Άντε άλλη μια φορά.

Και γιατί πρέπει να κερδίσει εσένα ρε συ Μιχάλη; Με το στανιό πρέπει δηλαδή να παίξεις ένα GoW, που ουσιαστικά ΔΕΝ είναι GoW; Όχι, δεν χρειάζεται να το παίξεις. ΚΑΝ.
Όπως κι εγώ δεν έχω αγγίξει ΠΟΤΕ Final Fantasy και σταρχίδια μου κιόλας.

Απεναντίας όμως Μιχάλη, άνετα θα μπορούσες να παίξεις το νέο franchise που θα λεγόταν "ΒΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ" και θα ήσουν μια χαρά.

Αυτό το μπαστάρδεμα στον βωμό των πωλήσεων έχει καταντήσει αηδία.

Μειώθηκαν οι πωλήσεις; Πέρασε η εποχή ενός franchise; Ε, λογικό είναι. Το αφήνεις λοιπόν, επάξια, να πάρει την θέση του στην Ιστορία και πας παρακάτω, με φρέσκιες ιδέες, gameplay κλπ και ΚΥΡΙΩΣ με νέο όνομα.

Marketing 101: Για να σηματοδοτήσεις τη "νέα εποχή" στο προϊόν σου, δίνεις νέο όνομα.

Marketing του κώλου: κρατάς το όνομα.........ενώ το παιχνίδι είναι κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό.

Ε, σόρρυ ρε φίλε. Αυτή την μαλακο-απάτη δεν την γουστάρω.

Νέα πράματα. Πάμε μπροστά.
ΤΙΜΙΑ πράματα = νέα ονόματα. Νέο gameplay. Νέο, εντελώς διαφορετικό στόρυ. Νέα τα πάντα.

Έτσι σε θέλω μωρή Sony. Όχι, φτηνο-απατεωνιές = άει γαμήσου.

Σου είπε κανείς κάτι άσχημο για το Days Gone, που είναι νέο όνομα; Όχι.
Μήπως για άλλα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν (δεν θυμάμαι τώρα τις ονομασίες), όπως αυτό της Sucker Punch; ΌΧΙ.

Τον ταραμά-μάρκετινγκ αλλού κυρία Sony / και κάθε Sony.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ MILKING. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

(λες και θίχτηκε κάποιος που το Metal Slug παρέμεινε ως είχε. Έβγαλε τα παιχνίδια που έβγαλε, όλα ωραία, όλα μια χαρά. Κάποια στιγμή "πέρασε η μπογιά" = μπήκε επάξια στο Πάνθεον των vgames και είμαστε όλοι ΟΚ, να ζήσουμε να το θυμόμαστε όπως του αξίζει. Αμάν πια με αυτή τη μαλακία, που αλλάζουμε τα πάντα, αλλά κρατάμε το όνομα ως φθηνό, ηλίθιο, άθλιο και συνάμα προσβλητικό μάρκετινγκ.)