-04-2018),DJTaurus (29-04-2018),mihalis13 (29-04-2018),Nikoladim (30-04-2018),PDS (29-04-2018)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Πρώτη φορά που παίζω τεσσερισήμισι ώρες ακατάπαυστα... Δεν γίνεται αυτό. Δεν προλαβαίνω να φορτίσω χειριστήριο...

Αν είναι δυνατόν. Έχω καταστραφεί...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Πρώτη φορά που παίζω τεσσερισήμισι ώρες ακατάπαυστα... Δεν γίνεται αυτό. Δεν προλαβαίνω να φορτίσω χειριστήριο...

Αν είναι δυνατόν. Έχω καταστραφεί...
    Τι να πω και εγώ που από την Τετάρτη που έχω παραλάβει έχω λιώσει κάτι 5ωρα κ αυτό τον καιρό έχω κ δουλειές απλά δεν λέω να το κλείσω

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Δε ξέρω για σας, αλλά έχω φάει Σκαλωμα με το χάρτη και τα αντικείμενα που πρέπει να μαζέψεις! Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Δε μπορεις να τα πάρεις όλα και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται με τα επίπεδα παίρνει ώρα...
    Ίσως είμαι αρχή και δε κατάλαβα τι παίζει ακόμη..!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by balabanis View Post
    Δε ξέρω για σας, αλλά έχω φάει Σκαλωμα με το χάρτη και τα αντικείμενα που πρέπει να μαζέψεις! Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Δε μπορεις να τα πάρεις όλα και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται με τα επίπεδα παίρνει ώρα...
    Ίσως είμαι αρχή και δε κατάλαβα τι παίζει ακόμη..!
    Εννοείται δεν πας αμέσως κ δεν μπορείς αμέσως να καθαρίσεις έναν σημείο 100% πρέπει να αναβαθμίσεις τα όπλα κ για να έχεις καινούργιες δυνατότητες.
    Σε πολλά παιχνίδια δίνεται αυτό εδώ μου θύμιζει λίγο από Λαρα.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

25. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

balabanis (30-04-2018)

Bookmarks

Bookmarks