Page 13 of 16 FirstFirst ... 3910111213141516 LastLast
Results 241 to 260 of 317

Thread: FIFA 17

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν νομιζω.
    Προσωπικα οι αδειες δεν με ενδιαφερουν καθολου, ουτε το online.
    Το gameplay ειναι αυτο που θεωρω ανωτερο στο fifa. Και μονο αυτο μπορει να με κρατησει σε ενα ποδοσφαιρακι. Φανταζομαι οτι πολλοι απο αυτους που το αγορασαν εχουν την ιδια αποψη με μενα.
    Δεν το θεωρω κατι το τρομερο, αλλα στο manual slow υπαρχει διαφορα για τα γουστα μου με τον ανταγωνισμο.

Δεν νομιζω οτι εινα χαζοι οι gamers για να κινηγανε φανελες και οφισιαλ ονοματα. Αγοραζουν αυτο που τους αρεσει.

Το Fifa εχει πολυ δρομο για να χαρακτηριστει σουπερ ποδοσφαιρακι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για καποιους δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.

Σαφως ο καθενας παιζει οτι θελει τα νουμερα ομως δειχνουν οτι δεν υπαρχει ταση για αλλαγη του σκηνικου.
    Ισως καποια στιγμη να γινει. Χρειαζεται πολυ δουλεια απο την κοναμι ομως. Εμενα αυτο που ειδα και παλι δεν με τραβηξε. Το διεγραψα το ντεμο για να μη πιανει χωρο.

Απο την αλλη το PES αρεσει σε πολυ κοσμο, δεν καταλαβαινω γιατι. Ομως αρεσει.
    Κανεις δεν πεταει τα λεφτα του λοιπον.

.

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

μη μιλασ προσωπικα.....η πλειονοτητα ουτε manual παιζει ουτε slow ...η πλειοψηφια το αγοραζει για τα ολοκληρωμεα ροστερ κ πρωταθληματα κ μονο.... πολυ λιγοι παιζουν manual κ slow...αν δηλαδη το προ αντι του φιφα ειχε τα δικαιωματα των ομαδων , τα γηπεδα , τα ροστερ κ το εμπορικο μαρκετινγκ του φιφα κτλ.κ το φιφα οχι, τα νουμερα θα ηταν αντιστροφα....κ φυσικα αυτο δεν θα σημαινε οτι το προ θα ηταν καλυτερο σαν ποδοσαιρακι ....σαν να λεμε οτι το αγγλικο ποδοσφαιρο ειναι καλυτερο απο το βραζιλιανικο η το ισπανικο....κ ομως το αγγλικο πουλαει περισσοτερο μονο κ μονο επειδη εχει καλυτερο μαρκετινγκ ....
    Last edited by jimspy; 04-10-2016 at 21:56.
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Υποθεσεις κανεις. Δεν σημαινει οτι ισχυουν.

Τα ντεμο ειναι εκει εξω, επισης μπορουν να δοκιμαστουν οπουδηποτε. Ο κοσμος δεν ειναι χαζος να αγορασει ονοματα φανελων.
    Το αγγλικο πρωταθλημα εκτος απο τα εφε και την λαμψη, ειναι γεματο ετοιμους παιχταραδες σε συγκριση με το φτωχο βραζιλιανικο, γηπεδαρες και αλλα.

Κατ'εμε δεν μπορει να πουλησει καλα ποδοσφαιρακι σημερα χωρις να αρεσει πραγματικα. Εσυ αυτο λες
    .

PSN ID
    jimspy
    Last edited by jimspy; 04-10-2016 at 22:33.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

ξεχασα να γραψω το ''σημερα'' ενω το ειχα στο μυαλο μου.

Αλλες εποχες τοτε. Σημερα εχεις προσβαση και ενημερωση για τα παντα. Σημερα αν ενα παιχνιδι δεν ειναι καλο το πεθαινουν κυριολεκτικα στην κριτικη.
    Παντως εκει το 07 αρχισε η κατηφορα για το PES και η ανοδος του fifa.
    fifa 07 Xbox 360 το οποιο εδειχνε πολυ καλο(με αποκορυφωμα την επομενο) στην νεα μηχανη και μετριο PES την ιδια χρονια στο 360. Εκει αρχισαν ολα.
    .

6. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (05-10-2016)

PSN ID
    jimspy

κ πιο πριν αν ψαξεις παλι το φιφα πουλαγε περισσοτερο..παντα το φιφα πουλαγε περισσοτερο .....το μαρκετινγκ της ΕΑ κανει τη μεγαλη διαφορα κ οχι η ποιοτητα του παιχνιδιου....κ τοτε κ τωρα ....δεν υπαρχει καμμια διαφορα....

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Διαφωνουμε.
    Στο παρελθον το φιφα ηταν κακο και πουλαγε λογο μαρκετινγκ πιθανον. Τα τελευταια χρονια μιλαμε για τεραστια νουμερα που επιτευχθηκαν απο την αλλαγη μηχανης και μετα το 2008. Δεν υπηρχαν αυτα τα νουμερα ποτε.

Σαφως και παιζει ρολο η διαφημιση. Σε μενα ως gamer που θελει απλα καλο gameplay δεν παιζει καθολου ομως.
    Απλα βλεπω το Fifa καλυτερο απο το 2008 και μετα οπως εβλεπα το PES απο το 6 και πριν καλυτερο.
    Eιναι πολλοι που βλεπουν το ιδιο πραγμα με μενα και πανε και αγοραζουν το fifa και αυτο σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο.
    Αν δεν ηταν καλο θα κραταγε μια χρονια. δυο και τελος.

Σαφως ολα παιζουν ρολο δεν διαφωνω σε αυτο, αλλα και με 0 μαρκετινγκ και 0 δικαιωματα παλι περισσοτερες πωλησεις θα ειχε σημερα το fifa ,γιατι για τους περισσοτερους εχει ανωτερο gameplay.
    Δεν λεω οτι εχει ανωτερο λεω οτι για τους περισσοτερους εχει.

Δεν μπορω να σε αναγκασω να διασκεδασεις το ιδιο με το Fifa.

Για μενα οπως εχω πει το Fifa ειναι μετριο και το PES κακο, σε συγκριση με το τι προσεφεραν τα PES παλιοτερα σε σχεση με την εποχη που βγηκαν.

Τα κορυφαια ποδοσφαιρακια ολων των εποχων για μενα.

1.Iss pro 98
    2.winning eleven 6
    ..........
    ..........
    3.fifa 09
    4.Fifa World cup 2010
    5,6,7, βαλε οποια fifa απο τα τελευταια θες.
    .

PSN ID
    jimspy

η πλειοψηφια ομως αγοραζει φιφα για τισ φανελες οπως εκανε κ παντα.....τωρα αν καποιοι το αγοραζουν γιατι τους αρεσει περισσοτερο δεν το αμφισβητω.... αλλα δεν παυουν να ειναι μειοψηφια ...κ αυτο δεν το λεω εγω το λενε οι αριθμοι των προηγουμενων ετων τοτε που το φιφα πουλαγε περισσοτερο κ ασ μην βλεποταν....η μεγαλη διαφορα λοιπον με το προ ειναι οτι αυτοι που αγοραζουν προ αρεσει σε ολουσ το προ...αντιθετα αυτοι που αγοραζουν φιφα οι περισσοτεροι το αγοραζουν για τισ φανελες κ καποιοι για το gameplay....αρα απο τα νουμερα δεν μπορεις να πεισ οτι ειναι καλυτερο το φιφα γιατι σε καμμια των περιπτωσεων το φιφα 06 η το φιφα 07 κ παλιοτερα δεν ηταν καλυτερο απο τα τοτε προ....

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Προσπερνας την ταση που εχουν στις πωλησεις να ειναι ανοδικες και φυσικα τις διαφορετικες εποχες και το ποσο μετραγε το μαρκετινγκ τοτε και τωρα στα παιχνιδια.

Ειναι πολυ μπακαλιστικος ο τροπος που το αναλυουμε.

Εγω πιστευω οτι 90% ειναι η ιδια αξια του παιχνιδιου και 10% το marketing. Η διαφορα στις πωλησεις πλεον ειναι τεραστια για να δικαιολογηθει απο το μαρκετιγκ.
    αλλιως σημερα κανεις δεν θα ασχολουταν με τα ιδια τα παιχνιδια, θα εκαναν μαρκετιγκ και θα τελειωνε εκει. Ολοι οι ποροι θα πηγαιναν εκει σε καθε παιχνιδι εκει εξω.
    .

PSN ID
    jimspy

μα φυσικα ειναι πολυ καλο το φια σημερα....δεν διαφωνω....αλλα οσο υπαρχει εξελιξη στο gaming αλλο τοσο κ περισσοτερο υπαρχει κ στο μαρκετινκγ....το μαρκετινγκ μετραει το ιδιο κ τοτε κ τωρα κ τωρα ακομα περισσοτερο αου ειναι πιο εξελιγμενο .....
    κ σου ξαναλεω αν το προ ειχε τις φανελες κτλ κ το φιφα οχι η διαφορα στις πωλησεις θα ηταν αντιστροφη ....
    μονος σου εχεισ πει οπωσ κ οι περισσοτεροι οτι το φιφα στο μανιουαλ ειναι ασυναγωνιστο ενω στο νορμαλ δεν.... με την δικια σου λογικη λοιπον του 90% 900000 στο εκατομυριο των πωλησεων παιζουν μανιουαλ φιφα κ γουσταρουν πραγματικα.....το πιστευεισ?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω πιστευω και στο assisted ειναι ανωτερο απο το PES το gameplay, οποτε η απαντηση ειναι...οτι εχει να κανει κυριως με το gameplay ολο αυτο στις πωλησεις. Αλλα ειναι η αποψη μου.
    Βεβαια παιζουν πολλα. Σε ολα τα αλλα περαν απο το gameplay(που ειναι υποκειμενικο) το FIFA ειναι ανωτερο αντικειμενικα. Νομιζω οτι δινουμε τεραστια αξια στο μαρκετινγκ.
    Σχεδον 10 φορες παραπανω(ισως και περισσοτερο) πουλησε την προηγουμενη χρονια το fifa. Δεν ειναι το marketing που το καταφερε.
    Αλλιως ας τα κλεισουν τα μαγαζια και ας ανοιξουν εταιριες μαρκετινγ και με στοιχειωδη προσπαθεια για το ιδιο το παιχνιδι θα κανουν χρυσες δουλειες! Δεν χρειαζεται να ασχολεισαι και ιδιαιτερα με το ιδιο το παιχνιδι. Εχεις το 60-70% των πωλησεων απο το marketing χωρις να κουνησεις δαχτυλακι για το ιδιο το παιχνιδι...

Κατ'εμε ακομα και αντιστροφα να ηταν το μαρκετιγκ, παλι οι πωλησεις θα πηγαιναν στο FIFA.

Σε αυτο μπορουμε να διαφωνουμε μεχρι αυριο αλλα δεν εχει νοημα.

Το θεμα ειναι να παιζουμε αυτο μας αρεσει!
    .

13. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

SacHpe (05-10-2016)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Εγώ διακρίνω μικρή, αλλά σταθερή εξέλιξη του fifa κάθε χρόνο, σε αντίθεση με το PES. Πόσο διαφορετικό να γίνει εξάλλου; "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". Ειδικά εφέτος παρουσιάζεται σημαντικό βήμα προόδου. Ανοίγει η ψαλίδα περισσότερο, αντί να κλείνει. Κρίμα όμως...

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν νομιζω.
    Προσωπικα οι αδειες δεν με ενδιαφερουν καθολου, ουτε το online.
    Το gameplay ειναι αυτο που θεωρω ανωτερο στο fifa. Και μονο αυτο μπορει να με κρατησει σε ενα ποδοσφαιρακι. Φανταζομαι οτι πολλοι απο αυτους που το αγορασαν εχουν την ιδια αποψη με μενα.
    Δεν το θεωρω κατι το τρομερο, αλλα στο manual slow υπαρχει διαφορα για τα γουστα μου με τον ανταγωνισμο.

Δεν νομιζω οτι εινα χαζοι οι gamers για να κινηγανε φανελες και οφισιαλ ονοματα. Αγοραζουν αυτο που τους αρεσει.

Το Fifa εχει πολυ δρομο για να χαρακτηριστει σουπερ ποδοσφαιρακι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για καποιους δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.

Σαφως ο καθενας παιζει οτι θελει τα νουμερα ομως δειχνουν οτι δεν υπαρχει ταση για αλλαγη του σκηνικου.
    Ισως καποια στιγμη να γινει. Χρειαζεται πολυ δουλεια απο την κοναμι ομως. Εμενα αυτο που ειδα και παλι δεν με τραβηξε. Το διεγραψα το ντεμο για να μη πιανει χωρο.

Απο την αλλη το PES αρεσει σε πολυ κοσμο, δεν καταλαβαινω γιατι. Ομως αρεσει.
    Κανεις δεν πεταει τα λεφτα του λοιπον.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

Απο το 2008 παράτησα το προ το οποιο μεχρι τότε ηταν το κορυφαίο.Απο το 2008 και μετα μονο φιφα με αλματα sto gameplay και συνεχεια στο καλό μαρκετινκ.Αλλά οχι και να παίζω φίφα λογο αδειων σε γήπεδα,φανέλες,ονόματα δεν μπορώ να τα διαβάζω αυτά μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά ποδοσφαιράκια το φίφα εχει την λογική που παίζεις στην πραγματικότητα σε ενα γηπεδο με τους φίλους σου απο την επίθεση μεχρι την ομαδικη άμυνα στην υπομονή του παιχνιδιού σε άλλους κατανοητη σε άλλους όχι.

17. The Following User Says Thank You to djteov For This Useful Post:

mihalis13 (06-10-2016)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Υπομονή να μάθεις τα κουμπια για τις τριπλες και να δίνεις λεφτά για fifa points.
    Δεν είναι τυχαία τα review και τα user score στο metacritic

PSN ID
    jimspy

εγω μιλαω για τις πωλησεις ...δεν μιλαω προσωπικα για κανεναν.....οι πωλησεις του φιφα ηταν παντα πολυ καλυτερες απο τους προ ακομα κ οταν το φιφα ηταν απαραδεκτο...εποχες πριν 2008.....κ ηταν καλυτερες αποκλειστικα λογω μαρκετινγκ, αδειων , γηπεδων κτλ....κ μαθηματικα , αναλογικα κ οπως κ να το κανουμε η τεραστια διαφορα πωλησεων οφειλετε κατα βαση στον ιδιο με τοτε παραγοντα ..........καταλαβετε πρωτα τι συζηταμε κ μετα ασχολειθητε με τα περι προωπικου....

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Η όποψη μου πάντως μέχρι τώρα για το φετινό fifa δεν είναι και τόσο καλή. Να πω οτι δεν είχα αγοράσει το 16,μιας και δεν βρήκα ιδιαίτερο λόγο να το κάνω, συνέχιζα να παίζω στο 15 το οποίο μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω(και τα προηγούμενο χρόνια, από το 12 και μετά, μόνο fifa). Το πήρα φέτος λόγω των πολλών αλλαγών που θα έφερε. Και τελικά φέτος μου φαίνεται οτι το παιχνίδι έχει χάσει λίγο τη fun πλευρά του, ειδικά στο οnline με κουράζει αρκετά και περισσότερο νεύρα μου προκαλεί, παρά challenge και ευχαρίστηση για να ξαναπαίξω. Εκτός του οτι σε μερικές φάσεις γίνεται ping pong το σκηνικό και καταντάει σχεδόν αστείο, έχω την εντύπωση οτι φάσεις γίνονται δυσκολότερα, και όχι τόσο θεαματικές. Ακόμα και τα γκολ που βάζω δεν τα ευχαριστιέμαι όπως στο 15. Ίσως δεν το έχω συνηθίσει ακόμα; δεν ξέρω. Φταίει το assisted? Μπορεί, πάντως με το lag αυτό να δοκιμάσεις σε όχι assisted μου φαίνεταi υπερβολικά δύσκολο για να παίξεις σωστά.

Πώς γίνεται ρε μάγκες και με ορισμένους οι παίκτες μου σέρνονται;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Advanced Member jden's Avatar
    PSN ID
    dendrinos
    Name
    Γιάννης

Την ιδια απορια εχω κ εγω.Σε μερικα παιχνιδια δεν προλαβαινω να ακουμπησω μπαλα.Οι αμυντικοι του αντιπαλου ειναι πανω μου.Μαλλον κατι κανω λαθος.Καμια συμβουλη ρε παιδια για επίθεση κ αμυνα?Οποιος θελει μπορει να με κανει add για κανενα φιλικο κ να βοηθήσει.Psn id: dendrinos

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Θα έχουν βελάκι προς τα κάτω.

Bookmarks

Bookmarks