Page 9 of 16 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 161 to 180 of 317

Thread: FIFA 17

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μηπως θελει να εχεις γραφτει insider στο φιφα ; Δεν ξερω, εμενα με εβαλε με την μια χωρίς προβλημα

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Εχω γραφτει απο τη Beta. Κατι αλλο παιζει...

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Όντως αρκετοί αντιμετόποισαν παρόμοια προβλήματα (όπως και εγώ). Από την ΕΑ είπαν πως έιναι κάποιο glitch και ήδη δουλεύουν π΄νω σε αυτό. Σήμερα που το άνοιξα το πρωί απλά μου λέει:
    Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

Last edited by giannislazy; 21-09-2016 at 12:11.

PSN ID
    GiannisLazy

Μετά από ώρες που τα ξεφτέρια της ΕΑ δουλεύουν ήδη στο πρόβλημα ΤΩΡΑ μου βγάζει πάλι το χθεσινοβραδυνό μήνυμα: i'm not invited...

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Μετά από ώρες που τα ξεφτέρια της ΕΑ δουλεύουν ήδη στο πρόβλημα ΤΩΡΑ μου βγάζει πάλι το χθεσινοβραδυνό μήνυμα: i'm not invited...
    Γιαννη νομιζω πως δεν μπορεις να μπεις early στο app αν δεν εχεις αγορασει το fifa16. για αυτους που θα παρουν το fifa17 θα μπορουν να μπουν στην εφαρμογη 29 σεπτεμβριου.

PSN ID
    GiannisLazy

1500 παιχνίδια ρε έχω παίξει στο ΦΙΦΑ16... Θα τους πετάξω τον ΜΟΥΣΑΚΑ στα μούτρα να πεις στην ΕΑ

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Thiago alcantara,
    απο εκεικαι περα ολοι μουφα

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    1500 παιχνίδια ρε έχω παίξει στο ΦΙΦΑ16... Θα τους πετάξω τον ΜΟΥΣΑΚΑ στα μούτρα να πεις στην ΕΑ
    Σε έχουν σίγουρο πελάτη, για αυτό. 😂

Sent from my X9180 using Tapatalk

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Εμενα με αφησε τελικα πριν απο λιγο και ανοιξα τα πακετακια,να μαστε για αρχη

Μετά το 16, που ήταν το πρώτο φιφα που αγόρασα, θα πάρω και αυτό. Έχω όμως ένα πρόβλημα πως μπορώ να βρω τον λογαριασμό μου EA, γιατί δεν τον θυμάμαι; Συγνώμη αν είναι Off topic

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε την για ακόμα μία φορά φοβερή επιλογή των soundtrack του παιχνιδιού!
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

PSN ID
    De-Lee_GR

Έχω παίξει αρκετά το demo κ έχω μπει καλά στην φετινή φιλοσοφία του... Τώρα αν online περνάνε τα περσινά κόλπα, θα βάλω μαζί με τα ακουστικά και τσίγκινο βρακι

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

πολυ καλο το ντεμο....πραγματικα δεν ξερω τι εχει αλλαξει απο περυσι αλλα φετος ειναι πολυ καλυτερο...ισως αλλαξε η νοοτροπια κ φιλοσοφια το παιχνιδιου αλλα κ παλι δεν μπορω να διακρινω διαορες απο το περσινο φιφα...απλα το φετινο μου αρεσει παρα πολυ ενω το περσινο το εσβησα μετα απο 10 ματσ........
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Βγήκαν τα πρώτα reviews και είναι αρκετά ικανοποιητικα.

Άντε 5 μέρες έμειναν...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

PSN ID
    De-Lee_GR

Ένας μέσος όρος των κριτικών ειναι γύρω στο 8.4/10

PSN ID
    De-Lee_GR

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

18. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Viper (22-09-2016)

PSN ID
    De-Lee_GR

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το τελευταιο τουρνουα που ειχα διοργανωσει(fifa 15) ειχε μεγαλη επιτυχια(δικα σας λογια) οποτε σκεφτομαι να διοργανωσω και για το Fifa 17. Θα ανοιχτει thread για τα περαιτερω και φανταζομαι οτι μεχρι τελος του μηνα θα το ξεκινησουμε. Να μαζευτουν συμμετοχες κτλ.

Σχετικα με τροπο διεξαγωγης, πως και γιατι, θα τα πουμε στο thread που θα ανοιχτει. Οσοι ψηνονται απλα χτυπανε ενα "thanks" κατω απο το post για να δω περιπου και τις πιθανες συμμετοχες.

Click image for larger version. 

Name:	Fifa_17_Tournament.jpg 
Views:	116 
Size:	310.3 KB 
ID:	9329

21. The Following 9 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

efthimisv (23-09-2016),giannislazy (26-09-2016),gimasoka (23-09-2016),manos_ps3 (23-09-2016),mouzakas (26-09-2016),pankal6 (23-09-2016),SacHpe (23-09-2016),Tsoupri. (23-09-2016),tzimis (24-09-2016)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Παιδια εγω θα πω τα εξης αφου εχω λιωσει το ντεμο με παρεα σε offline πρωταθληματακια του καναπε:
    Το fifa17 ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ever για παρεα offline. Οταν παιξεις με slow speed και ολα manual η απολαυση ειναι μοναδικη! Ποικιλια κινησεων, φασεων, συναισθηματων και ατμοσφαιρας! Ειναι καλυτερο σε ολα απο το 16 και εχουν διορθωσει ολες τις μουφες του! Μεχρι τωρα δεν βρισκω ψεγαδι. Πιο αργα γυρισματα παικτων, πιο smooth ολες οι κινησεις, σουτ καταπληκτικα και κεφαλιες. Η προσθηκη του διπλου πατηματος για συρτα σουτ και κεφαλιες σκαστες ειναι φοβερη, οι στημενες φασεις καλυτερες για μενα (πιο δυσκολα φαουλ και πεναλτυ). Φανταστειτε δηλαδη να βαλουμε και sliders και να το φερουμε και εκει που πρεπει σε ταχυτητα παικτων και ταχυτητες πασας ποσο καλυτερο θα γινει!
    Βαλαμε μετα με την παρεα το ντεμο προ αλλα δεν...παιδια ειναι η μερα με την νυχτα. Το ολο light feeling arcade του προ οσο βελτιωμενο κι αν ειναι εμενα μου βγαζει κατι ψευτικο. Ειναι πολυ πιο ευκολο το προ και εμενα αυτο δεν μου αρεσει καθολου, ουτε στην παρεα μου. Μετα απο ενα ματς ξαναβαλαμε ντεμο φιφα...
    Τα ποδοσφαιρακια ειναι φτιαγμενα για παρεα κατα 90% για μενα και οχι να παιζεις μονος σου εναντιον της ΑΙ που παντα στο δυσκολο επιπεδο παιζει τελεια και σε εκνευριζει. Γιαυτο λιωσιμο και φετος με την παρεα offline με τελειoποιημενα sliders και ελπιζω στο online να μπορεσουμε να παιξουμε σε slow/manual και να μην ειναι πολυ γρηγορο και χαλια. Αλλιως δεν με απασχολει, μπορω φετος να παιζω μονο offline με την παρεα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το gameplay του 17 και απο τα γραφικα του...Μπραβο στην ΕΑ που τσουκου τσουκου βελτιωνει το gameplay αργα αλλα σταθερα...
    Και φανταστειτε ολα αυτα τα λεω απο ενα ντεμο μονο. Φανταζομαι οτι στην τελικη εκδοση με ποικιλια απο μπαλες, γηπεδα, καιρου, ομαδων, modes κλπ τα πραγματα θα βελτιωθουν κι αλλο!

Εφυγε preorder λοιπον. Οσο για το pro, πολυ καλη προσπαθεια φετος, ισως ειναι το καλυτερο προ σε next gen κονσολες απο το προ6 και μετα, αλλα η διαδρομη που εχει να διανυσει για να ξεπερασει το fifa σε slow speed full manual, ειναι πολυ μεγαλη και ακομα θελει δουλεια...
    Last edited by polakis; 26-09-2016 at 01:38.

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks