Μηπως θελει να εχεις γραφτει insider στο φιφα ; Δεν ξερω, εμενα με εβαλε με την μια χωρίς προβλημα
Εχω γραφτει απο τη Beta. Κατι αλλο παιζει...
Όντως αρκετοί αντιμετόποισαν παρόμοια προβλήματα (όπως και εγώ). Από την ΕΑ είπαν πως έιναι κάποιο glitch και ήδη δουλεύουν π΄νω σε αυτό. Σήμερα που το άνοιξα το πρωί απλά μου λέει:
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
Last edited by giannislazy; 21-09-2016 at 12:11.
Μετά από ώρες που τα ξεφτέρια της ΕΑ δουλεύουν ήδη στο πρόβλημα ΤΩΡΑ μου βγάζει πάλι το χθεσινοβραδυνό μήνυμα: i'm not invited...
1500 παιχνίδια ρε έχω παίξει στο ΦΙΦΑ16... Θα τους πετάξω τον ΜΟΥΣΑΚΑ στα μούτρα να πεις στην ΕΑ
Μετά το 16, που ήταν το πρώτο φιφα που αγόρασα, θα πάρω και αυτό. Έχω όμως ένα πρόβλημα πως μπορώ να βρω τον λογαριασμό μου EA, γιατί δεν τον θυμάμαι; Συγνώμη αν είναι Off topic
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω παίξει αρκετά το demo κ έχω μπει καλά στην φετινή φιλοσοφία του... Τώρα αν online περνάνε τα περσινά κόλπα, θα βάλω μαζί με τα ακουστικά και τσίγκινο βρακι
Sent from my X9180 using Tapatalk
πολυ καλο το ντεμο....πραγματικα δεν ξερω τι εχει αλλαξει απο περυσι αλλα φετος ειναι πολυ καλυτερο...ισως αλλαξε η νοοτροπια κ φιλοσοφια το παιχνιδιου αλλα κ παλι δεν μπορω να διακρινω διαορες απο το περσινο φιφα...απλα το φετινο μου αρεσει παρα πολυ ενω το περσινο το εσβησα μετα απο 10 ματσ........
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
Βγήκαν τα πρώτα reviews και είναι αρκετά ικανοποιητικα.
Άντε 5 μέρες έμειναν...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ένας μέσος όρος των κριτικών ειναι γύρω στο 8.4/10
Sent from my X9180 using Tapatalk
GedoGt (23-09-2016)
Viper (22-09-2016)
Το τελευταιο τουρνουα που ειχα διοργανωσει(fifa 15) ειχε μεγαλη επιτυχια(δικα σας λογια) οποτε σκεφτομαι να διοργανωσω και για το Fifa 17. Θα ανοιχτει thread για τα περαιτερω και φανταζομαι οτι μεχρι τελος του μηνα θα το ξεκινησουμε. Να μαζευτουν συμμετοχες κτλ.
Σχετικα με τροπο διεξαγωγης, πως και γιατι, θα τα πουμε στο thread που θα ανοιχτει. Οσοι ψηνονται απλα χτυπανε ενα "thanks" κατω απο το post για να δω περιπου και τις πιθανες συμμετοχες.
![]()
Παιδια εγω θα πω τα εξης αφου εχω λιωσει το ντεμο με παρεα σε offline πρωταθληματακια του καναπε:
Το fifa17 ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ever για παρεα offline. Οταν παιξεις με slow speed και ολα manual η απολαυση ειναι μοναδικη! Ποικιλια κινησεων, φασεων, συναισθηματων και ατμοσφαιρας! Ειναι καλυτερο σε ολα απο το 16 και εχουν διορθωσει ολες τις μουφες του! Μεχρι τωρα δεν βρισκω ψεγαδι. Πιο αργα γυρισματα παικτων, πιο smooth ολες οι κινησεις, σουτ καταπληκτικα και κεφαλιες. Η προσθηκη του διπλου πατηματος για συρτα σουτ και κεφαλιες σκαστες ειναι φοβερη, οι στημενες φασεις καλυτερες για μενα (πιο δυσκολα φαουλ και πεναλτυ). Φανταστειτε δηλαδη να βαλουμε και sliders και να το φερουμε και εκει που πρεπει σε ταχυτητα παικτων και ταχυτητες πασας ποσο καλυτερο θα γινει!
Βαλαμε μετα με την παρεα το ντεμο προ αλλα δεν...παιδια ειναι η μερα με την νυχτα. Το ολο light feeling arcade του προ οσο βελτιωμενο κι αν ειναι εμενα μου βγαζει κατι ψευτικο. Ειναι πολυ πιο ευκολο το προ και εμενα αυτο δεν μου αρεσει καθολου, ουτε στην παρεα μου. Μετα απο ενα ματς ξαναβαλαμε ντεμο φιφα...
Τα ποδοσφαιρακια ειναι φτιαγμενα για παρεα κατα 90% για μενα και οχι να παιζεις μονος σου εναντιον της ΑΙ που παντα στο δυσκολο επιπεδο παιζει τελεια και σε εκνευριζει. Γιαυτο λιωσιμο και φετος με την παρεα offline με τελειoποιημενα sliders και ελπιζω στο online να μπορεσουμε να παιξουμε σε slow/manual και να μην ειναι πολυ γρηγορο και χαλια. Αλλιως δεν με απασχολει, μπορω φετος να παιζω μονο offline με την παρεα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το gameplay του 17 και απο τα γραφικα του...Μπραβο στην ΕΑ που τσουκου τσουκου βελτιωνει το gameplay αργα αλλα σταθερα...
Και φανταστειτε ολα αυτα τα λεω απο ενα ντεμο μονο. Φανταζομαι οτι στην τελικη εκδοση με ποικιλια απο μπαλες, γηπεδα, καιρου, ομαδων, modes κλπ τα πραγματα θα βελτιωθουν κι αλλο!
Εφυγε preorder λοιπον. Οσο για το pro, πολυ καλη προσπαθεια φετος, ισως ειναι το καλυτερο προ σε next gen κονσολες απο το προ6 και μετα, αλλα η διαδρομη που εχει να διανυσει για να ξεπερασει το fifa σε slow speed full manual, ειναι πολυ μεγαλη και ακομα θελει δουλεια...
Last edited by polakis; 26-09-2016 at 01:38.
Bookmarks