Delete
Delete
Last edited by Kapa; 01-10-2016 at 11:56. Reason: Ι
Μην του θιξουμε το fifa του polakis αμέσως, που εσύ ο ίδιος λες fifa offline με πειραγμενα sliders.
Για να μην αρχίσω με το metacritic με reviewers και user score μεταξύ των δύο παιχνιδιών αλλα το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα και με πιο παιχνίδι περνάει καλύτερα και όχι να γινόμαστε fan boy της κάθε εταιρίας
Όντως στο metacritic δεν μιλαμε απλα για νίκη του pes αλλα για θρίαμβο στο user score αλλα δεν ειναι αυτο το θέμα.
Προσωπικά στην 5αετια που έπαιζα μονο φιφα (2009-2014)δεν ειχα ποτε θέμα με την αμυνα και η προσαρμογή μου απο το pes έγινε άμεσα και χωρίς κανένα προβλημα.
Προβλήματα με την αμυνα διαπίστωσα στα 3 τελευταια παιχνίδια (15-16-17)και ηταν και ο κύριος λόγος που πηγα σε pes ξανα.
Δε μπορω να καταλάβω πως γινεται να προσαρμόζομαι απόλυτα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού απο το πρώτο ματς και να υπάρχει αυτο το χαλί στην αμυνα.
Έπαιξα με πολλούς hi skilled players (επιθετικά τουλαχιστον)και το αποτέλεσμα ηταν κατεβασιά (εκατερωθεν)και τετ α τετ η μεγαλη ευκαιρία.
Σιγουρα θα θέλει εξάσκηση το αμυντικό κομμάτι ειδικα οταν έρχεσαι απο αλλο παιχνίδι αλλα αυτο με το να εισαι απόλυτα έτοιμος για offensive και τρύπα του όζοντος στο defensive ειναι λαθος και unbalanced.
Παιζω με Φούλ αμυντικά συστήματά πλέον η με σύστημα counter attak και το αποτέλεσμα ειναι μια απ τα ιδια.
Παντως απ οτι βλεπω παρα πολλοί εχουν το ιδιο θέμα κατι που αν μη τι αλλο σημαινει πολλα.
Φυσικα τωρα το ΣΚ θα δοκιμάσω αυτα που λενε ο kapa και ο PDS για την αμυνα αλλα σιγουρα ολο αυτο με τα τόσα κουμπιά και τις τακτικές ειναι unneseccarly complicated και πλήρως unbalanced σε σχέση με το offensive.
Στο pes αμυνα και επίθεση παίζεις το ιδιο εύκολα με 2 κουμπιά ενω οι άμυνες δεν ειναι ποτε τοσο ψηλά στην αντεπίθεση του αντιπάλου και δεν δημιουργούν ουτε τις μισές τρύπες απο αυτες του φιφα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το να μεταπηδας απο το ενα γκειμ στο αλλο συνεχεια εχει ως αποτελεσμα να μην εισαι πολυ καλος σε κανενα απο τα 2,και το φιφα θελει χρονο για να το μαθεις,σε καμια περιπτωση δεν ειναι unbalanced ειδικα το φετινο,αλλα θελει χρονο αν θες να μαθεις να αμυνεσαι σωστα παρολο που δεν ειναι κατι πολυ πολυπλοκο.
Μεγαλο προβλημα φετος με την αμυνα.Προσωπικα λατρεψα το tactical defending απο τη στιγμη που βγηκε.Φετος τετοια δυσαναλογια και τετοια ανισορροπια αμυνας επιθεσης δεν υπαρχει απλα.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΡΝΕΡ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΚΙΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.Αν δεν βγει patch να διορθωθει αυτο το πινγκ πονγκ κριμα απλα.Και δεν μπορω με τιποτα να παιξω με τα ρομποτ του pes.ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.Δεν μπορει να πηγαινει συνεχεια επιθετικος τετατετ να τον σπρωχνεις να μην κουναει,να ειναι ολοι δυο σκαλες πιο γρηγοροι οι επιθετικοι απο τους αμυντικους
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by pnnchios; 01-10-2016 at 15:40.
Η αμυνα κατα τη γνωμη μου ειναι η ιδια με τα τελευταια 2 χρονια. Αν δηλαδη ο αντιπαλος ειναι εμπειρος και ξερει να παιζει καλα επιθεση δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα. Περιμενουμε 2 χρονια να διορθωθει αυτο αλλα τιποτα. Τελος παντων αυτο που παρατηρησα εγω στο φετινο και ειναι απαραδεκτο ειναι η αντιδραση των παικτων οταν η μπαλα ειναι στην περιοχη. Σε κορνερ, στημενες φασεις, σεντρες κλπ παιζεται μπιλιαρδο καθε φορα. Εχω φαει και εχω βαλει απειρα γκολ ετσι. Επισης οι τερματοφυλακες ειναι οι χειροτεροι που θυμαμαι προσωπικα σε φιφα. Εντελως μη ρεαλιστικες αντιδρασεις και πληρης ασυνεννοησια με τους αμυντικους.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καποια βελτιωση στο φετινο φιφα, ενω καποια πραγματα χειροτερευσαν απο περσι. Μιλαω παντα για ονλαιν, οφλαιν δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα.
Το tactical ούτως η άλλως με βόλευε πολυ καλυτερα.
Και φυσικα ουδέποτε ειπα οτι θελω να παιζω αμυνα με ενα κουμπί.
Οχι ομως και να πρεπει να παρω master στην πυρηνική φυσική για να παίξω αμυνα σε ποδοσφαιράκι .
Anyway επειδη έφτασα στα όρια μου και πλέον δεν κινδύνευε μονο το χειριστήριο αλλα και η τηλεόραση αφου εκει θα προσγειωνόταν,πήρα το pes και πραγματικά εχω μείνει άναυδος με το ποσο απολαυστικό gameplay εχει και ποσο μπροστα ειναι σαν παιχνίδι(για μενα παντα).
Κρίμα που αυτο δεν φαίνεται καθολου στο demo που κυκλοφόρησε η Konami.
Game sold,problem solved.
Καλη ποδοσφαιρική χρονια σε ολους και μετακομίζω στο thread του pes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Giannis1979; 01-10-2016 at 18:37.
L2,L1,R2,R1,X ρε μάγκες δεν θελουμε να πετάξουμε πύραυλο να κόψουμε αμυντικά έναν παίχτη θελουμε....
Fifa manual=απόλαυση, Fifa assisted=μπιλιάρδο. Για να ξέρετε τι παίζετε... Όλα αυτά περί ανοιχτής άμυνας δεν ισχύουν στον κόσμο του manual.
PDS (02-10-2016)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
opozit (02-10-2016)
Σωστά, η άμυνα είναι ίδια. Απλά δεν την διασπάς εύκολα με πάσες.
FIFA 17 breaks series' launch week sales record
http://www.eurogamer.net/articles/20...k-sales-record
.
pankal6 (04-10-2016)
Δώστε μου λίγο χρόνο και θα το φτιάξουμε. Μέσα στη βδομάδα ελπίζω να το αρχίσουμε.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA 17 sells 40 times more copies than PES 2017
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1288748
.
τουλαχιστον το 60% των πωλησεων του φιφα προκυπτει αποκλειστικα κ μονο απο τις αδειες των ονοματων των ομαδων,γηπεδων κτλ..... ενω ενα επισης μεγαλο ποσοστο προκυπτει απ τους pc users μιας κ το fia se pc ειναι μονοδρομος....επομενως σε καποιον που του αρεσει του αρεσουν τα ποδοσφαιρακια κ το gameplay κ οχι τα brand names oλα αυτα τα στατιστικα πωλησεων κ μαρκετινγκ δεν ακουμπανε καθολου......
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
Bookmarks